Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 841,6 kbit/s
hodinový trend: -92%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: Martin   <desperado@atlas.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 7. srpna 2004 v 10:38

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

CDMA & sdilene LAN pripojeni
Pratele poradte, sam jsem z toho uz nestastny :( Poridil jsem cdma, ale signal je jen v brachove pokoji. Takze jsme to zapojili k nemu a gigabitovym ethernetem jsme jeho pc spojili s mym pc. Problem je, ze jakmile cdma modem detekuje pritomnost sitoveho pripojeni, tak nepracuje. Sice se pripoji ale zadna data neprenese. Po vypnuti site bezi jako z praku.
Poradte mi prosim jak to elegantne pripojit tak, abych to mohl sdilet po siti.
Dekuji moc !
Počet reakcí: 5, nejnovější: 7. srpen 2004 v 17:20.
-

autor: Eso   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 7. srpna 2004 v 11:10
RE: CDMA & sdilene LAN pripojeni
napis operacni system
- -

autor: Martin   <desperado@atlas.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 7. srpna 2004 v 12:41
WinXP SP 1
- - -

autor: ZPS   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 7. srpna 2004 v 12:47
No jak bylo popsano na www.zive.cz ci jinde.
1. Nepouzivat ten dodanej GT Dialer X (pokazde to spojeni vytvori znovu)
2. Vytvorit si normalni Vytacene spojeni do Internetu sktre modem GTRAN na cislo #777, jmeno 601xxxxxx@etcz a heslo
3. Na tomto spojeni v jeho vlastnostech vybrat "Upresnit" a zde zvol treba "Pruvodce nastavenim site".
4. Po ukonceni pruvodce udelej kontrolu a jedeme :-)
- - - -

autor: Martin   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 7. srpna 2004 v 14:14
Tak nejak podobne jsem to zkousel uz vcera, chvilku to jelo, a pak zase ne :(
Zrovna ted to jede, ale "pomalu" Stahuju dema z tiscali rychlosti kolem 50 kb/sec, jakmile zakazu sit tak rychlost vyleti az na 90 kb/sec !
- - - - -

autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 7. srpna 2004 v 17:20
pak bych se skoro bal ze na tom 2 PC budou nejake breberky. Zkuste Ad-aware nebo nejaky poobny odblesovac

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz