Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 841,6 kbit/s
hodinový trend: -92%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: erotel   [IP: 85.160.33.XX]
napsáno: 11. ledna 2005 v 21:02

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

zas ta rychlost
uz nevim co si mam myslet.euroel ma v tv reklamu na VYSOKORYCHLOSTNI MOBILNI INTERNET,ale podle meho mereni mi pripada GPRS asi lepsi
Rychlost vašeho internetu:
Rychlost stahování dat:
2.8 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
22.6 Kbps

moc se mi libi diskuze "dc++ mi jede jenom x kbps" ja mam problem abych se do internetu vubec pripojil.sami vydite to VYSOKORYCHLOSTNI pripojeni.ja vim ze eurotel negarantuje zadnou rychlost(do "ocekavaneho prumeru" mam daleko),ale aby muj soused mel VYSOKOVYSOKORYCHLOSTI dial-up tak to je moc i na me(at se zitra ten prodavac v znackove prodejne tesi).jinak cdma jsem si poridil prvni den po oficialnim spusteni a rychlost byla dobra do doby vanoc.zacinal jsem na 650kbps,pak mi to spadlo(vice uzivatelu)na prumer 300kbps tak jsem si rekl:to je asi ten prumer co sliboval eurotel,za ty penize dobry.to se drzelo do vanoc.po vanocich katastrofa(viz vise).tak mi to jede od 26.12.04 a uz mi dochazi trpelivost.nejsem nejaky "sosac"(taky si sosnu nejakou gamesku),ale tato (draha) sluzba je absolutne nepouzitelna.vezmu smlouvu skocim za pravnikem a uvidime co se da delat.
Počet reakcí: 7, nejnovější: 22. leden 2005 v 18:34.
-

autor: digletton   [IP: 85.160.112.XX]
napsáno: 22. ledna 2005 v 18:34
h
heled, posli mi na mejl digletton@grass.sk jak to dopadlo s tim pravnikem, uvazuju o tom taky
-

autor: kvapik   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 22. ledna 2005 v 15:09
RE: zas ta rychlost
Rychlost downloadu:
5.49 kB/s
43.94 kbps
Plne s tebou souhlasim Mozna nikde nic negarantujou ale tohle je moc To by ti taky mohli prodat prazdnou krabici
Drzim palec :-)
-

autor: Chtorr   <z.chtor@seznam.cz>   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 22. ledna 2005 v 09:47
Zdar jsem na to podobně jestli by to šlo dej mi vědět jak si dopadl u právníka taky přemýšlím že jim to hodím na hlavu:-)
Dík Chtorr
-

autor: Anonym   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 12. ledna 2005 v 08:55
Jestli se ti chce, jako ze celkem verim tomu, ze se ti uz vubec nechce, ale kdyztak zkus pobehat s antenou po byte ;-) Ja jsem na tom byl pred nedavnem stejne. Az jsem objevil 2 mista v tomto byte. Jedno je radiator a druhy je mikrovlnka :-) Ne, vubec si nedelam srandu. Ty dve mista jsou od sebe asi metr a pul a ted mam antenu zrovna na radiatoru a rychlost mam zhruba 280Kbps. Vcera vecer bylo na tomtez miste jen asi 30Kbps, tak jsem to prehodil na mikrovlnku a zase pohoda kolem 300. Vzdycky, kdyz to na jednom miste klesne, tak to prehodim na to druhy. V 90% pripadu to pomuze. Netvrdim, ze to pomuze i tobe, ale zkusit to muzes. Doporucuju zacit stahovani nejakyho velkyho souboru z WEBu a pritom hledat. Vzdy po zmene polohy pockat aspon minutu a sledovat zmenu treba netlimiterem nebo nejakym podobnym merakem. Ruzny ty analyzery, o kterych se tu leckde pise mi moc nepomohly, protoze mi ukazuji na obou mistech o kterych jsem mluvil naprosto stejny hodnoty, pricemz rozdil pri stahovani je opravdu znacnej.

Preju hodne stesti :-) at uz pri hledani signalu nebo pri odstupovani od smlouvy (myslim, ze sikovnej pravnik by to mohl uhadat, protoze tvoje pripojeni jiste prokazatelne neni vysokorychlostni ;-))
- -

autor: erotel   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 12. ledna 2005 v 14:03
stou antenou:mam smerouvou yagi ma strese.nejlepsi signal jsem hledal v sobotu asi4 hodiny
-

autor: Eser   <intel810@seznam.cz>   [IP: 194.228.220.XX]
napsáno: 12. ledna 2005 v 07:42
pokud budeš mít zájem, převezmu od tebe smlouvu
-

autor: Anonym   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 12. ledna 2005 v 01:43
nekdo ma nekdo nema ;)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz