Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 841,6 kbit/s
hodinový trend: -92%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Olda   [IP: 85.160.43.XX]
napsáno: 7. ledna 2005 v 19:08
Frýdlant n.O.
Frýdlant nad Ostravicí je pokryt, takovým signálem, že je mi z toho zle.
Síla z yagi (2km k BTS) při otáčení o 360st se nemění (40% stále ji dříve na BTS Frýdek 13km), signál se mezi kopci odráží tak, že je ze všech směrů stejná síla, na magnetku to samé (dříve posun o cm). I na pidi anténu to má 35%.
Rychlost se nezvedla oproti dřívějším slabým signálům, spíše pozoruji pokles, Při anténě zmenším ziskem pouze klesne. Zítra se pojedu podívat na antény BTS, jak jsou směrovány.
Počet reakcí: 11, nejnovější: 12. únor 2005 v 19:21.
-

odpovědět autor: Thomas   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 12. února 2005 v 19:21
RE: Frýdlant n.O.
Nechápu, co si stěžujete. Já bydlím na Pstruží a na prutovku u okana (vevnitř) přes den stahuju kolem 80 KB/s. Večír (tak 23 hod.) jsem stahoval 122 KB/s. A nebyl to žádný úlet, neboť jsem stahoval 260 MB Service Pack 2 a jelo to tak stabilně.
-

odpovědět autor: Tom   [IP: 194.213.203.XX]
napsáno: 8. ledna 2005 v 20:46
A nač si stěžuješ?
- -

odpovědět autor: Olda   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 9. ledna 2005 v 02:08
Jen bych předpokládal, že když budu mít vysílač u baráku tak budu mít kvalitnější signál (rychlost). To je jako přijímat TV Primu z Ostravy (zrní) postaví se vysílač ve Frýdlantě a (zrní) stále nebo více. Ale když se anténa vysílače směruje na Lysou horu na zakreslení antén se pracuje. To je jako výlévat vodu kýblem z baráku kde jsou otevřené dveře zavřeným oknem.
-

odpovědět autor: Olda   [IP: 85.160.51.XX]
napsáno: 8. ledna 2005 v 15:17
Tak jsem v Kunčicích p. Ondř. za nemocnicí, magnetka 15%, přízemí za oknem.
- -

odpovědět autor: Olda   [IP: 85.160.35.XX]
napsáno: 8. ledna 2005 v 18:02
Kunčice p.Ondř. 1. patro 35% 160kbps, na okapu za oknem přes roh baráku, magnetka stará. Směrovka reagovala na směr ale 27%, roh baráku!!??
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 8. ledna 2005 v 01:48
Já mám v centru F-M (Anenská) 25% signálu na magnetku. Tou pidi anténkou myslíš tu na modemu? To by těch 35% bylo slušné. Jo Oldo a ty víš, kde tady jsou v okolí přesně CDMA BTSky?
- -

odpovědět autor: Anonym   <www.okok.iol.cz>   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 8. ledna 2005 v 07:26
!!!!!!!!BTS na WWW.GSMWEB.CZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FM - P.Závady panelák? Před vánocemi Z FM jsem byl ji přes 1000 kbps (2xquagi). Pidi ant. je na modemu.
-

odpovědět autor: Tobaco   [IP: 217.194.34.XX]
napsáno: 8. ledna 2005 v 00:42
Frýdlant nad Ostravicí, Harcovská- U prvního modemu jsem se nedostal přes 100 Kbps.Zkoušel jsem Yagi, ale lepší to nebylo.Po výměně modemu jedu přes magnetku- při nastavení záleží na cm, rychlost stále přes
300 Kbps. Stahování přes Download Manager 100kB/s.
U prvního modemu jsem se nedostal přes 100 Kbps.
- -

odpovědět autor: Olda   <okelnar@tiscali.cz>   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 8. ledna 2005 v 07:09
Měl by to být Dům s pečovatelskou službou, čili jsi +-100m.
Já Nová Ves (vedle hospody Na nábřeží). Mívám kolem 300-600 kbps, po tom večerním restartu sítě a minulém příspěvku to je kolem 800k. Síla vyletěla (mimo quagi), na magnetku z FM jsem měl 18 nyní 35, QAGI stále 40 +-, na YAGI 23 n. 27, pidi na modemu 0 n. do 35. Můžu měnit směry polohy antén je to pořád stejné. To jsem byl tel. upozorněn, že je zde BTS, jinak jsem nepoznal žádnou změnu. Budu pátrat, proč má ten signál tolik odrazů, že je nepoužitelný. Anténu do popelnice a tu nasměrovat. HI
- - -

odpovědět autor: Hardy   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 9. ledna 2005 v 23:12
a tobe je 300-600kbps malo ??? az budes mit v okoli tolik lidi ze ti to nevyleze pres 100, tak mozna prohlednes....
- - - -

odpovědět autor: Olda   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 10. ledna 2005 v 02:56
Já jsem prohlédl hned první den. Když jsem si koupil modem po oklamání ET, který mi tvrdil, že ve Frýdlantě je vysílač. Potom jsem si vybudoval spojení dvoutýdením skákáním po střeše ad. a výrobou antén do Frýdku.
Právě proto nejsem spokojen, protože to vidím jak to leze dolů. Nechci se dostat na stálou rychlost dial-up a méně, jak už se několikrát stalo. Na to jsem si nepořídil vysokorychlostní Data Expres. Byla rychlost až přes 1000 kbps a stále klesá. Ale nebudu mlčet, že nejsem spokojený, počtu prodaných modemů musí odpovídat pokryti a jeho kvalita, aby rychlost odpovídala reklamě, ale to ET nezajímá co nasliboval. Proto tady píši aby ET přišel na to, že počet prodaných modemů nesouvisí s počtem spokojených zákazníků, viz dnešní článek ET. Vydat smlouvu na vysokorychlostní internet a vpracovat tam větu že rychlost není zaručena, taky není dost košé. Pokrytí Frýdlantu a okolí není v pořádku, protože telefonem mi bylo sděleno, že je zde vysílač, jinak na sig. jsem nic nepoznal. Včera jsem opět skákal s anténama, výsledek více odražených signálů než přímého. Jsou dvě možnosti buď ET přesměruje antény, nebo já vyrobím anténu v popelnici.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz