Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 841,6 kbit/s
hodinový trend: -92%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: JR   [IP: 85.160.37.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 20:39

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Citlivost umisteni anteny
Mam tu pro ty,kreri breci nad pomalou rychlosti osobni zkusenost pri instalacich CDMA s nutnosti najit to spravne misto pro prutovou a vlastne jakoukoliv antenu,protoze opravdu v nekterych pripadech zalezi na !!!mm!!! v umisteni a rychlost se pak meni v nasobkach 100%.Chce to nebrecet a venovat nekolik minut,hodin najiti spravneho mista ve vasem pripade.Je to bohuzel sluzba jako kazdy jiny paging,zavisla na umisteni anteny a sile signalu.Proste bezdrat.Samozrejme neda se to implicitne pouzit na kazdy pripad,kdyz je pretizena BTS nepomuze nijaka laborace.Ale pred nadavanim na CDMA to chce vyzkouset najit pomalu a v klidu premistovanim anteny a merenim prenosu stahovanych dat spravny misto,mozna se budete divit jak vam to pojede,CDMA bohuzel neni v oblasti prijmu plug-and-play zastrcenim konektoru jako kabelovka nebo dial-up.
Počet reakcí: 6, nejnovější: 18. leden 2005 v 16:53.
-

autor: jr   [IP: 217.160.248.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 16:53
RE: Citlivost umisteni anteny
to neni jen o sile signalu, strasne zalezi na uniku, ikdyz mas signal silny, ale jsou velky uniky, tak ti to nepojede dobre. Zkus si dat antenu od TV do pokoje a staci se jen pohnout a uvidis ty obrovsky rozdily. Antena at je to magnetka nebo smerovka musi aspon na balkon, jinak to dobre nepujde!
-

autor: cedys   [IP: 194.108.65.XX]
napsáno: 17. ledna 2005 v 14:34
Na magnetku dodávanou k cdma jedu od 250Kbps až 780Kbps,podle zatížení BTS.Našel jsem nejlepší umístění podle drholce.Mám ji na balkoně +13 metru koaxiálu a pod anténu jsem dal plech metr x metr.Je po problémech.Bez plechu ten signál kolísal a teď je podstatně stabilnější.Síla signálu je 38 procent a běžně stahuju 80 až 100kB/s.Když je hodně slabej signál,tak to jede tak 48kB/s.Vím že bych to mohl jěště vylepšit,ale stačí mi to.
-

autor: Anonym   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 22:08
s anténou běhám dva měsíce. rychlost je na mym běhání naprosto nezávislá protože ačkoliv jsem s anténou ani nehnul, snížíla se nedávno rychlost o 500%. mám právo brečet nad pomalou rychlostí? Tvojí osobní zkušenost má většina těch, kteří tu brečí. Myslim, že už se to tu psalo tolikrát, že opravdu nemá smysl to opakovat.
- -

autor: Anonym   [IP: 85.70.61.XX]
napsáno: 18. ledna 2005 v 08:41
bohuzel i ja mam stejnej problem po zakoupeni 800kpbs , to je tak 2 mesice zpet a nyní to mam pomalejsi jak dial up :-((((((
A Errortel placa samy blbosti ze mam slabej signal, pritom mam porad stejnej 32-34%.
-

autor: Anonym   [IP: 85.160.61.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 21:42
To tu napsalo uz takovych nejmin a kazdy to uz vi.
- -

autor: JR   [IP: 85.160.37.XX]
napsáno: 16. ledna 2005 v 21:46
Ale stale se zda podle prispevku,ze je to malo...a opakovani je matka moudrosti...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz