Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1615,9 kbit/s
hodinový trend: +112,6%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: LoCZoP   <dj-melda@seznam.cz>   [IP: 62.240.178.XX]
napsáno: 25. prosince 2004 v 12:19
Signál Ratíškovice - okres Hodonín
Nevíte někdo, jestli je někde poblíž BTS? Díval sem se do seznamu, ale žádnou sem nenašel. Modem mě ukazuje 3 čárky signálu, ale nejde se mně připojit. Hlasí to "Pokus o připojení k RAS" ale dál se to nedostane. Myslíte, že by tady Eurotel poblíž mohl mít BTSku, ale ještě není v provozu?
Počet reakcí: 11, nejnovější: 5. duben 2005 v 00:02.
-

odpovědět autor: LoCZoP   <dj-melda@seznam.cz>   [IP: 62.240.178.XX]
napsáno: 31. prosince 2004 v 13:53
RE: Signál Ratíškovice - okres Hodonín
Doma jsme pripojeni pres wifi od www.net-connect.cz, ale mam koupene i CDMA, ktere sem driv pouzival v Brne! Ale zpet k memu problemu! Nevite nekdo, proc se me nejde pripojit? Jak uz sem psal vys...Hlasí to "Pokus o připojení k RAS". Jenze dal se to ani nehne! Celkem me zarazilo, ze to CDMA vsem jede! V modemu chyba neni...v Brne bezproblemu jede. Mam taky nejnovejsi ovladace. Poradi me nekdo?
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 80.83.71.XX]
napsáno: 27. prosince 2004 v 11:30
Krome nove BTS u Kostelce (na vychod od Kyjova) se dle teto mapy
http://www.eurotel.cz/jnp/cz/services/service/cz-services- dataContainer-S4_InternetAemail-EurotelDataExpres-pokryti. html
chysta do konce ledna i nova BTS smerem na jih od Kyjova. Vypada to na jednu z techto lokalit: Sardice-vez ET, Dubnany-komin, Vacenovice-vodojem, Stary Poddvorov-vez ET. Muj skromny odhad tipuje nejspise Dubnany-komin.
-

odpovědět autor: kelisss   [IP: 62.240.177.XX]
napsáno: 26. prosince 2004 v 10:04
nova bts je mezi obcemi Kyjov- Kostelec - Hysly, ta bude pokryvat urcite i Ratiskovice, je to i na webu ET. V ET mi rekli ze v HO a okoli CDMA bezproblemu funguje cca 14 dni. Ale rovnez doporucuji pripojeni pres wifi, u vas ma AP www.net-connect.cz.
- -

napsáno: 26. prosince 2004 v 20:28
Docela bych se divil, kdyby tam pribyla CDMA BTS, vim ze je tam stavajici stozar ET, kde je i Oskar. Uvidime, mrknu se tam ...
- - -

napsáno: 26. prosince 2004 v 23:04
Tak sorry, nova BTS tam vazne je ...
- - - -

odpovědět autor: kelisss   [IP: 213.194.217.XX]
napsáno: 27. prosince 2004 v 09:18
spousta domacnosti v kostelci ma ted spatny prijem tv nova, behaji jim pruhy pres obrazovku, to je nejspis dusledek cdma.
- - - - -

napsáno: 27. prosince 2004 v 11:22
Myslim, ze jsi uhodil hrebik na hlavicku, ci spise polske tv zesilovace na hlavicku ;-). Doporucuji se obratit primo na ET, kdysi do domacnosti zdarma montoval filtry, jak je to ted, nevim. Odkud se vlastne chyta TV Nova v Kostelci? Z toho TV prevadece nad Kyjovem? Na Babim lome Nova neni ...
- - - - - -

odpovědět autor: kelisss   [IP: 213.194.217.XX]
napsáno: 27. prosince 2004 v 23:00
Diky za rady. Nova se chyta z Javoriny, bts cdma je primo v ceste. Anteny rozhodne nejsou z Polska, jsou kvalitni. Ovsem zajimave je ze ruseni se neprojevi na kazde televizi na stejnych antenach. Bez ruseni hraji hlavne ty starsi, u novych jsou pruhy jako prase. Filtry uz se rozdavaji, bohuzel ne u vsech funguji, pak je jedine reseni - koupit novou antenu a natocit na jiny vysilac.
- - - - - - -

napsáno: 27. prosince 2004 v 23:42
No podle webu Ceskych Radiokomunikaci je Kyjov a okoli pokryt pomoci TV prevadece nad Kyjovem na kanale 11. Jinak ohledne toho ruseni, tak v jine diskuzi ma tomto serveru je pry nutne se obratit na CTU, kteri to prijedou premerit. Ale pocitej s tim, ze na 99.9% je chyba na strane TV anten.
- - - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 5. dubna 2005 v 00:02
lhgblglk
-

odpovědět autor: Ghost_307   <-->   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 26. prosince 2004 v 00:11
Hele v Hodoníně BTS určitě není, v Ratíškovicích také ne. Já jsem bydlel v Hodoníně, teď bydlím u Strážnice a mám taky tři čárky - pravděpodobně jsem nasměrovaný na BTS v Uherském Hradišti, nebo někde poblíž Veselí. Tam prý údajně nějaká je. Mám samozř. ext. anténu Yagi a jak sem říkal, tři čárky a v celku to valí. Jinak pak asi nejbližší nová BTS je v Břeclavě. Hodonín a okolí zatím nic. Divím se, že v Raťkách něco vůbec je. Já bydlet v Ratiškovicích zvolím určitě variantu wi-fi od hod. firmy Giganet. Je to spolehlivá a rychlá síť - vřele doporučuji.
http://www.giga-net.cz/bezdrat/index.html

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz