Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 841,6 kbit/s
hodinový trend: -92%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Pavel   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 07:05
jediné řešení = zavést limit dat
Aby bylo CDMA i nadále použitelného pro běžného uživatele, tak vidím jediné řešení v zavedení limitu dat a zpoplatnění nadlimitního velkoobjemového stahování.

Když někdo stahuje několik GB denně, aby je pak smazal, protože mu už nestačí harddisk a vlastně mu to k ničemu není a jel nanovo, tak se nelze divit přetížení sítě a pomalosti.

Stahovač či sosač tak vytíží síť i jako několik stovek běžných uživatelů.

Sosači daj stahovaní, jdou do školy, přijdou, podívaj "aha, nic zajímavého", smažou a daj stahovat další ...

pak si můžeme stěžovat, že to nejede pořádně ani na běžné surfování po internetu a aktualizace atd.

Sosači by si místo mobilního internetu CDMA, který není dimenzován na takovéto používání, pořídit pevnou velkokapacitní linku. Je to stejné, jako by jste chtěli s trabantem jezdit závody, taky ho nanejvýš zavaříte a nebo pojedete krokem a dorazíte jako poslední. Takže si buď pořídíte vhodné = drahé = výkonné auto vhodné k závodění, nebo nezávodíte. Takže ať si sosači pořídí výkonné drahé připojení k internetu anebo ať nesosaj a hlavně ať neotravujou život všem ostatním.
PS: než třeba nelegálně stahovat hodiny film, že si na něj raději nezajdete do kina, nebo nepořídíte HBO ? A půjčoven je snad taky dost, ne ?
Počet reakcí: 272, nejnovější: 4. květen 2006 v 18:54.
-

odpovědět autor: GRINGO   [IP: 85.160.242.XX]
napsáno: 1. května 2006 v 22:42
RE: jediné řešení = zavést limit dat
MILÝ PAVLE A OSTATNÍ PŘÁTELÉ OMEZENOSTI !
NECHTĚLO BY TO UŽ KONECNĚ VIDĚT PROBLÉM Z DRUHÉ STRANY?
Byl to Eurotel, který nasliboval VYSOKORYCHLOSTNÍ a NEOMEZENÝ internet a samozřejmě si v kterýkoliv okamžik mohl spočítat, kolik uživatelů za těchto podmínek dokáže uspokojit. Nevydal se však cestou spokojených zákazníků, ale cestou zvyšování zisků!
Byl to Eurotel, kdo teprve s velkým zpožděním zavedl a měnil až vyměnil FUP zcela v rozporu s původním "neomezeným" CDMA!
Byl to Eurotel, kdo na rostoucí zájem zákazníků nedokázal reagovat posilováním kapacity sítě!
Mám spíš ten pocit, že bereš jako obrovskou křivdu, že když máme oba toho Trabanta, ten můj jede daleko rychleji a na plnou nádrž dojede o mnoho dál. Je smutné, že svoji závist takto veřejně prezentuješ, ještě smutnější však je, kolik přitakávačů jsi našel. Podotýkám, že nejsem a ve svých letech už nikdy nebudu "stahovačem" filmů atp., ale je nám s prominutím snad každému úplné h*vno do toho, nač si druhý ten NEOMEZENÝ a VYSOKORYCHLOSTNÍ internet s modemem za 1Kč a pár měsíců zdarma pořídil.
Proč nadáváš na stahovače, kteří se najdou vždycky a u všech typů připojení, proč radši nenadáváš na Eurotelí předvánoční reklamní megakampaň, za kterou by se jistě pár BTS postavilo, třeba zrovna v Tvém okolí.
- -

odpovědět autor: Olda   [IP: 85.160.244.XX]
napsáno: 4. května 2006 v 18:54
Lze pouze souhlasit, Eurotel má daleko ke spokojenosti zákazníků nejen CDMA. Jde jen o zisk za nedokonalé služby jako u Č.Telecomu, naslibovat v reklamách, skutek utek.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 1. května 2006 v 19:05
Fair Usage Policy
Od října 2005 bude ve všech neomezených tarifech pro GPRS/EDGE zavedena tzv. Fair Usage Policy (FUP) s měsíčním objemem dat 2 GB. Po překročení tohoto objemu přenesených dat během jednoho zúčtovacího období bude zákazníkovi omezena rychlost přenosu na 32 kb/s. Plná rychlost přenosu je obnovena na začátku následujícího zúčtovacího období. FUP bude uplatňována v tarifním zvýhodnění Internet+, v tarifech Internet, Internet HIT a Twist Internet.

UPOZORNĚNÍ: Přeprodávání služeb poskytovaných v tarifech Internet a Internet HIT bez souhlasu T-Mobile, jakož i jiné zneužívání tohoto tarifu, je v rozporu se Všeobecnými podmínkami. T-Mobile je v souladu se Všeobecnými podmínkami a právními předpisy oprávněn učinit kroky směřující k zamezení přeprodávání či jinému zneužívání. T-Mobile si vyhrazuje právo stanovit maximální objem dat, který je možno přenést za cenu měsíčního paušálu. O takovémto omezení budou zákazníci předem informováni.

http://t-mobile.cz/Web/Residential/TarifyS...rnetu.aspx
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 1. května 2006 v 19:15
tady jsme ale u Eurotelu
-

odpovědět autor: ricosuave   [IP: 198.172.203.XX]
napsáno: 8. dubna 2006 v 13:40
aspon aby se dalo prejit na nejakou pevnou lajnu, ted kdyz telecom vlastni eurotel nebo obracene tak by to snad nebyl takovej problem. nebo asp zrusit FUP protoze ten net sem si kupoval kvuli tomu ze je neomezenej a ted to ty D-menti dali.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 194.213.192.XX]
napsáno: 7. dubna 2006 v 09:46
Limity na vás všechny, ať nám nevysosáte internet !!!!! Kua.
-

odpovědět autor: aaischa   <aaischa@seznam.cz>   [IP: 194.228.96.XX]
napsáno: 5. dubna 2006 v 20:31
co to tu je, vy jdete sami proti sobe, my tu platime ne zrovna malo za pripojeni k netu a co to tu chcete, chce z toho udelat uplnej šrot... ja sem spokojenej tahm skoro porad , za posledni dva mesice mam 84GB staženo a jede to ok, já jedu 80-122kB/s je to krása spokojenost, prostě fajn a nestěžuju si kdo chce jen načítat str´ánky tak at si koupi 512kbi od telecomu tam je limit 1GB to je to co by tu nekteří z vás potřebovali a nám nechte kapacitu cdma na stahováhí... já se nestačim divit co se tu vymejšlí... hrůza
-

odpovědět autor: Sojka   [IP: 85.70.229.XX]
napsáno: 5. dubna 2006 v 14:08
JEDINÉ ŘEŠENÍ: Upravit modemy tak, aby po určitém stažení dat shořeli. Sosáci si pak budou moct tak leda stahovat předkožky. :-)))
- -

odpovědět autor: Tittan   [IP: 62.77.89.XX]
napsáno: 4. května 2006 v 14:13
Ano. Přimíchal bych tam ještě semtex v minimálním množství takovém, aby pří překročení limitu dat vzal s sebou k pánu i majitele aby nás nemohl již nikdy více zpomalovat. Jeho zbytky bych pak vystavil ve značkvé prodejně eurotelu pro výstrahu neposlušným stahovačům kteří jen stahují a stahují a stahují ! Nemám vás rád. Tak a teď si jdu stáhnout nějaký pěkný dvd. Ale stejně zas se mi nebude líbit tak ho pak smažu jako těch předchozích 350GB. Smrt stahovačům :-)
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 6. dubna 2006 v 18:17
Byl bych pro aspoń bych mohl od ET odejít a pořídit si 2Mbit
-

odpovědět autor: GaMerCZ   <Krtek50@seznam.cz>   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 4. března 2006 v 04:42
Lidicky ja daval mesicne okolo 57GB s cdma .CDMA mi valilo prumerne 166KB/s nekdo ma proste stesti a nekdo ne :)
-

odpovědět autor: Kostlich   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 1. března 2006 v 23:11
1GB/za měsíc je strašně moc, to je zbytečný,
Já myslím, že by se měl zavést nulový paušál a za každých 100kB platit tak asi 60Kč.
- -

odpovědět autor: polo7   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 6. dubna 2006 v 13:39
kdybys mel platit za kazdych 100kb tak to by sis nemohl prohlizet stranky...prece kdyz si prohlizis stranky tak neco stahujes:D
- -

odpovědět autor: Pol   [IP: 85.160.247.XX]
napsáno: 6. dubna 2006 v 12:43
Kostich ty jsi sulda ale nesouhlasím se stahováním filmů nebo psp to bych omezil uplně,měl jsem jiné připojení a tam se také dva sosáči přibakli a stálo to za houby,tak vím jak nám to brzdí.
- -

odpovědět autor: bob   [IP: 85.160.24.XX]
napsáno: 2. března 2006 v 18:42
LOOOOOOOOL, to bych bral hned. Jó super nápad ;-)
-

odpovědět autor: bob   <bobbobisek@seznam.cz>   [IP: 85.160.62.XX]
napsáno: 27. února 2006 v 22:05
Správně. Souhlasím se zavedením limitů. Třeba 1GB za měsíc, a pak stahnout rychlost na 64Kbps. Jo to by se mi líbilo. Okamžitě bych jim mohl dát výpověď a jít od nich konečně dopr*ele. Ty kur*y maj takovový hnusný FUP, že to není možný. Myslel jsem, že se to počítá od pondělka do neděle, ale ono se to bere průměrem za posledních 7 dní, takže furt přes limit. Tahám přes ftp a přes den mi to jde jen 64Kbps. No prostě svině. A ty kecy o zavedení limitů mě fakt serou. Přísnější limit jsem totiž nikde nenašel. Jestli nějakej fanda limitů najde něco přísnějšího, za tyhle prachy, tak ať mi to písne sem, nebo spíš na email. Rád se mu veřejně na fóru omluvím.
- -

odpovědět autor: Pol   [IP: 85.160.81.XX]
napsáno: 28. února 2006 v 08:48
Bobečku zaplať si garantovanou rychlost a můžeš tahat co hrdlo ráčí a to že jedeš jen 64 Kbps značí že to valíš pres p2p tak co bečíš.
- - -

odpovědět autor: Jarda   <JarousP@centrum.cz>   [IP: 207.67.146.XX]
napsáno: 30. dubna 2006 v 14:39
Ahoj , chtel bych se vsech zeptat jak rychle stahujete pres STRONG DC++. protoze me to jede pres den jen 1 kb/s a v noci kolem 5 kb/s , uz nevim co s tim. nevite proc je to tak pomale? ze by to bylo internetem , ale mam pripojeni 512 kb/s. diky vsem za rady
- - -

odpovědět autor: Pavel   <paulsworld@centrum.cz>   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 4. března 2006 v 00:10
Já nemám jinou možnost než CDMA protože bydlim na vesnici daleko od města a když už platim za tuhle službu litr měsíčně tak jí využívám naplno to zvyšování limitů me totálně štve. tuhle službu by měli kupovat lidi co to potřebujou na cesty k notebooku a nebo ti co nemají jinou možnost internetu .... taky mě štve že mám ve sklepě nabušenej server a na něj napojenou krabičku s baterkou
- - -

odpovědět autor: bob   [IP: 85.160.63.XX]
napsáno: 28. února 2006 v 21:53
Tak Poliku, na P2p stahnu za měsíc tak 50MB. To je zhruba jedno CD s MP3, kdybys nevěděl. Je pravda, že stahuju přes FTP různý soubory s velkou velikostí, ale máš pravdu, rád si jí zaplatím, ale v době, kdy jsem si cdma pořizoval, jsem bydlel na samotě, kde nebyl ani telefon a nejbližší ústředna byla "jen" 6km daleko. Jiná možnost nebyla. Ani wifina ne. No a teď nevím, jak se toho sr*če zbavit. Brečím, protože to nikdo nechce. Na webu jsou neúplný informace o službách, nebo pokud jsou, tak velice klamavé, tak aby se daly vyložit několika způsoby a ten nejméně pravděpodobný, který by nikdo nečekal, je tvrdá realita. No nic, pozdě brečet nad pořízenou službou se závazkem. Jen jedna věc. Pokud si to někdo chce pořídit, tak ať i radši zlomí vaz, než to podepíše.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 212.71.131.XX]
napsáno: 27. února 2006 v 20:38
limit uz je jses pako tady se to resilo nejmin stokrat
-

odpovědět autor: Pol   [IP: 85.160.236.XX]
napsáno: 27. února 2006 v 08:26
Plně s tebou souhlasím.Všichni ti sosáči ať táhnou do hajzlu jenom všude kazí internet a hledají jak s tím vydrbat aby jim to jelo a vím o čem mluvím.Můžou si zaplatit garantovanou rychlost a stahovat co hrdlo ráčí.Bohužel všude platí nějaká pravidla a pokud se porušují tak to potom vypadá takhle. Bože, ty jsi ale blb. Vždyť CDMA je drahé auto, se kterým se nedá závodit a např doma mám za poloviční cenu trabanta, kterej je asi 20 krát rychlejší a doveze neomezené množství dat. Ten problém je snad uplně jinde, ne?
Pouze urážky.
-

odpovědět autor: Marek   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 26. února 2006 v 19:08
Bože, ty jsi ale blb. Vždyť CDMA je drahé auto, se kterým se nedá závodit a např doma mám za poloviční cenu trabanta, kterej je asi 20 krát rychlejší a doveze neomezené množství dat. Ten problém je snad uplně jinde, ne?
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 26. února 2006 v 19:56
myslíš,že má cenu reagovat na rok starý vlákno ???
- - -

odpovědět autor: Marek   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 27. února 2006 v 16:25
Některý témata jsou živý i dnes. Proč zakládat nový, když je tu starý.
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 88.101.7.XX]
napsáno: 27. února 2006 v 17:06
A v cem je tohle tema zivy,to by me fakt zajimalo.....limit dat byl uz davno zaveden,tak o cem chces dal diskutovat???
- - - - -

odpovědět autor: Marek   [IP: 85.160.253.XX]
napsáno: 27. února 2006 v 20:35
OK, jsem pako a jdu se hned vykázat.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 81.95.103.XX]
napsáno: 13. února 2005 v 12:24
Je paradoxní, že právě lidská hloupost, která je ve své podstatě NEOMEZENÁ, začíná vše ostatní OMEZOVAT. Snad aby si udržela nadvládu nad rozumem a svobodou.... :o)
- -

odpovědět autor: LordDuke   [IP: 62.84.152.XX]
napsáno: 14. února 2005 v 09:14
No kdyz to vezmes z druhe strany, sosaci vlastne omezuji nesosace. Takze vlastne zavadeji omezeni.
- - -

odpovědět autor: Filip   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 14. února 2005 v 14:22
Ono je to relativní. Nesosáči svými nářky chtějí omezit sosáče v jejich svobodě stahovat. Svět není černobílý.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 13. února 2005 v 10:35
Jediné řešení je rychlostně omezit uživatele, samozřejmě, ne méně jak 256 kbps.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 14. února 2005 v 11:02
tak se vomez a koukej to vypnout ty vole a muzes za1000kc se na ten modem jen divat a delej uz at me to jde rychlejc!!!!!!!
- -

napsáno: 13. února 2005 v 10:36
A krom toho, posílit i síť, protože pokud je BTS přetížená, nepomůže ani toto.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 13. února 2005 v 11:19
ty vole, nainstaluj si Netlimiter, hezky si omezuj sam sebe a treba se z toho poser. Ostatni lidi nech na pokoji demente
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 13. února 2005 v 18:10
Dement jsi sam, prober se. Omezeni mnozstvi stazenych dat je jedina obrana proti zahlcovani site notorickymi stahovaci a je naprosto nutne pro udrzeni pouzitelne site vsem normalnim lidem.
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 13. února 2005 v 21:34
s tim jdi do haje! Lidi si za tuhle sluzbu plati dost na to, aby aspon pri ty mizerny rychlosti mohli stahovat jak se jim chce! Takovyhle reseni bych pochopil pred 5 lety,dneska teda rozhodne uz ne
- - - - -

napsáno: 13. února 2005 v 18:41
Hm, tak koukám, ani jeden jste nepochopili jak to myslím... :-(
- - - - - -

napsáno: 4. března 2006 v 00:18
řikám to dneska už po 3tí ale proč si lidi stěžujete když máte možnost volby?! Já jí nemám můžu jenom to blbý CDMA a taky potřebuju přenášet velký oběmy dat a když už mi spomalili i stahování od 0:00 do 8:00 tak jsem fakt naštvanej asi budu muset šetřit a někoho uplatit aby mi do týhle prdele zavedli Wifi nebo něco takovýho!!!!
-

odpovědět autor: Petr   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 9. února 2005 v 18:31
Ja teda nic tak velkyho nestahuju, ale uz me ty Vase chytry keci stvou. Nic neomezovat. Da se to vyresit posilenim kapacity. Jenze to by musel Eurotel neco delat a ne jen vybirat prachy. Stejnej jak telecom. Hmm. On to vlastne je telekom (akorat jen v modrym).
-

odpovědět autor: james   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 9. února 2005 v 11:42
No nekoli GB dene to snad neni s CDMA ani mozne.Sohlasim se zbytecnym stahovanim, ale to by bylo s omezovanim svobody.Nikde neni zadne omezeni napsane ci narizene tak proc ho tedy dodrzovat.Ale myslim si ze 3 GB mesicne by stacily.Po prekroceni stahnout automaticky rychlost na tretinu.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 195.47.115.XX]
napsáno: 9. února 2005 v 13:20
3GB měsíčně?!?!?!?!?!?!?!?!? Kde to žiješ??????? Vždyť ty žiješ ještě v době dialupu, na co máš CDMA???????
- -

odpovědět autor: Railbot   [IP: 80.188.71.XX]
napsáno: 9. února 2005 v 13:00
jak bys chtel cloveku co taha 20kB/s sejmout rychlost na tretinu? To by mel podle tebe pak jet jako na dial-upu?? Trochu si to nedomyslel, ne? Lamko.
- - -

odpovědět autor: James   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 9. února 2005 v 13:06
jak bys chtel tahat s rychlosti 20kb/s GB to si nedomyslel .Jedna se pro ty co jim to lita trochu rychleji treba jako u ADSL chytraku.Hihi staci zapnout mozek to je ta sediva vec v ty kulaty bouly na krku.
- - - -

odpovědět autor: Railbot   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 13. února 2005 v 11:22
Inteligente :D Nejdriv se nauc jednotky a pak tu zkus zase zamachrovat, vole :))) s 20kB/s das 1GB zhruba za den, takze...? Spravne, staci zapnout mozek. Jenze ty mas zrejme hlavu jenom proto, aby ti neprselo do krku, ze ano? :D
- - - -

odpovědět autor: Šeba   [IP: 212.71.153.XX]
napsáno: 9. února 2005 v 13:46
na 20kb bych to tahat nechtěl,ale 20kB to dáš "za chvíli"
a ty tvoje 3GB ?
to by ti můj zaměstnavatel poděkoval.
s databázema který maj až 100M prostě nic neudělám...
a navíc...já nevim co maj lidi za manýry, ale každej hňup mi posílá PP prezentace narvaný obrázkama a já nevím co eště...
3GB dám i za tejden, jako by se nechumelilo
- - -

odpovědět autor: Railbot   [IP: 80.188.71.XX]
napsáno: 9. února 2005 v 13:01
Jo a hele...3 GB na mesic??? Kde to proboha zijes? To by si clovek nemoh stahnout skoro nic, leda tak kalhoty! Denne mam traffic kolem 1GB, takze se vrat zpatky na zem.
- - - -

odpovědět autor: Pajdys   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 13. února 2005 v 12:58
Tak sem schvalne mrknul na statistiku.. za 2 posledni mesice mam 41GB traffic......
- - - - -

napsáno: 4. března 2006 v 00:24
Jo Pajdys má prvdu já tam od ledna mám 71GB
-

odpovědět autor: spectre   <SPECTRE@INMAIL.CZ>   [IP: 62.209.210.XX]
napsáno: 9. února 2005 v 07:20
jak byste chteli zavadet datovej limit u pripojeni ktery nema zadnou zaruku rychlosti??? to by asi par zakazniku docela rvalo nemyslite?
-

odpovědět autor: Paczqo   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 8. února 2005 v 22:15
hm limit dat je nesmysl i když by se zatrhli P2P sitě tak stejně co takový lidé co radi hrajou hry a stahujou demoverze her ? dneska už dema nemaj 10MB ale maj 150MB a vejš a stahovat demo neni trestny stejně tak stahnout si trailery na filmy nebo sledovat internetovou televizi když lidem co toto stahujou udělate limit tak to znamena že eurotel lhal když sliboval neomezeny internet a když už platim takove prachy tak snad mam pravo si legalně stahnout nějaky to demo nebo ukazku filmu připadně se podivat na zpravy aniž bych se musel bat že už si potom nevyberu ani mail.
- -

napsáno: 13. února 2005 v 18:15
A co lidi, kteri potrebuji s internetem normalne pracovat ?
Osobne bych omezeni dementnich stahovacu a zakaz p2p siti jen privital. Demoverze her mas na kazdem cd/dvd k casaku za 50Kc.
- - -

napsáno: 4. března 2006 v 00:27
Víš co? Jestli pořebuješ jenom "Normálně" pracovat tak si pořiď Dial Up nebo Gprs (mobil už má snad každej) a nezatěžuj nám CDMA
-

odpovědět autor: obrbaz   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 8. února 2005 v 18:46
To by nebylo dobré, jak se tak dívám, tak za 4 měsíce sem dal 94GB
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 8. února 2005 v 07:55
řešit by se to opravdu nějak mělo, přece není normální, aby řádově několik procent uživatelů vytížilo síť víc než celý zbytek všech ostatních a ti na to dopláceli.
- -

odpovědět autor: tekk-x   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 8. února 2005 v 16:39
Logika chlape, LOGIKA! P2P sítě jsou omezovaný přes den, tak jak ti to můžou sosáči zpomalit?
- -

odpovědět autor: Anonymm   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 8. února 2005 v 12:57
Nechápu proč limit dat???????????
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 21:14
ty asi nejsi technicky příliš vzdělaný člověk, takže ti to vysvětlím polopaticky:

- když bude na jednu BTS navěšenejch 150 lidí, tak jim to půjde příšerně pomalu bez ohledu na to, jestli sosají z P2P nebo ne

- když budou na jednu BTS třeba dva lidi, tak jim to půjde nádherně rychle bez ohledu na to, jestli sosají z p2p nebo ne

čili žádný limit dat ničemu nepomůže
- -

napsáno: 4. března 2006 v 00:34
Tak techniku kdyby si byl alespoň na jednom školení Eurotelu nebo trošku poslouchal věděl by si že jedna BTS pro CDMA unese jenom 60 modemů .... a limit dat tudíž stejně nepomůže pak už je to jenom na eurotelu jestli prodá víc modemů než má kapacitu tak si nestěžujte na lidi co jsou připojený ty si to přece platěj stejně jako ostatní a že se nepřipojej kvůli přetíženosti jedný BTS tak je to chyba eurotelu a měli by ste bojkotovat jeho..... Když už jsem doma tak chci bejt na internetu připojenej tzn přijdu z práce a zapnu poč a to udělá zhruba 80 procent všech uživatelů zhruba ve stejnou hodinu... tak jako co k čemu mě bude modem za 1000 na kterej se připojim jenom od 0:00 do 16:00 (teda né že by se mi to stalo ale to jenom pro příklad)
- -

napsáno: 8. února 2005 v 07:48
a na toto jsi přišel jak ? píšeš pěknou blbost. BTS nemá neomezenou kapacitu a záleží na jejím vytížení a ne jenom na počtu "navěšenejch" lidí ale taky hlavně na tom co dělaj, pokud nonstop stahujou a nostop zatěžujou její kapacitu, tak tím snižují možnosti zbytku i na běžné surfování. Takže to není hlavně o počtu "navěšenejch" lidí ale o tom jak zatěžují kapacitu.
-

odpovědět autor: Pajdys   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 21:05
Jako tolik povyku... zavest limit dat je nejvetsi hloupost soucasnyho inetu.. A sem si jist ze kdyby to slo tak lehce tak by eurotel nevahal.. Nastesti jakkoli omezovat prenos dat podle limitu je v CDMA hoooooooooooodne slozity.. mozńa neresitelny..
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 20:43
1069 kč s dph je snad dost platit za neomezenej internet, tak proč bych k vůli neschopnosti a klamným reklamám Eurotelu měl mít limitovanej internet? Vědět, že se rychlost zhorší jako šnek a že si nemůžu stáhnout skoro ano mp3 vykaslal bych se na to!!!!
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 20:26
Pavle bez do hajzlu je to neomezeny internet tak neomezeny jak to sosaci muzou vomezovat kdyz jsou vomezovany vole a jesli to nechces tak di do pici
-

odpovědět autor: Alda   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 20:09
Chtěl bych vidět toho uhrovitého studentíka kde vezme na pevnou velkokapacitní linku........
-

odpovědět autor: Rimmer   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 19:52
Hmmm zajimave, mam 3 carky na modemu (v dialeru 2) a stahuju 30-40kb/s, ono taky zalezi z CEHO, pokud budete napriklad stahovat z JINEHO portu na ftp nez 21 pobezi vam to pomalejc, dal sou omezeny peer to peer programy na sdílení dat (legálních samozřejmě) - programy např. DC ++, E-donkey atd atd ... z http to stahuje normalne ... Ja v jedne vesnicce kde to mam siroko daleko jediny si nemam na co stezovat (az na hloupou baterku) hlavne ze muzu stahovat legalne hry jako: HL2, Rollercoaster Tycoon 3 ... :) a parit ultimu celej den. K tematu: ET udělal reklamu na NEOMEZENÝ internet - tak proč se omezovat(on je sice omezenej viz nahoře). Jestli chcete omezenej internet tak si pořiďte za čtyři stovky omnezenej na 3 GB a ne tohle.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 19:07
Tady si asi furt nekdo mysli,ze kdyz to bude omezeny datove,tak to pojede rychleji......to jste na velkym omylu.......
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 17:35
lidi jsou hloupi a rozuměj jenom restrikci, takže souhlas s limitem dat, např. 10 GB, a nad něj to zpoplatnit po 1 GB - a opatření bylo by to v souladu s (všeobecnými) podmínkami, které každý podepsal a aspoň by se přestalo doplácet na ty nenasytné sosače
-

napsáno: 6. února 2005 v 20:51
Tak ja mam cdma proto ze asi na nic nemam signal ani na wifi ani dsl tu neni a ani kabelovka. A drahe pripojeni toto je. A co si stezujes nam? At vsichni sosaji na 100% to je problem eurotelu ne nas... VOLE!!!!
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 6. února 2005 v 18:25
Tady nejde vo to co se stahuje tady de vo to že někomu to de pomalu a tak sosáčům závidí
-

napsáno: 6. února 2005 v 17:56
Kdyby to ET omezil ještě víc tak si na tom nemůže dělat reklamu, proč myslíš že si to všichni pořídili aby mohli tahat tak se nediv.
-

napsáno: 5. února 2005 v 23:13
jediné řešení = rozbit ti hubu
- -

napsáno: 4. března 2006 v 00:38
Všichni jste hrozný siláci když máte ANONYM ve jméně
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 8. února 2005 v 00:44
přesně tak rozbit mu hubu! plně s tebou souhlasím!!! jednou je to neomezený! tak to bude neomezený!!! už tak mě se*e omezení p2p!!!!
- - -

napsáno: 8. února 2005 v 07:52
ale prosím tě, prakticky žádné omezení p2p není, vždyť i na těchto forech bylo snad stokrát omleto, jak naprosto jednoduše, lze to "omezení" a fup obcházet i přes den a taky se tu proto plno lidí chlubí jak nostop stahujou a jak jim to jede a kolik GB stihnout stáhnout každý den. A přečti si všeobecné podmínky, s kterými jsi vyslovil souhlas při uzavírání smlouvy a přejdou tě výkřiku stylu že to je jednou provždy neomezený tak to bude neomezený a basta.
-

odpovědět autor: Hugo   <HugoXP2@seznam.cz>   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 5. února 2005 v 21:07
Tak to jdi do háje,už takle je to dost vomezeny!!!!
Od 9h rano do 1h rano to sosa tak 2-3Kb\s a jsem rad!!!
Nechapu kde bys neco chtel stahovat pres den kdyz je to vomezeny a pres kdy sosam to nikoho neštve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§
- -

odpovědět autor: tark   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 6. února 2005 v 09:38
Ale, furt stahovat. CO Z TOHO MÁŠ?!
- - -

odpovědět autor: Radan Dittrich   <dittrich@dipro.cz>   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 6. února 2005 v 10:53
Máte naprostou pravdu. Lidé stejně nejvíce stahují samé násilí a nemravnosti. Například takové pěstování žampionů ma pro lidstvo mnohem větší užitek. Kromě chuťových vlastností mají významnou výživovou a nutriční hodnotu. Obsahují množství zdraví prospěšných látek. Jde zejména o množství bílkovin, vitamínů a cytostatických látek. Houby také obsahují látky, které jsou účinné při snižování hladiny cholesterolu, snižování krevního tlaku a úpravě hladiny cukru při onemocnění cukrovkou. Velmi významné jsou též účinky antialergické a účinky preventivně protinádorové.
- - - -

odpovědět autor: tark   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 6. února 2005 v 19:38
Poněkud zajímavý příklad. :D O to mi ale nejde... Podívej se - stahuješ si film, naprostou novinku... Má to 1,5GB (2CD)... Zatížíš tím na několik (desítek) hodin síť. Takhle to udělá ještě několik lidí na tvé BTSce... A rázem má dalších 100 lidí internet nepoužitelný.

U CDMA je jasně deklarováno že je SDÍLENÉ! Vidíš to? SDÍLENÉ!
- - - - -

odpovědět autor: Radan Dittrich   <dittrich@dipro.cz>   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 8. února 2005 v 17:49
Možná by těch 100 lidí mohlo místo žampionů pěstovat muchomůrky. Z těch by potom připravili hostinu pro těch několik stahujících.
To by také bylo účinné řešení tohoto problému.
A nebo by se ty muchomůrky daly poslat do Eurotelu. To by bylo asi nejlepší. Uvolněné prostory ET by se zkonfiskovaly a přebudovaly na žampionárnu.
Hmm, ani Hlíva ústřičná není k zahození.
- - - -

odpovědět autor: FroZEN   [IP: 85.160.87.XX]
napsáno: 6. února 2005 v 15:30
LOOOOOOOOOOOOOOOL
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.97.XX]
napsáno: 5. února 2005 v 20:02
Co to tady plácáš, taky mi není nic do toho, proč ty si nezajdeš do blázince, tam budeš mít HBO grátis!
-

odpovědět autor: Ing.Mgr   <Mudr.Judr@csc>   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 5. února 2005 v 18:21
Pavle,Pavliku,Pavlíčku,běž si raději někam ohrnout kůžičku. Udělá ti to dobře a nebudeš potom už třeba mít takový stupído nápady!!!!
-

odpovědět autor: Alice   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 5. února 2005 v 17:51
TY SEŠ MAGOR! PLATÍM 1200KČ ZA PŘENOS DAT A NE ZA CENZURU!
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 5. února 2005 v 14:48
asi si neuvedomujes, ze sou tu i lidi, jako ja, kteri si potrebuji stahnout nekolik gb dat za tyden...jojo, ja proste stahovat potrebuju a taky si potrebuju pripojit svuj nb kdekoli
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 5. února 2005 v 00:08
Zaveď si ty něco do p.....e chytráku omezenej a n...r tady!!!
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 22:08
Deb**e
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 80.95.100.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 13:06
hehe ty ses hnup . dyt nemyslis ..zamysli nad tim jakej blabol si napsal ty gumidku .. ja stahovac nejsem muj transfer za mesic je neco kolem 2GB ...ale muzu te ujistit ze kdyby kazdej premejslel jako ty tak jsem jeste na stromech . povim ti novinku .. napr. rychlost INETU obecne prave postrcili tihle bedaraci kvuli pornu a hudbe .. vlastne jim muzes dekovat a libat kulky .
-

odpovědět autor: obrbaz   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 10:48
Jak jsem se dozvěděl z důvěryhodného zdroje, tak technologie cdma neumožňuje omezení rychlosti pro část lidí, prostě u cdma jde rychlost omezit jen celoplošně.Takže jediny řešení by byllo spoplatnit data (což by přišly s touto službou brzo do kitek)
- -

odpovědět autor: leroy   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 13:17
JA MYSLIM ZE POMALU SE KE KYTKAM UZ BLIZEJ ....
-

odpovědět autor: orlop   <orlop@centrum.cz>   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 3. února 2005 v 23:24
Ježiš, co je zas tohle za názory? Copak platím 1100 měsíčně za to, abych si stáhl mejl a koukal na stránky? To bych mohl rovnou zůstat u dial-upu. Vysokorychlostní internet je určen hlavně k "sosání" a jestli to ještě někdo nepochopil, tak ať si on sám pořídí jinou linku. Už zavedením FUPu ET de facto porušil jedno z lákadel na CDMA...

Pokud vím, tak např. ve Státech není s CDMA žádný problém, vše šlape slušnou rychlostí, žádný FUP tam neviděli ani z okna vlaku a nikdo si nemá na co stěžovat. Tak proč u nás ET dělá chyby a ještě se je snažínapravit tím, že zákazníky víc omezuje? A proč existují lidé, kteří ještě navrhnou větší omezení?

Navíc k tvé poznámce: spousta lidí má doma desítky nebo stovky kazet, na které si nahrával filmy z půjčoven a televize a nikomu to nikdy nevadilo. Dnes se prostě nahrává z internetu a kopíruje se na DVD... a od sdílení dat přece internet je, ne? není to nic jiného než sdílení dat.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 18:47
Ty jsi dobra guma, takoveho blba bych opravdu na stejne bunce mit nechtel.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 04:16
1) ve specifikaci služby máš přímo uvedeno: není vhodné pro p2p atd.
2)v USA internet přes CDMA neexistuje
Takže mohu jen k tobě replikovat:Ježiš, co je zas tohle za názory?
- - -

odpovědět autor: Balů   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 09:04
Jsem jeden z prvních uživatelů a ve specifikaci služby to v tu dobu vůbec uvedené nebylo (že není vhodné pro P22), tak jsem zvědav, čím setřeš mě...
- - - -

odpovědět autor: obrbaz   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 10:50
Ano, já jsem se upsala na rok za určitých podmínek, a o omezení p2p nebila ani slabika
- - - - -

odpovědět autor: Rixo   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 20:57
no jo no, tak to si ale mas nejdriv precist podminky nez se pod neco podepises lamko, ted tu neknourej a radsi si bez zopaknout patou tridu ZS - vyjmenovana slova po B.
- - - - - -

napsáno: 5. února 2005 v 18:04
Přečti si to po sobě a vrat se do školy!Pak někoho posuzuj.
- - - - - - -

napsáno: 4. března 2006 v 00:47
Líbí se mi když někoho urážíš jenom proto že neumí česky, koukni se nejdřív do zrcadla a řekni si co jsi v životě dokázala i když mluvíš dobře česky kdejakej dislektik tě schová do kapsy (a to tě ani neznám) jo a další věc CDMA VZNIKLA V USA
-

odpovědět autor: Scratch   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 23. ledna 2005 v 15:38
No, nevim, ale mam z toho pocit, ze si vetsina z Vas mela asi poridit jinou službu. Eurotel udava jen prumernou rychlost, ale ne minimalni = kdyz se Vam nelibi 5 kbps tak mate na vyber hromadu dalsich typu pripojeni. Souhlasim s nazorem, ze kdyz si za to platim tak ma byt kazdemu fuk co si prohlizim a stahuju. Rozhodne neni reseni zavest objemove limity, to poskodi i Vas kdyz budete potrebovat stahnout upgrade na wokna pri jejich reinstalaci. Kdyz tak snizit max. rychlost stahovani a zavest FUP viz. http://www.telecom.cz/internetexpres/fair_user_policy.php , Eurotel stejne patri Telecomu, takze v zavedeni by asi nemusel byt az takovy problem.
Vetsina z Vas/nas pouziva CDMA proto ze potrebuji mobilni internet - pak nechapu proc se rozcilujete, mobilni alternativy rozhodne nejsou rychlejsi ani pri takto snizenych rychlostech a vetsinou nejsou ani levnejsi. Ta cast ktera pouziva CDMA proto ze nic jineho (WiFi/ADSL/FWA...) nez dial-up nema k dispozici je na tom stejne lepe protoze plati pri stejne rychlosti "jen" pausal 899,- bez dane.
Takze si prestanme nadavat a navzajem se omezovat. Vy urcite mate v PC taky nejake stazene filmy nebo mp3 ? Ne?

P.S. ja nejsem zadny stahovac, CDMA mam prvni den a je to rozhodne lepsi nez dial-up (nic jineho tu totiz nemame k dispozici)
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.52.XX]
napsáno: 23. ledna 2005 v 15:43
CDMA si kvůli "mobilitě" vybralo jenom mizivý procento uživatelů. máš CDMA první den. ještě chvíli s těma soudama počkej
- - -

odpovědět autor: tix   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 6. února 2005 v 17:33
To neni pravda, mobilita je vynucena, Ty snad nelitas s antenou z mista na misto? To je tim mobilnim pripojenim mysleno:-))))))))
- - -

odpovědět autor: Scratch   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 3. února 2005 v 21:20
Zatim jsem porad spokojenej, pripojenej jsem celej den - cca 7.00 - 19.00 a rychlost je mezi 120 - 190 kbps, jak rikam zatim parada. Srovnavam s dial-upem - nic jineho mi tu neslo. Preju vsem pevne nervy .....
- - - -

napsáno: 6. února 2005 v 18:03
Tak to máš docela blbý, většinou to jede vo 100 víc
- - - - -

napsáno: 4. března 2006 v 00:51
Souhla se Scratch co my ostatní který nemáme jinou možnost netu ... všichni by ste jenom omezovali to jste dost proti sobě jelikož když bude eurotel chtít tak z toho udělá dialup a nikdo z vás proti tomu nebude nic moct říct protože jste to PODEPSALI na rok či víc
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.55.XX]
napsáno: 23. ledna 2005 v 01:15
Vážení, myslím si, že 1070Kč měsíčně za službu, která nemá garantovanou rychlost a spolehlivost je docela dost na to, abych jen surfoval po webových stránkách někdy nevalné úrovně. Zavedením limitu by si to milej Eurotel pěkně posral,protože sám v reklamách tento net nabízí pro stream.Proto si z klidným svědomím koukám na Očko TV přes net. To že je někdo nenažranej sosač je jeho problém a stejně ho to časem přejde, za chvílu nebude mít co.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 22:39
Pavle, brzy si budeš moct přijít pro "Řád zlatého Sosáče" jako autor nejdelšího threadu v dějinách tohoto fóra :-)

Zdejší administrátoři ale jednoznačně aspirují na cenu za nejnepřehlednější strukturu fóra v ČR. Zkuste si v threadech delších než 20 příspěvků najít novou odpověď :-(
Hoši, řekněte upřímně - je to neschopnost nebo neochota ? Schémat pro civilizovaná, přehledná fóra je snadno dostupných spousty a každé normálně fórum je používá. Tohle fórum má strukturu a logiku jako guestbook na Mařenčiných soukromých stránkách, sorry.
- -

napsáno: 22. ledna 2005 v 07:03
nahoře stačí kliknout na zobrazit nejnovější nebo řadit podle vláken, otočit řazení výpisu ...
nové příspěvky tak nemusíš zdlouhavě hledat, jen ti někdy unikne souvislost
-

odpovědět autor: Fido   [IP: 85.160.34.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 21:31
Když si tak čtu příspěvky uvědomělých antisosačů, jejich přispěvatelé mi dost připomínají totáč, před 20ti lety. Z takovýchto lidiček se rekrutovala základna KSČ. Blbí, ale uvědomělí. Vyvěšovali praporky, chodili do průvodu, starali se o cizí, do čeho jim nebylo nic a velebili socialismus. Tihle velebí Eurotel a kdyby věděli kudy, vlezou mu ihned do análního otvoru :o)
- -

napsáno: 22. ledna 2005 v 07:01
:-))))))
Fido doporučuji Geriavit a Ginkgo biloba
- - -

napsáno: 5. února 2005 v 18:11
To jsou totiž zaměstnanci Eurotelu! Takový stavkokazové.
-

odpovědět autor: N00DLES   [IP: 85.160.51.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 19:01
ted este reakce na tvoje nesmyslne prirovnani s autem a zavodenim... takze ja nepotrebuju zavodit staci kdyz pojedu tudiz nepotrebuju tahat 1MB/s ale staci mi tech 60kB/s..
- -

napsáno: 6. února 2005 v 18:07
A navíc když do trabanta dáš motor z BMW tak to taky pojede
-

napsáno: 21. ledna 2005 v 18:07
Tak ted uz me tocite.. poridil sem si internet jak ho vyuzivam nebo ne neni vase vec.. jestli stahuju surfuju streamuju do toho vam nic neni.. pokud vam to nebeha obracejte se na eurotel a nechte si ty kecy ze je to kvuli nam sosacum... pokud vy stahovat nechcete nebo nepotrebujete to je vase vec.. nikdo mi tady nebude rikat co mam delat a co ne.. nechcete mi rovonu diktovat na jakej web se muzu divat a na jakej ne?.. pokud se vam to nelibi nemeli ste si cdma porizovat.. chapu vase rozhorceni ze vam to nechodi ale to neni nas problem
- -

odpovědět autor: mates   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 14. února 2005 v 11:46
plne s tebou souhlasim a jestli se jim to nelibi ta at zacnou sosat taky aby nemeli duvod zavidet
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.58.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 21:14
Jo nejlepsi by bylo kdyby ses jen tak pripoji a ani nepoustel prohlizec e-maily taky nestahuj, stejne tam nic novyho nevyctes, DC si muzes jen tak pustit,ale hlavne nic nestahovat, to uz by bylo trochu moc, chatovat muzes jen hodinu dene abys nezatozoval moc sit, pismena taky neco zabiraj:)
- - -

napsáno: 4. března 2006 v 01:00
No tý vole... to abych vypnul icq dole na liště všim sem si totiž že stahuje 50B/s to už bych moch narušit eurotelu síť a dal by všem nesosačům a sosačům větší FPU .... asi to všechno fakt budou zaměstnanci Eurotelu .... jo docela by mě zajímalo jak to že "nesosač" si stěžuje na sosače pokud totiž nesosač chodí jenom na stránky a stahuje poštu (uměřeně) nemůže pocítit žádný spomalení a tudíž si nemá na co stěžovat a ani neví o tom že na stejný BTS je několik lidí co má PŘEZ NOC zapnutý DC nebo Torent .... tohle ať mi prosím vysvětlí nějakej ANTI SOS
-

odpovědět autor: Dan   <jumile@seznam.cz>   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 11:24
Naprosto souhlasim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-

odpovědět autor: N00DLES   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 20. ledna 2005 v 21:30
pro vsechny antisosace:))))

http://meteor.wz.cz/dc.jpg
- -

odpovědět autor: kuck   [IP: 85.160.63.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 16:48
To se mas cim chlubit. Download 100 MB, upload 318 kB, share 10GB a 7 slotu s CDMA z tebe dela uplne nejvetsiho machra. Je videt, ze moc princip a smysl P2P siti nechapes... Na takove jako ty bych FUP aplikoval nemilosrdne...
- - -

napsáno: 21. ledna 2005 v 17:21
do politiky sem nikdy nedelal lol.. to ze ode me stahuje malo lidi neni muj problem.. a ja si stahnu co potrebuju.. 7 slotu kdyz mam upload 18kB/s na tom nevidim nic spatnyho
- - - -

odpovědět autor: Gitzerai   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 17:34
Pro antisosace tady mam tez neco:
www.webpark.cz/gitzerai/img/93DC.jpg
- -

odpovědět autor: tark   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 14:18
Ano a pak to nám, NORMÁLNÍM LIDEM (nestahovačům) jede pomalu..
- - -

odpovědět autor: Mates   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 14. února 2005 v 11:59
Jestli myslis tech par uchylaku co je na chatu jako normalni lidi tak to moc normalni neni
- - -

napsáno: 21. ledna 2005 v 18:58
pockej ty si nestahovac? ty mas mesicni traffic 0b? jak to delas mas modem ve skrini?
- - -

odpovědět autor: czechian   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 16:18
No a? Nám, NORMÁLNÍM LIDEM to stahuje 3GB za den a ostatní jsou nám NORMÁLNÍM LIDEM ukradený!
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 14:33
Přesně tak. Ono ještě k tomu to posedlé stahování kradených věcí je často už docela patologická záležitost - jako třeba chorobná závislost na hracích automatech. Malá návštěva psychologa nebo psychiatra by u některých "sosáčů" byla velmi vhodná dokud je ještě čas ...
- - - -

napsáno: 14. února 2005 v 12:02
Ty si zajdi k psychologovi aby ses uz konecne probudil
- - - -

odpovědět autor: misula   <misula.p@tiscali.cz>   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 18:44
Jsi tak vylízanej že to není možný.Buď jsi policajt,nebo něco podobnýho.Tohle může napsat jenom debil.
- - - - -

napsáno: 22. ledna 2005 v 06:59
:-)))))
- - - -

odpovědět autor: tark   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 18:19
Ano, presne tak... Stacilo by se mrknout na prispevek od czechiana...

"No a? Nám, NORMÁLNÍM LIDEM to stahuje 3GB za den a ostatní jsou nám NORMÁLNÍM LIDEM ukradený!"

anebo jsou lidé jako Tačúd... doporučuju přečíst vlákno http://www.cdma.cz/diskuze.php?vlakno=29768 a zvlášt příspěvek od Tačúda a člověka s nickem pomeranc369XYvetrak (genialni nick..)
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 20:11
To víš, lidem, co sedí 20 hodin denně 7 dní v týdnu u netu u těch všech jejich DC a streamů a p2p a porno.com atd. to zákonitě musí začít hrabat. Stačí se podívat na většinu okolních příspěvků se slovní a myšlenkovou zásobou na úrovni několikrát soudně trestaných vypatlanců.
-

odpovědět autor: tark   [IP: 85.160.44.XX]
napsáno: 20. ledna 2005 v 19:44
Ano, kdyby dali nějaký normální dat. limit, tak by se to dalo v pohodě snášet.. (aspoň 20G)
- -

napsáno: 14. února 2005 v 12:05
Já teda nevim ale neomezenej inet s datovym omezenim je pekna hloupost
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.44.XX]
napsáno: 20. ledna 2005 v 19:04
Souhlas. Opravdu nechápu. proč mám doplácet pomalým internetem na nelegální a kriminální činnost některých jedinců, zde zvaných sosačů, stahujících permanentně velké objemy nelgálního materiálu.
- -

odpovědět autor: FiNCh   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 9. února 2005 v 16:04
Hele, a co takhle si stahnout dvd mandrakelinux a k tomu nejaky 4 demoverze her? A s limitem 3 giga jsi v haji!
- -

napsáno: 6. února 2005 v 18:10
Můžeš stahnout kvanta legálních dat tak co tě žere
- -

odpovědět autor: misula   <misula.p@tiscali.cz>   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 18:37
Tohle může napsat jenom takovej jako jsi ty.Sosání není nikde v evropě zakázaný a ani nebude.Tak si svoje bolševický kecy nech do pořadu na stopě.
- - -

napsáno: 22. ledna 2005 v 06:59
:-))))
- -

napsáno: 20. ledna 2005 v 21:55
Neboj, až jich pár zavřou (a budou se moc divit), bude internet fungovat zase normálně ...
- - -

odpovědět autor: generálporučík JUDr. Jiř   <mailto:sekretpp@mvcr.cz>   [IP: 85.160.62.XX]
napsáno: 20. ledna 2005 v 22:47
Prej že zavřou....... :-D Tady se člověk ale pobaví...
974 834 204
- -

odpovědět autor: Viktor Kozeny   [IP: 85.160.53.XX]
napsáno: 20. ledna 2005 v 20:04
Protoze oheň je oheň, ale voda, ta je mokrá.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 20. ledna 2005 v 11:06
jestli je pravdou, jak se tu někteří chlubí, že stahujou denně 3 Giga a víc, a stahujou naplno nonstop, tak to asi stejně jinak neskončí, protože když by to tak dělal každý, tak CDMA klekne stoprocentně totalně
-

odpovědět autor: SH   [IP: 85.160.59.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 22:10
Proč si nezvolíš jinýho poskytovatele připojení. Být Tebou tak bych se mezi tu bandu uživatelů CDMA vubec nemotal...
- -

odpovědět autor: JP   [IP: 85.160.49.XX]
napsáno: 20. ledna 2005 v 13:12
Neboj, ve vteřině kdy tady bude cokoliv jiného dostupné, poletí CDMA z okna ... Je to jen donucení z nouze ... Možná bude Eurotel celkově nemile překvapen hromadným odlivem podvedených zákazníků někdy po létě (konec ročních smluv). Je ale pravděpodobné že těsně předtím náhle zvýší dočasně rychlost, aby mu naivkové opět sedli na lep ...
- - -

odpovědět autor: tekk-x   [IP: 85.160.45.XX]
napsáno: 20. ledna 2005 v 20:01
To jí bude muset zvýšit napořád, protože pak jde smlouva ukončit kdykoliv... ;-)
- - - -

napsáno: 20. ledna 2005 v 21:57
Není nepravděpodobná malá změna tarifů. Pro ty bez záruky a potom pěkný tarifek pro ty co se upíšou ... Jak to tak chodí. Tarif HIT
- -

odpovědět autor: SH   [IP: 85.160.59.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 22:11
Jo a chápej: "Internet bez omezení" S omezením není internet....
-

odpovědět autor: intommy   [IP: 81.31.14.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 18:22
Tak nevim, obcas CDMA vytahnu ze sveho batohu a muzu uprimne rici, ze nikdy moc nejede, hlavne v dobe, kdy ho potrebuju nejvice (u klientu). Proto jsem si jej koupil (s tim ze mi ulehci praci - houby).
A jak tak dnes pres sve domaci wi-fi pripojeni brouzdam netem a vesele sosam, tak me nenapada nic jinyho nez to vyzkouset (bydlim kousek od eurotelu na vyskocilce). Pokazdy, kdy jsem CDMA doma pustil tak jsem byl jen nas***y. A proc? Protoze jsem se prumerne dostaval i s antenou na balkone v 7.patre na rychlost 128k - stahuju nekde kolem 16k :( a jeste i toto by my diky nekterym chytrakum meli omezit? to by bylo opravdu zuzo.
CDMA jsem si koupil taky proto, ze si ho muzu vzit s sebou, kdyz jedu na moravu :( - opravdu prvni tri tydny tam jakztakz fungovalo. po dvou mesicich na stejnem miste jsem se bez anteny uz nechytal a s antenou mi testy hlasili linku nekde kolem 96k - uzasne.
P.S. no a kdyz mluvime o stahovani z P2P - na CDMA jsem to nezkousel - prej to nejde (hlavne jsem nemel duvod kvuli wi-fine doma). Ovsem co kdybych wifi zrusil a zacal stahovat me oblibene demoverze ruznych softu, veci pro linux (2-3GB distribuce) a pod? Co pak? budu take povazovan za sosace? Dle nekterych asi jo. a proto bych necekal na svuj dvd image RH Fedory 3 2 dny ale asi mesic :) to uz bude lepe si sednout na socku a zajit si to dvd s distribuci nekam za 500 koupit? Nebo ne? Tak me napada, proc vlastne mam CDMA, kdyz to porad nejede? :)))) a hlavne nesmim zapomenout ze za treti mesic provozu uz mam druhej modem :)
-

odpovědět autor: Karel   [IP: 193.179.24.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 17:43
Ahoj Pavle, je vidět, že jsi poměrně chytrý, a že Ti to pálí! Jistě to daleko dotáhneš. Mám pro Tebe jeden návrh, který můžeš vydávat za svůj (a divím se, že Tě to ještě nenapadlo!). Je jednodušší, než zavedení limitu. Stačí přece CDMA zdražit, řekněme na 5 až 10 tisíc, pak už ho budeš mít sám, a nebudeš mít důvod si na sosáče stěžovat. Přeji hezky den a přemýšlej! Karel
-

odpovědět autor: Kasparek   <kasparek@seznam.cz>   [IP: 213.155.225.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 11:41
Tak jsem nevydrzel a poslal ten kompletni navod na na P2P technikum do Eurotelu. P2P v praci, ostatni doma. Zdar
- -

odpovědět autor: Škrhola   <service.praha@eurotel.cz>   [IP: 194.213.192.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 12:13
Návod máme, díky, už to studuje náš znalec na omezování, jen pro info, uděláme tvrdý limit na rychlost 256kbps a těm, kteří používají zaškrtávací okénko ve Strongu, dáme amnestii, pokud se sami přihlásí na našem právním oddělení. Jinak šlus a konec, P2P bude minulostí.
- - -

odpovědět autor: tekk-x   [IP: 85.160.53.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 15:09
V tom případě už aby to bylo! Ale co nejrychleji! Na nic jinýho nečekám, než na důvod proč vypovědět smlouvu a přejít za lepším! www.vasesit.cz
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 12:28
ftipe :-D
- - - -

odpovědět autor: Bill Gates   <mujsoukromymail@mrkvosoft.com>   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 14:26
Já sem Bill.. božský Bill.... kdo mi věříte???
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 21:35
jaaaaa
- - - - - -

odpovědět autor: Václav Klaus   <vasek@prazskyhrad.cz>   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 20. ledna 2005 v 08:06
Ano tímto vám chci jen ukáza jak JEDNODUCHÉ je si dát jméno kohokoliv.. na tomhle foru se nemuzete spolehnout na nikoho ze je to skutecne on.... proto nemuzete nikdy nikomu verit...
- - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 20. ledna 2005 v 11:03
Milý nicku Václave Klausi:
a co nám tím chtěl jako básník říct ??
a to jao JENOM na tomto foru ??
jsi objevil Ameriku, či co ??
a věřit máme jako komu a co ??
- - - - - - - -

odpovědět autor: Gitzerai   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 20. ledna 2005 v 13:25
Chtel sem ti jen naznacit, mily ANONYME, zevi muze dat nick kazdy jaky chce a mail tez... proto kdzy si neko da do nick nejake prijmeni a email na eurotel mu nikdo nikdy nemuze verit... prohlidni si 7. prispevek odsad nahoru... Skrhola
- - - - - - - - -

odpovědět autor: JP   [IP: 85.160.49.XX]
napsáno: 20. ledna 2005 v 13:43
Teda kluku, tobě to pálí !!!! :))) A já jsem si myslel, že to byl fakt někdo z Eurotelu ... Díky ... to se mi ulevilo ... ufff
- - - - - - - - - -

odpovědět autor: Škrhola   <service.praha@eurotel.cz>   [IP: 194.213.192.XX]
napsáno: 20. ledna 2005 v 14:31
Odhalen????
Ze mě si Kašpárek srandu dělat nebude.
-

odpovědět autor: Cinique   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 02:33
Ano Pavle, v necem mas pravdu, i ja jsem si tento net poridila proto, abych mohla pracovat. Ke sve praci nepotrebuji stahovat kvanta dat, ale potrebuji ryhly net... A musim rict, ze me sosaci taky stvou.
ALE
Taky je treba rici, ze nynejsi stav neni jejich vina. Je to jasne vina Eurotelu, ktery svou reklamu zameril zcela cilene prave na tuto oblast zakazniku. Nepostavil reklamu na tom, ze tento net je hlavne MOBILNI ze je vhodny zejmena pro lidi, kteri se potrebuji pripojovat z ruznych mist k praci.
Naopak postavil reklamu na tom, ze tento net je neomezeny a ze je vhodny ke STAHOVANI i velkych objemu dat... "muzete sledovat filmy, stahovat velke multimedialni soubory i poslouchat radio" - to nam vtloukal do hlav.
A ikdyz ted uz musi videt, jak je ta sit pretizena, co udelal? Dalsi skvely reklamni tah - dame vam mesic zdarma! Bez ohledu na kapacitu sve site, ktera uz davno nestaci, taha dalsi a dalsi zakazniky, kterym da jeste 14dni na vyzkouseni s moznosti vraceni. Na techto 14dni jejich modemum zvysi prioritu, aby jim to jelo hezky rychle(na ukor vsech ostatnich). Jake je pak jejich prekvapeni, kdyz po tech 14ti dnech jejich rychlost najednou nenapadne spadne na tretinu netreba dodavat.
Nestaci odsuzovat sosace. Ver mi, ze kdyz zrovna potrebuju nutne makat a net se mi sine uzasnou rychlosti 5kB/s, taky bych je vrazdila. Jenze oni za to nemuzou.
ET nemuze zavest limity dat. Tim by zhodil celou svou reklamni kampan a radne by si poskodil jmeno. Radsi to necha jak to je a bude mit sice nepouzitelnou, ale "vysokorychlostni a neomezenou" sluzbu pripojeni k internetu.
Je to banda.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.28.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 23:17
Mě by zajímalo, kolik to jede tobě, když tak suverénně tvrdíš, že je síť přetížená.
- -

odpovědět autor: tekk-x   [IP: 85.160.49.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 08:55
Bohužel, je to tak, naprosto souhlasím!
- -

odpovědět autor: Ivo   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 08:22
Zrovna mi s vyúčtováním došel nový eurotelský letáček "vysokorychlostní internet pro každého". "Doma, v restauraci, nebo na chatě si stáhněte hudební klipy, filmy, erotiku a spoustu multimediální zábavy". To by chtělo nějaký stylový reklamní klip: zákazník Eurotelu sedí v zakouřené hospodě, na pocákaném ubrusu má mezi sklenicemi a panáky položený eurotelský modem a po patnáctém pivu si stahuje stomegové porno video .. rychlostí 5 kB/s. Eurotel už fakt nemá zábrany. Nazval bych je jinak než banda, ale nechci zbytečně zaměstnávat mravenečky administrátory odstraňováním neslušných slov.
-

odpovědět autor: gogo   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 23:34
blbečku já si sosám pěkně a neustále a je pravda že to mažu ale platim jako ty tak nedržkuj když nechceš stahovat tak nestahuj mě so to líbý a tak stahuju !!! a na blbečky tvýho tipu mám svůj názor a kdyby slo sosat jeste vic tak si pis ze budu sosat !!! už jenom proto že blbečci jako ty svádí vinu na ostatni a že se nechali nachytat jako všichni :-)) jednou to posral ET špatnou reklamou a ty bys to chtel házet na sosáče seš fakt omezenej !!!!
- -

odpovědět autor: oslík   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 21:48
A proč kradeš soft, filmy a hry z netu?
Běž, a kup si je v obchodě.
Kdyby na netu nebyly, tak nemáš co sosat a CDMA by sis ani nepořizoval.
- - -

odpovědět autor: Hehe   [IP: 81.95.103.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 20:45
Oslíku, jsi Osel. Copak na Netu jsou jen nelegální data? Trochu více rozhledu a zkušeností by to chtělo.... :-D
-

odpovědět autor: Sovička   [IP: 85.160.49.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 22:55
S tímhle nezbývá nic jiného než souhlasit
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.39.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 23:23
Ano, to co autor původního přispěvku napsal, je prostě ve všech bodech naprostá pravda (bohužel). Spíše než se na to snažit prskat všelijaké dementní výblitky,by bylo mnohem lepší se nad tím trochu hlouběji zamyslet. Anebo (za předpokladu slovní zásoby aspoň trochu převyšující absolventa třetí třídy zvláštní školy) říct nějaký rozumný protiargument na některá zmíněná fakta.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.56.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 00:08
ten protiargument je v tom, že eurotel propaguje data expres jako neomezený vysokorychlostní internet. nezmiňuje o záměrnym omezování rychlosti jednotlivejch BTS, nezmiňuje se o FUP, nezmiňuje se o katastrofálním zatížení určitých BTS. Když si zaplatim nějakou službu, mám právo ji využívat tak, jak sám uznám z vhodný. Nebo snad je ve smlouvě, že se uživatel zavazuje nadměrně nepřetěžovat síť?
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.49.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 08:53
Já to v srpnových podmínkách neměl!
- -

odpovědět autor: Sosan   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 23:14
Já bych omezoval, HNED, už mě to nebaví tahat 200 kB/s. Je to nespravedlivé, je mi ze mě špatně a chci si zvednout paušál, zavést limit a taky by mohly být nějaké pokuty za připojení přesčas. Navíc by se mělo rozlišit, že mi vlastně nejde o aktualizace, ale o veliké gamesy a on-line televizi.
Zde je nechutný příklad mého neomezeného internetu:
http://web.quick.cz/photo/cdma/D180104.PNG
- - -

napsáno: 19. ledna 2005 v 00:03
příště si nejdřív z lišty odstraň ten editor
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 08:34
Daleko zajímavější je průběh aktivity spojení. Je tam dobře znatelná maximální hranice, která je přerušována čekáním na přerušení. To se děje, když jsi na sektor BTS připojen jediný.
To, co chci naznačit je, že jakékoliv omezení by mně sice dost ublížilo, ale nikomu z uživatelů nijak nepomohlo.
Limit dat jako řešení je nedomyšlený výkřik.
- - - -

odpovědět autor: Sosan   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 07:49
Photoimpression? Tím dělám snapshot stránky. Retušovat s ním nejde.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.62.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 21:59
Tady to žije
-

odpovědět autor: Dr.ZUBR   <dr.zubr@seznam.cz>   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 21:34
tag to je moooc ! Platim za net 1069 Kc/za mesic ! to uz by moh bejt net na stahovani ! Jsem ho tak taky kupoval a za predpokladu, ze by byl omezen (jakkoli datove nebo casove) tak okamzite ruce pryc. A pokud se ti nelibi, ze je tu moc uzivatelu, tak si to jednoduse nekupuj a kup si treba ADSL, kde si moc nepomuzes, jen bude drazsi nebo GPRS, kde budes vzdycky stahovat plnou rychlosti ! A neomezene az 8 kB/s !!!
-

napsáno: 18. ledna 2005 v 17:24
že vás vůbec baví na to reagovat. tak tyhle evidentně provokativní thready prostě ingorujte a hotovo.
- -

odpovědět autor: Ivo   [IP: 85.160.61.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 19:52
Na tomto příspěvku není nic "provokativního". Jsou v něm slušně, přesně a pravdivě popsána základní fakta. I když se to spoustě zdejších přisprostlých štěklounů nemusí líbit, nic to nemění na tom, že je to prostě tak.
- - -

napsáno: 18. ledna 2005 v 20:09
co přesně jsou ta základní fakta? nějak to v tom balastu nemůžu najít
- - - -

odpovědět autor: Ivo   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 20:33
Zkus si přečíst ten text nahoře s modrým pozadím. A ukaž tam větu která není víceméně pravdivá.
- - - - -

odpovědět autor: Aljsoha   [IP: 81.95.103.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 20:52
Více nebo méně? Spíš to jsou jen osobní pocity a názory jednoho zklamanýho zákazníka, kterej místo toho, aby od ET odešel, když mu jeho služby nevyhovují, bude obviňovat všechny kolem sebe a diktovat jim, jak by se za své peníze měli nebo neměli chovat. Tyhle nářky nemají žádnou hodnotu a už vůbec nejde mluvit o "faktech".
- - - - -

napsáno: 19. ledna 2005 v 00:01
Když někdo stahuje několik GB denně, aby je pak smazal, protože mu už nestačí harddisk a vlastně mu to k ničemu není a jel nanovo, tak se nelze divit přetížení sítě a pomalosti.

Stahovač či sosač tak vytíží síť i jako několik stovek běžných uživatelů.

Sosači daj stahovaní, jdou do školy, přijdou, podívaj "aha, nic zajímavého", smažou a daj stahovat další ...

pak si můžeme stěžovat, že to nejede pořádně ani na běžné surfování po internetu a aktualizace atd.

Sosači by si místo mobilního internetu CDMA, který není dimenzován na takovéto používání, pořídit pevnou velkokapacitní linku. Je to stejné, jako by jste chtěli s trabantem jezdit závody, taky ho nanejvýš zavaříte a nebo pojedete krokem a dorazíte jako poslední. Takže si buď pořídíte vhodné = drahé = výkonné auto vhodné k závodění, nebo nezávodíte. Takže ať si sosači pořídí výkonné drahé připojení k internetu anebo ať nesosaj a hlavně ať neotravujou život všem ostatním.
PS: než třeba nelegálně stahovat hodiny film, že si na něj raději nezajdete do kina, nebo nepořídíte HBO ? A půjčoven je snad taky dost, ne ?
- - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.49.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 08:51
A tohle víš odkud? To jste se učili ve škole?
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.34.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 20:07
Fakta tam nejsou zadna, tady jde o to, ze jsme v cechach, jinde by to asi takhle neslo.
-

odpovědět autor: Autor   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 16:58
Ty si asi hlupak ne?A jak je vidět pěkně zazobanej, kino=100,- hbo=1000,- VHS z půjčovny=30,- + CDMA=1000,- , a ty si myslíš že normální lidi tyhle peníze .... nebo co?Některý lidi tvrdě makaj aby nakrmily svý rodiny, a ty tady jen ukazuješ že si dobře zajištěnej od rodičů, nebo že si dědil a nebo že si jeden z těch .... který seděj za stolem a rejpou se v nose a berou za to velký prachy
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 18:53
:-) komplexy se dají léčit, se závistí je to horší.

Hlavně, že tvrdě makáš, aby sis mohl pořídit CDMA, bez kterého by tvoje rodina a tvé děti nemohly existovat. Ale kino a vidopůjčovn to už je pro tebe přepych, že :-)

A jestli ti tvoje současné zaměstnání a příjem nevyhovuje, tak jej změň, Evropa je veliká a možností spusta, a nebo si stěžuj jen a jen na svou vlastní neschopnost nebo lenost a nepružnost.

Případně se běž někam za velký prachy rýpat v nose, když o takovém fleku víš. Se divím, že už tam dávno nejsi, kdůyž o tom zřejmě tak sníš.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.61.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 17:13
Hmm, nediv se že ti při předvedené úrovni projevu moc neplatí ... Kromě toho při uvádění cen filmů trochu pozapomínáš že stahované filmy (hudba atd.) z pirátských serverů jsou čistě kradené, nic jiného
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 13:40
ty seš hlupak že sem to snat ještě neviděl běž se někam zahrabad nádhero
- -

odpovědět autor: Lukass   [IP: 195.144.99.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 16:11
Vůl to je, v tom se shodnem... Ale co si má myslet o Tobě když to napíšeš tak jak to napíšeš ??? Akorát mu nahráváš na smeč... Nedivil bych se, až bude zas odpovídat že se do něj naváží jen Ti, co mají IQ pod bodem mrazu ...
-

odpovědět autor: me   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 13:30
chlape takovy zbohatlicky hlupacky jako ty vazne miluju!

K cemu si asi myslis, ze je rychlej internet nez ke stahovani ?
- -

napsáno: 18. ledna 2005 v 13:47
Přemýšlím kde se podobní zoufalí ubožáčci berou. Polepšovna ? Vězení nejtěžší nápravně výchovná skupiny ? (ale že by tam ti potetovaní měli CDMA ?) Ghetto ? Nebo právě odložil dnešní pátou stříkačku ? Škoda že není nějaký základní IQ limit na přidělování počítače a CDMA - např. 0,01 ... To by se této síti hodně ulevilo (soudě podle značné části zdejších "příspěvků"). Něco jako softwarové igelitové sáčky na zvracení by se tu dost hodilo. A pak je naplněné vrátit nazpět autorům
- - -

napsáno: 18. ledna 2005 v 15:32
No to snad ne - vidím že tady ruka administrátora pečlivě a trpělivě odpreparovává a upravuje všechna vulgární slova ... jako v příspěvcích výše. Teď už vypadají jako takové rozšafné povzdechnutí milého klučiny, že ? K čemu to ? Když už , tak proč rovnou takové zblitky nesmazat ??
-

odpovědět autor: Ovo   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 07:05
Tak to už tu bylo a bude ještě mnohokrát. Závěr je ten, že tě neomezují UŽIVATELÉ neomezeného připojení, ale jeho POSKYTOVATEL. Domnívat se, že ku prospěchu svému dojdeš cestou omezování druhých je naivní.

PS:Co je podle tebe správné využití internetu. IP telefonie? Chat? VPN do firmy? Multimedia stream? Type&Google? Vše je správně, není omezení. Na pouhé stahování aktualizací je 1070Kč za měsíc neskutečný přepych.
- -

odpovědět autor: Ivo   [IP: 85.160.53.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 12:39
"Na pouhé stahování aktualizací je 1070Kč za měsíc neskutečný přepych."
ANo ? Říkáš to jako by existovalo nějaké jiné, levnější široce dostupné internetové připojení. Ve skutečnosti je CDMA u nás nejlevnější low-end a svými vlastnostmi se na nic jiného než na surfování (i to jde katastrofálně pomalu) a stahování pár aktualizací moc nehodí
- - -

odpovědět autor: Ovo   [IP: 194.213.192.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 13:15
O tomhle toto vlákno není. Problém je v tom, zda omezení trafiku u některých uživatelů něčemu pomůže.

Ale myslím si, že existují i jiná připojení. Asi se ti vyplatí na aktualizace jednoho počítače používat broadband za 1070, mně se to zdá nákladné. CDMA není nejlevnější ani low-end, je lepší alternativou a pokud jede nadprůměrně (800kbps), nemá konkurenci v poměru cena/výkon. Na stahování aktualizací lze použít i dial-up.
- -

odpovědět autor: Ivo   [IP: 85.160.53.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 12:34
Asi není úplně bez důvodu, že jiní poskytovatelé (ADSL, kabel, bezdrát atd.) omezují množství stažených dat - a to za podobnou nebo i vyšší cenu jako CDMA. A ten limit není 10 - 20GB , ale obvykle 3- 6 GB měsíčně (trochu zpět na zem, kolegové) CHápou, že v rámci daného typu sítě, její kapacity a normální funkčnosti služby to prostě jinak nejde. Pokud někdo chce stahovat více - není problém, ale bude si muset o HODNĚ více zaplatit, ne 1000 Kč měsíčně (jsou výhodnější nabídky, ale většinou velmi lokálně omezené). Jenom Eurotel přichází se sítí, která je v mnohém o hodně horší než stabilní pevné linky a velkoryse a líbivě (= maximálně hrabivě) se snaží slibovat - poskytovat to, na co nemá ve skutečnosti možnosti. Záměrem je zdánlivá neomezenost a maximální počet nalákaných platících zákazníků. Že to pak za těchto okolností funguje často na úrovni dial-upu je bohužel smutný fakt. Místní pyšní, velkohubí a velice nároční uživatelé jsou tak v roli těch, kteří si pořídili trabanta, ale chtějí ho túrovat jako Porsche - za ty peníze, že ?. A ono to moc nefunguje a motor se často zadře. Eurotel nemá samozřejmě nejmenší zájem nic omezovat, jemu jde jen o peníze, ne o to jestli to dobře funguje. A zákazníci ať se peleší v hromadné noclehárně, kde je 15 lidí na jednu postel a drží hubu. Když si chtějí postěžovat, tak ať si ten hovor zaplatí - anebo si to rozmyslí...
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.51.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 15:10
Tak se podivej na adsl od tiscali a uvidis.
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.61.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 19:45
Uvidím něco lepšího nebo ještě horšího ? :-) Fakt nevím, nezkoušel jsem ...
-

odpovědět autor: Martin Žemla   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 23:15
Je mi z téhle diskuze na blití.

Fakt nechápu lidi, kteří sami vyžadují, aby byli omezováni. Z principu, i kdybych stahoval jen 1MB měsíčně přece nebudu chtít, abych měl něco omezeno, když to momentálně omezeno nemám. Datové limity je ta nejhorší cesta do pekel. Bohužel v té naší pseudozemi se staly módním hitem. Jestliže někdo nabízí 250MB za týden za řádově asi pětikilo, měl by zbytek života strávit za katrem. Jestliže si někdo takový tarif koupí, měl by zbytek života strávit v blázinci. Nechci nikoho urazit, ale prostě tak to je. Datové limity by byly akceptovatelné, pokud by ten nejnižší začínal na takových 10GB za cenu kolem té pětistovky a neomezená varianta by stála do 2000,-Kč. JENŽE pokud by se Eurotelu povedlo zavést jakýkoliv datový limit, přece nikdo soudný nemůže očekávat, že by to mělo za následek nějaké zvýšení rychlosti. Kapacitu, kterou by datový limit možná uvolnil by ihned zaplnili další zákazníci, takže jediný, kdo by z nějakých limitů mohl mít prospěch je Eurotel. Ale já osobně si myslím, že ono by to s tím prospěchem nebylo až tak růžové. Eurotel si už za posledního půl roku udělal dost ostudy. Zavedení limitů by jistě nějaký vliv na koupěchtivost CDMA mělo a myslím, že další problémy už snad ani ti otrlí a arogantní ubožáci nechtějí, i když kdo ví, od té sebranky se dá čekat všechno, viz. zpoplatnění hovorů na datové specialisty.
Jediným řešením s přetížením sítě je budování BTS. A ať se to někomu líbí, nebo ne, jistým řešením pro všechny providery by byl všeobecný zákaz zavádění FUP a datových limitů. Pak by totiž ti, kteří mají linky slabé, byli nuceni je buď posilovat, nebo zlevňovat a naopak ti, kteří by dokázali nabídnout službu na úrovni by si mohli dovolit zdražovat. Pravděpodobně by tohle opatření musel provázet i zákaz náboru klientů formou upsání se na nějakou dobu. Klienti by prostě museli mít možnost reagovat na momentální nabídky a ne jako my u Eurotelu muset rok držet hubu. Vše by prostě vyřešila neviditelná ruka trhu. Ale cesta datových limitů a FUP nikdy nepřinese nic dobrého. Bohužel dokud budou mít provideři možnost tohle zavádět, situace se nezlepší, protože žádný z nich nechce být tím prvním průkopníkem, který ty nesmysly zruší.
- -

odpovědět autor: Šeba   [IP: 85.160.39.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 23:24
taktak datový socialismus je mor...
- -

odpovědět autor: Sovička   <ifrit@centrum.cz>   [IP: 85.160.49.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 23:03
Já nechápu tebe! Když nechceš být omezenej ve stahování dat, tak budeš omezenej rychlostí, je to prosté a nic v tom není. Konec:-)
- - -

odpovědět autor: Martin Žemla   [IP: 85.160.46.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 00:01
No a pak je tu ještě ta varianta, že budu omezený rychlostí jako dosud a nově ještě množstvím dat. Tahle varianta by v případě zavedení limitů byla jediná možná. Nevěř bludům. Žádný limit dat nezvýší globálně rychlost sítě CDMA, pokud budou současně přibíráni noví zákazníci, to se prostě vzájemně vylučuje. Nakonec tu rychlost nezvýšilo ani zavedení FUP a to tenkrát síť CDMA měla kolem 7000 klientů a Eurotel ji prezentoval jako přetíženou. Dnes je klientů zhruba 30000 a síť je přetížená přibližně stejně, i když přibyly nějaké BTS. Ty problémy s rychlostí jsou lokální, takže je opravdu jen jediné řešení - útočit na Eurotel, aby posiloval síť. Fakt bych nerad kohokoliv urážel, ale věřit v záchranu prostřednictvím datových limitů může asi málokdo a o důvodech, které ho v té víře utvrzují se raději nebudu ani rozepisovat.
- -

odpovědět autor: HastySnail   <hastysnail@centrum.cz>   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 22:19
tak si tady tak čtu a čtu a čtu a najednou koukám, že čtu něco s čím uplně 100% souhlasím... Chtělo by to poslat podobnej článek/dopis příslušným orgánům a přimět je (třeba nějakou peticí) ke zvážení tohoto celostátního problému který si zde nastínil a přimět je udělat nějaká opatření/zákony, které(á) by tento problém zprovodily ze světa... :-// Dokud to operátorům někdo z "vyšších pozic" nepřikáže, nehnou prstem.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.54.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 21:53
Napsal jsi to pěkně ;) Je vidět že Žlutý mor svojí Fupománií nenakazil ještě všechny mozky :o)
-

odpovědět autor: maxgu   [IP: 85.160.16.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 22:13
bwe

a co když se někdo dívá na online televizi???? tam je trefik pekelně vysoký??? a proto si snad pořídil neomezený internet!!!!

a kdyby vypli fup tak klidně můžou zavést limit třeba 40GB jako karneval :D

nic by nepomohlo!!!!! jen víc a víc BTS stanic
-

odpovědět autor: Fido   [IP: 85.160.38.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 21:41
Hmm, tak nevím. FUP omezuje přes den stahování na nějakých 4-5 KBps. To značí, že když na jedné BTS bude 10 stahovačů, dosáhnou dohromady neškodné rychlosti, která by neměla omezit ostatní. Spíš si myslím, že rychlost uměle omezuje Eurotel, aby se to vztáhlo na sosáče. Jinak neumím pochopit, že několik dnů za sebou CDMA jede jak z praku a skokem na několik dnů až týden to spadne pod 100kbps. Zkuste se zamyslet .. není to tak? Tím, že omezuje rychlost, uživatelé volají po omezení dat sosákům a poté to Eurotel jako "na žádost četných uživatelů" provede. Co vy na to?
- -

odpovědět autor: czechian   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 23:12
A myslíš, že to někomu fupem ještě jede, když tady jeden trotl vyslepičil, jak ho obejit?
- - -

odpovědět autor: Railbot   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 14:44
samozrejme, ze jede. Temer vsem. Nebo si snad myslis ze ten navod funguje u vsech a tohle forum cte aspon 10% vsech uzivatelu CDMA, aby si FUP kazdej odstranil? Jisteze ne.
-

odpovědět autor: michal   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 19:01
hele ty musíš bejt uplně mimo.Co to píšeš o nějakém omezení stahování atd.Musíš bejt bejvalej Komouš.žil jsem dva roky ve francii a stahoval jsem tam taky.My jsme národ tupcu a proto to omezování.Ve francii jsem měl ADSL od Wanadoo což je největší poskytovatel a za měsíční paušál jsem sosal bez jakéhokoli omezení za 25euro. proč mám chdit do kina za 160? Jakej limit dat? Je to věc poskytovatelů.Ti u nás jsou na úrovni švédska v roce 1975.Do nových technologií se jim nechce investovat ty staré mají drahý a složitý provoz.Může za to stát a poskytovatel který uzavírá smlouvy o FUP které jsou v rámci evropy neplatné.Poskytovatel musí smlouvu podepsat protože jinak nedostane licenci.Probléhy hledej jinde a nech sosáče dejchat.........!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 218.118.100.XX]
napsáno: 5. dubna 2006 v 05:42
- -

odpovědět autor: cnwbfq4@altavista.com   [IP: 202.58.86.XX]
napsáno: 5. dubna 2006 v 05:42
google pr main
- -

napsáno: 18. ledna 2005 v 22:34
přesně tak!!! ne že bych nějak extra moc stahoval (ono to ani nejde) ale problém vážně neni v jednotlivých sosáčích, ale v tom, že Eurotel je Telecom a Telecom je Česká republika a Česká republika neni vubec nic... jsme absolutní nuly a celá západní Evropa je na tom o 300% líp a taky to jsou nuly. Takže se z těhle a nejen z těhle sraček jen tak nedostanem a potrvá to ještě minimálně 20 let, než se stane nějakej zázrak.

Takže závěr bych viděl v tom, že za to může jak už bylo řečeno STÁT a jeho nejvyšší instituce... pokud někdo znáte nějakou osobu na těchto pozicích osobně... Pokuste se jim nějak jednoduše (aby to pochopili) vysvětlit v čem je problém a co by měli udělat k jeho nápravě.

Jo a Michale - děkuju že si za mě vyslovil mou myšlenku ohledně těch Komoušů - to je přesně ono - všichni budou mít stejně, neboli nikdo nic... a všichni budou spokojený, protože jim nikdo nebude závidět, že jim jde net konstantní rychlostí 3kb/s.
-

odpovědět autor: Railbot   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 18:32
Mno proc chodit na film do kina kdyz ho muzu mit uz s predstihem na kompu a podivat se na nej treba 10x a uplne zadarmo v pohodli domova? A ja mam rad filmy v originalnim zneni, takze HBO moc nemusim :) A opet...proc bych daval penize za pujcovnu kdyz ten film muzu mit za den sosnutej a je to. Navic stahovani filmu, ktere jsou volne ke stazeni neni nelegalni, nelegalni je pouze jejich dalsi distribuce (=sdileni) :p Jestli chces limit tak si nech uctovat od ET klidne kazdej bajt, me je to fuk, ale ohledne ostatnich drz tlamu ;)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.48.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 17:44
Podle Všeobecných pravidel a podmínek smlouvy, kerou uzavřel každý uživatel CDMA s Eurotelem, je Eurotel přímo povinen zajistit ochranu sítě CDMA před nefunkčností a zneužíváním vedoucím k omezení jejího využívání většinou uživatelů. Takže jestli nechce donekonečna budovat BTSky, kterých díky několika jedincům stejně nebude nikdy dost, a mít naštvanou většinu uživatelů, kteří nemohou ani plynule prohlížet webové stránky, tak musí dříve či později zavést limity dat v zájmu naprosté většiny uživatelů a za cenu naštvaných několika jedinců. A čím dřív, tím líp. O obcházení tzv. FUP je zde na diskuzích napsáno dost a je zřejmé, že toto opatření je k ničemu. A o tzv. sosačích dostatečně vypovídají jejich vlastní příspěvky zde v diskusi a nepotřebují žádného komentáře.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.53.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 08:58
Ano, já ale uzavřel ještě starší verzi podmínek... ;-)
- -

napsáno: 17. ledna 2005 v 21:51
Přesně tak !!
- -

odpovědět autor: Nas*anej   [IP: 85.160.57.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 18:38
Jestli chces limit dat tak si kup ADSL, na web a email cdma lita dobre. Na sosani je FuckUserPolicy ktery je tvrde aplikovany. Jestli ti to jede pomalu tak otravuj eurotel at posili sit a ne at zavadi limit dat.Kolik si kdo stane a co s tim udela je preci jeho vec pokud za to zaplati. Kvuli takovymle "obycejnym uzivatelum" se adsl prodava i s 250MB limitem za tejden i kdyz je to zlodejna. PS: Ale jsem pro FUP a limit na vodu, elektriku,benzin,jidlo, majetek apod.. na ty je taky velmi dobre aplikovatelna :PPP
- - -

napsáno: 14. února 2005 v 12:44
jo to je spravna rec ja bych tomu hnupovi dal tak 800 na mesic aby uz prestal otravovat a placat takovy hovadiny
-

odpovědět autor: CDMA   [IP: 85.160.61.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 16:52
Když jsi tak chytrej tak když máš na to aby jsi chodil do kina nebo měl HBO tak si pořiď jinej druh připojení a vypadni od nás cdma normálních uživatelů nejede to jen tobě pomalu ale většině ale je to furt lepší než chodit do kina a nebo platit 4 krát tolik !!!!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.48.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 17:47
Takže podle tebe má CDMA nahradit kina a HBO ?? Já myslel, že to má být hlavně mobilní a rychlé připojení k internetu a ne prostředek k neomezenému sosání filmů.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 81.95.103.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 20:55
Vidíš, slouží k neomezenému MOBILNÍMU sosání dat.... :-D
- - - -

napsáno: 18. ledna 2005 v 22:46
já si pořád myslim, že tady řešíte uplný kraviny... každej normální člověk je prostě čas od času nucen něco stáhnout... CDMA je určeno hlavně lidem, kteří potřebují být celodenně v kontaktu s někým jiným prostřednictvím třeba icq nebo msn... a lidem, co si krátí dlouhé chvíle chatováním a surfováním... Myslim si že myšlenka Eurotelu (vzhledem k omezeným podmínkám od Telecomu a především státu) není až tak špatná a podle mě to má eurotel zajištěný tak, aby sosač stejně neměl šanci nic stáhnout - pojede mu to maximálně 15kb/s a bude rád... a to ostatní "normální" uživatele CDMA nemůže nijak ohrozit... navíc mam pocit že ta technologie takhle vubec nefunguje... rychlost je přímo-úměrně závislá na počtu momentálně přihlášených uživatelů v dané lokalitě a ne na tom, že jeden či dva z nich stahujou film... to je blbost. Jediná věc, která to může ovlivnit je signál.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 15:59
Mno vážně miluju ty lidi kteří se tu vyjadřují ve smyslu "mě jako normálnímu člověku by klidně stačil limit 1 GB na měsíc." S vaším přístupem by jsme ještě žili na stromech. A nebo snad duchovní dědictví komunismu? (To spíš) . Proč si nepořídíte Adsl, tam si limitů užijete dosytosti ( a ještě uvolníte síť "nenormálním" lidem). Pokud u vás Adsl není, otravujte Telecom telefonickými dotazy (za půl roku se možná dočkáte)
-

odpovědět autor: Jagger   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 15:22
Souhlasim s tebou, nikomu nechci krivdit ale mohli byste taky brat ohledy na druhe, ten limit takovych 10-15 GB a rychlost by pak stacila tech 50-80 KB/sec po cely den, TO BY BYLO HOOODNE DOBRE
-

odpovědět autor: N00DLES   [IP: 85.160.32.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 13:43
plkate nesmysly zadny limity datovy se zavadet podle smlouvy nemuzou pokud ano muzeme odstoupit od smlouvy protoze je to poruseni podminek.. a eurotel si asi uvedomuje ze by tim dal do ruky zbran lidem ktery se chtej na cdma vykaslat ale drzi je pod krkem podpis smlouvy.. dle meho nazoru limity nebudou
-

odpovědět autor: N00DLES   [IP: 85.160.32.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 13:40
ja udelam za noc v prumeru 2Gb jen na dc++ takze s limitama na me nechodte:))))
-

odpovědět autor: tessi   [IP: 194.108.136.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 23:56
tak zavest limit by ani nemuselo byt spatne kdyby to pak ale jelo kazdemu tak minimalne pres 512kbps a ten limit byl tak 20GB to si mislim by bylo uplne optimalni k dane cene
- -

napsáno: 17. ledna 2005 v 01:15
Víš co? Ty už radši nemIsli..
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 21:07
Seš normální ty hlupaku.... ??? Pokud o tom nevíš už je zavedený rychlostní omezení.... a to už stačí.... pokud chceš datové omezení tak si kup ADSL vole
-

odpovědět autor: sosač   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 21:01
ses po*ral nebo ses na játra?! jakej limit!!! ses uplne blbej! kdyz si potrebuju neco stahnout(film, mp3,software...) tak si to stahnu, at uz to má velikost jakou chce! platim za to litr, mesicne a je to dost pomali! rad bych si poridil nejakej jinej bezdrat! ale nic jinyho v mi lokalite nema signal!!! musis myslet i na nas!!!
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.41.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 18:52
za 1měsíc používání...tj.načítání běžných stránek asi tak v průměru 4Hod denně + nějaká ta aktualizace...to u mě dělá 886MB,...jenom tak pro zajímavost
- -

napsáno: 17. ledna 2005 v 01:17
Jenže jsou tu i lidi kteří si to pořídili pro ono slovo vysokorychlostní, lamo. Proč se teda nevrátíš k modemu?
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 11:19
Ty asi budeš pracovat v ZOO že?? že tady všechny nazíváš Lamo....(ale pokud ji miluješ tak není co řešit..)

a asi sis nevšiml že i obyčejné čekání na otevírání stránek na Dial-upu trvá hoooodně dlouho,a proto sem i já si to pořídíl hlavně kvůli slůvku "vysokorychlostní" a i když za měsíc stáhnu jenom 1GB,tak mi věř že čekání 2min.na otevření stránky patří do pravěku !!!
- - - -

napsáno: 14. února 2005 v 12:53
tak si kup knizku tam se daji stranky otvirat behem vteriny
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 15:54
Měl sis pořídit Datanonstop, s nějakým akcelerátorem (třeba Cproxy), pak to načítání stránek není tak hrozný. Promiň ale pořizovat si CDMA pro rychlý načítání obrázků je blbost, nebo asi nevíš co s penězi.
- - - - -

napsáno: 17. ledna 2005 v 19:24
Ha Ha ..že prej nevědět co s penězi !!!...tak teda počítej se mnou asi 4Hod denně a to 25dní v měsíci tě výjde na Dial upu na 1300peněz !!!! a to za připojení stěží 42kb...tak co je teda kuva lepší ???

...a když už jsme u těch peněz tak mi teda řekni co je v dnešní době 1000kč ??? To je tak jedna návštěva manželky u kadeřníka !!
- - - - -

odpovědět autor: pipa   [IP: 217.11.254.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 18:13
Sorry. Ale já taky porizoval cdma kvuli komfortu a ne kvuli tomu abych stahoval gigabajty. Do ted jsem mel GPRS DN a taky to fachcilo a navic temer vsude, ale pro komfort jsem byl ochotnej dve kila mesicne pritlacit.
- -

odpovědět autor: Robert   [IP: 81.95.106.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 21:09
Tak tolik dělám tak za cca 12hod checht
- - -

odpovědět autor: Robertek   [IP: 62.84.152.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 14:09
Tak to jsi teda bourák :-)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.33.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 17:35
2 PAvel: kup si Adsl od telecomu jestli chces omezeni dat ;)
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 18:41
ADSL od Telecomu bych si pořídil hned kdyby tu bylo dostupné..Datový limit ? 6GB měsíčně ? Proboha co bych stahoval ? Mně jako normálnímu člověku by stačilo, kdyby se načítaly stránky bez otravného čekání a těch pár drobností co je třeba stáhnout se stáhlo hned ... Za tři měsíce co jsem u CDMA (od Telecomu) jsem celkově stáhl asi 4 GB.
- - -

odpovědět autor: pipa   [IP: 217.11.254.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 18:15
Abych se zastal druhy strany. Staci si pustit nejaky i-radio s vetsim datovym tokema a uz ty MB litaj
- - -

odpovědět autor: czechian   [IP: 85.160.54.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 18:50
Vidíš, já za den bez jakýhokoliv stahování přenesl 400MB
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 18:53
To jsi četl četl kompletní Ottův slovník naučný ?
-

odpovědět autor: NoName   [IP: 85.160.52.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 12:20
Je zajímavé, že se vždycky najdou tací moralisté, jako Pavel a spol. Zřejmě bez hlubší znalosti konkrétního stavu cdma sítě veškeré "své" případné problémy budou házet na tzv. "sosače", budou všem ostatním zavádět limity, omezovat rychlost, nechají je připlácet za data nad tento limit a pod. ONI totiž mají pocit, že jejich vyjímečnost na ty druhé doplácí a pokud ONI nepotřebují stáhnout např. 5 iso distribuce Linuxu nebo dalšího (podotýkám legálního) SW, nepotřebuje to nikdo.
Je také zajímavé, že ostatním poradit přechod na jiný typ připojení dokáží, sami si jej však nezvolí, přestože s cdma spokojeni zřejmě nejsou. Raději budou všem ostatním, kteří tu přežívají +/- v pohodě a vědí, že u cdma bude jen stěží nějaká rychlost garantována, zavádět řadu hloupých omezení.
Pamatuji si, že se pár takovýchto křiklounů ozývalo i v době spuštění gprs data-nonstopu, takže nic nového pod sluncem. Co naplat, lidé jsou různí.... :o)
- -

odpovědět autor: pomidor   [IP: 85.160.51.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 16:04
Jasne, neni "sosac" jako "sosac". Kdyz si nekdo chce stahnout *.iso apod., proti temto lidem snad nemuze mit nikdo zadne pripominky. Jenze jsou zde "sosaci" filmu, SW co si neco stahnou, spusti si nejaky ten prohlizec, koukaji na ten film a mezitim zase stahuji dalsi a dalsi a dalsi ...
Takove idi*ty bych povesil za ... do pruvanu.
- -

napsáno: 16. ledna 2005 v 12:30
Příteli, odpověď je velice jednoduchá. CDMA je v této lokalitě bohužel jediná možnost připojení k internetu (v rámci naší nepříliš úspěšné "informatické politiky). Jakmile se objeví jakákoliv jiná možnost (ADSL, bezdrát, kabel atd.), v té vteřině CDMA letí z okna.
- - -

odpovědět autor: NoName   [IP: 81.95.103.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 17:32
Jistě, chápu určitou bezmocnost určitého počtu uživatelů, pro které je cdma prozatím jediná možnost neomezeného připojení k Netu, avšak proč kvůli několika takovým požadovat omezení všech dalších? Pokud si pořídili službu, která jim nevyhovuje nebo nejsou s její kvalitou spokojeni, nechť ji nevyužívají (je to jejich právo) a neřeší svou situaci na úkor všech dalších řádně platících uživatelů, kterým vyhovuje stávající neomezený internet se všemi jeho klady i nedostatky. V žádném případě nehodlám obhajovat chronické stahovače, ale i oni mají úplně stejné právo síť využívat způsobem, který jim za jejich peníze nejlépe vyhovuje (byť to jsou třeba pěkní pacienti...).
Nakonec - kdo z dalších uživatelů cdma může za to, kde zrovna Vy bydlíte, že...? ;-)
- - - -

odpovědět autor: pomidor   [IP: 85.160.51.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 17:55
Taky nazor a je akceptovatelny. Je to totiz zacarovany kruh. "Nesosac" nadava na "sosace" a naopak. Nelze se divit ani jedne strane. Kdyz Eurotel nabizi nejakou sluzbu a v reklame se dozvi zavadejici a nekdy mozna i nepresne informace, nedalo se nic jineho cekat. A navic ty zahady kolem rychlosti, kdy za stejnych podminek pocasi mesic funguje rychlost takova, za mesic den ze dne je 1/5, pak zase po nejakem case je rychlost x-kova (mas ma mysli prumerne rychlosti) ...
Na dotaz technicke podpry u Eurotelu se dozvi vzdy stejne odpovedi ...
Hold nekde se ta nespokojenost filtrovat musi.
- - - - -

odpovědět autor: NoName   [IP: 81.95.103.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 19:02
(Tentokrát přes gprs)
Ono je taky otázkou, kolik z těch lidí požadujících restrikce "sosačů" si za případné problémy s cdma nemůže vlastní vinou a chybu pak nehledají někde mimo sebe (typicky lidská vlastnost ;-)). Když tu na fóru čtu o pokusech s TV anténami, STA a o spoustě dalších zvěrstev, přičemž pisatelé neznají ani nejzákladnější principy šíření radiových vln ani okolnosti, které mohou mít na přenos dat tam/zpět vliv, opravdu se nedivím, že třeba právě takovým "specialistům" cdma nefunguje. Nemám jim to za zlé, nikdo se nedokáže orientovat ve všech záludnostech dnešního života, ale zkuste třeba právě těmto lidem vymluvit jejich pravdu, když někde slyšeli nebo četli, že za mizernou rychlost přenosů můžou ti "stahovači", zatímco oni pro kvalitní signál udělali úplně všechno včetně antény - vyzkoušeného a osvědčeného širokopásmového TV síta se ziskem 12 dBi.... :-D
- - - - - -

odpovědět autor: Chronos   <robie@centrum.cz>   [IP: 147.229.214.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 16:41
Vidím, že se opět někdo pošpiňuje používání TV antén. Nejde o žádné zvěrstvo, ale o inteligentní a finančně úsporný tah, který by se dal někdy charakterizovat jako zlaté české ručičky. Je na každém jestli vyplázne 1000 Kč za novou anténu z jakýchkoliv důvodů a nebo prostě ušetří peníze a materiál a použije televizní anténu. Nejsem znalec antén, ale studuju elektro a pokud je anténa určená pro rozsah frekvencí v pásmu 450 MHz, tak to ji lze použít. Samozřejmě je nutno počítat s různými komplikacemi, jako je možný nižší zisk vzhlede k širšímu pásmu, nesprávné přizpůsobení a možné rušení TV signálu. Poslední jmenovaný problém je nepříjemný, neboť na televizní anténu se televizní signál vždy přijímal a nikoliv vysílal. Mimo to možné problémy s nedovoleným vysílaným výkonem, který prostě nemám čím změřit. Jenže, když vidím na obrázku http://www.inwifi.cz/eshop/it_photo/198.jpg, že ta anténa je prakticky stejná s pozměněnými rozměry a v naší obci po zavedení lokální kabelovky zůstala kupa nevyužitých antén, tak se mi nechce dávat tu tisícovku za novou. Přecejenom, kdyby jste byli výrobci antén, nebylo by pro vás mnohem výhodnější prodávat prakticky stejnou anténu pod novým lákavějším označením?
Tedy pokud čtu tohle: "Když tu na fóru čtu o pokusech s TV anténami, STA a o spoustě dalších zvěrstev, přičemž pisatelé neznají ani nejzákladnější principy šíření radiových vln ani okolnosti, které mohou mít na přenos dat tam/zpět vliv, opravdu se nedivím, že třeba právě takovým "specialistům" cdma nefunguje.", tak z toho cítím, že si autor o sobě asi dost myslí. TV anténu lze použít, ale s patřičnými komplikacemi. Základní princip šíření vln znám. CDMA nám přesto všechno přestalo ze dne na den fungovat. Přesněji ještě o silvestru se podařilo stahovat rychlostí 50 kB/s a asi za týden z ničeho nic padl signál ze 4 na 1 čárku a je problém se vůbec připojit. Je potřeba uvést, že nemáme přímou viditelnost na BTS, ale signál se ohýbá tak nějak přes kopec na jehož vrcholu lze na magnetku chytnou při příme viditelnost asi 6 km od BTS plný signál. Jenže za kopcem je to už problém, teda donedávna nebyl. Jenže jelikož jsme nedělali my žádné změny, tak muselo dojít ke změně na BTS, která se projevila zásadním snížením signálu. Vliv počasí bych vyloučil, vzhledem k plnému signálu na kopci a vzhledem k skokové změně. Přitom i při čtyřech čárkách rychlost značně kolísala, někdy přes 50 kB/s a jindy stěží 10 kB/s. Problém tedy není v síle signálu, ale ve vytížení BTS nebo možném omezo
- - - - -

odpovědět autor: Ivo   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 18:52
Problém není v sosáčích a nesosáčích, ale výhradně v poskytovali služby (Telecom-Eurotel). Kapacita a technologické možnosti sítě CDMA jsou totiž v přímém rozporu s nabízeným líbívým "neomezeným internetem". Na takový nápor tato síť není prostě stavěna a může pak fungovat jen naprosto nespolehlivě se zoufalým skřípěním zubů. Chápu že je to jen byznys a jde o to nalapat co nejvíce ptáčků a jak jim to pak funguje, je už jedno. Kdyby na to ta síť stačila a fungovalo to aspoň jako v začátcích, ať si sosáči navzájem stahují i kalhoty, je mi to úplně ukradené. Ale když mi to momentálně běží 50 kbps a každá stránka se natahuje 30 - 60 vteřin, je to za 1100 Kč měsíčně katastrofa. Pokud Eurotelu záleží na kvalitě, omezení stahovaných dat je jediné řešení.
-

odpovědět autor: xxx   [IP: 85.160.63.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 11:14
ZAVRI HUBU!!!!!!!!!CO TO TADY KECES ?HM?....ZALEZ NEKAM DO NORY.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- -

napsáno: 16. ledna 2005 v 12:16
Dokonce jsi dokázal podlézt laťku IQ zakladatele threadu. Bravo!
- - -

napsáno: 16. ledna 2005 v 12:32
Sorry, zakladatel threadu mluví k věci a uvádí faktické argumenty (i když se to spoustě přítomných asi nelíbí)
- -

napsáno: 16. ledna 2005 v 11:45
Hmmm... a taky by možná chtělo zavést nějaký elementární limit IQ pro přidělování modemu a počítače. Někteří jedinci zjevně tápou někde v podprahových hodnotách ... anebo že by měli CDMA i v nejtěžší nápravně výchovné skupině ?
-

odpovědět autor: I.   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 10:39
Ano, je to doslova a do písmene tak jak píšeš. Už jsem několikrát psal na Eurotel v tomto smyslu. Myslím, že rozumná regulace je na dosah. Naši lokální piráti prostě nejsou na takovou volnost mentálně připraveni.
-

napsáno: 16. ledna 2005 v 10:07
OK dáme 100GB jako u British Telecomu
- -

odpovědět autor: obrbaz   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 10:29
tak to by stačilo i 50GB, to bych stejnak za mněsíc nedal
- - -

napsáno: 16. ledna 2005 v 12:17
Tak to nevim nevim, být 50GB, tak to pro mně končí zítra leden.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 09:43
Mně to jede výborně, já si nestěžuju, víc než 1-1,5 GB za den nestáhnu. Limit dat to je návrat o deset let zpátky.
-

odpovědět autor: no coment   <m@m.m>   [IP: 212.65.222.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 09:34
Á další typek od Eurotelu:-) ze jo Pavle.-.........
-

odpovědět autor: DemonXXL   [IP: 85.160.16.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 09:29
Seš nějakej chytrej všechno házet na sosače !!
ET Expres jenom na obrázky to by si chtěl ty a Eurotel za litr měsíčně . Prober se reklama byla na neomezený internet tak bež do perdele a nechytrač.
-

odpovědět autor: obrbaz   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 09:05
Já sy na rychlost nestěžuju.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.52.XX]
napsáno: 19. ledna 2005 v 22:48
:)))
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 14. února 2005 v 10:59
tak se vomezuj a vypadni z tohoto fora a pojede nam to rychlejc jestli se ti to zda za 1000kc dobry jen na prohlizeni tak ses teda borec tak a ted to vypni a ja se tesim na tu rychlost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- - -

odpovědět autor: RADEONX800   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 22. ledna 2005 v 11:46
kaslu na toho debilka na hore sosat budu FURT
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 23. ledna 2005 v 04:01
a co takhle furt sosate ?? tož dej nějakej zajimavej tip a jdu do toho taky. Ale např. stahovat muziku ani filmy nezajem.
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 81.95.106.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 17:36
Taky obcas sosnu nejakej film.Maximalne dva za mesíc.No spíš jeden.Ale nechapu ty co maji zaply stahovaní v tahu.Jednoho takovyho znam taky,sosá jako blazen filmy,hry,hudbu.Nikdy se na ty filmy nedíva,hry taky nehraje a hudbu obcas pustí.Ale hlavne ze to ma doma.Co je doma to se počítá.
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 17:20
Taky obcas sosnu nejakej film.Maximalne dva za mesíc.No spíš jeden.Ale nechapu ty co maji zaply stahovaní v tahu.Jednoho takovyho znam taky,sosá jako blazen filmy,hry,hudbu.Nikdy se na ty filmy nedíva,hry taky nehraje a hudbu obcas pustí.Ale hlavne ze to ma doma.Co je doma to se počítá.
- - - - - -

odpovědět autor: mrdkoš   [IP: 85.160.60.XX]
napsáno: 27. února 2006 v 20:11
Přesně udělal bych limit tak 20KB/na rok...........aby jsme my ne sosáči měli rychlej net........no né kucíííí (mimochodem mám staženo za 10 dní 10GGGGBBBBB) ha a jede to jak svině kolem 90KB/seKundu
- - - - - - -

odpovědět autor: Ondřej   [IP: 83.208.155.XX]
napsáno: 4. května 2006 v 17:47
RE: jediné řešení = zrušit cdma
Hoši proberte se eurotel na CDMA z vysoka kašle, CDMA nemá budoucnost technologie je zastaralá, CDMA je produkt ze kterýho chcou vytřískat prachy a je jim jedno jestli to bude vysokororychlostní internet. Hoši ste se normálně zbláznili dát libit na připojení, který je v dnešní době srovnatelné tak akorát s modemovým. Eurotel vás dávno škrtí i bez limitů a to si pište, že to tak je. Si snad děláte srandu limit na internet za který platím mesíčně 1000korun proberte se hoši
- - - - - - -

odpovědět autor: nix   <samorobo@centrum.cz>   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 1. března 2006 v 17:46
Jen do sebe kucí! Já se musim smát jak kráva! Tak si dejte všichni do držky a bude pokoj! Nevíte jak se dělají bramboráky? Nechápu, proč tady pořád plkáte o tom samem...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz