Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 841,6 kbit/s
hodinový trend: -92%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: Silvio   <Silvestr.Tkac@seznam.cz>   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 22. ledna 2005 v 19:15

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Nemohu se rozhodnout
Mam jeste asi 2 dny, abych CDMA vratil. Ale ma takovy mensi problem, nevim jestli to mam udelat. Treba v noci a rano mam rychlost az 250kbps ale jinak(kdyz se mi povede pripojit, tak kolem 2kbps) porad vaham. Prosim, poradte.
Počet reakcí: 10, nejnovější: 23. leden 2005 v 10:45.
-

autor: Anonym   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 22. ledna 2005 v 23:40
RE: Nemohu se rozhodnout
reknu ti to asi takhle....
1.k cemu net pouzivas...
2.ktery moznosti pripojeni mas
3.kolik to stoji

Zodpovez otazky a vis, co potrebujes....

popkud nepotrebujes mobilni pripojeni, nebo mas jinou moznost jak se pripojit

tak nekupuj
- -

autor: Anonym   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 23. ledna 2005 v 00:01
sic sem to spatne napsal, tak to jiste pochopis :)
-

autor: Rash   [IP: 85.160.16.XX]
napsáno: 22. ledna 2005 v 22:47
Ahoj.
Záleží na Tobě, jak často a co na Netu děláš.
Já například mám rychlost stále stejnou a pohybuji se v rozmezí 50-160 kbps. Na moje prohlížení stránek, zjišťování nových informací (jsem administrátor) mi to stačí. Jsem na vesnici, kde jediniu dostupnou jinou variantou je pouze vytáčené připojení (52 kbps) nebo ISDN (128kbps). Vzhledem k tomu, že na Netu jsem 5-6 hodin denně (So a Ne 12 hodin) a spočítal jsem si náklady na ISDN a CDMA tak mi vyšlo, že je CDMA, i přes mou malou rychlost, pro mě rozhodně ekonomicky výhodnější. Nehledě na to, že jsem předtím ISDN měl a nepřál bych Ti vidět mé účty za Net.
Rozhodnutí je tedy vyloženě na Tobě, ale já bych si to CDMA nechal.
S pozdravem Rash.
-

autor: Balů   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 22. ledna 2005 v 19:22
Tak chtěj 50% slevu - je to použitelný jenom v noci :)
Dobrá rada nad zlato - hlavně se neupisuj na 2 roky, raději připlať za SHITmodem a smouvu jen na 1 rok (nejhorší ve tvém internetovém životě)... Nebo ještě lépe od někoho to převezmi... dost lidí s rozšiřujícím se ADSL přecházejí právě k němu nebo ke kabelu.
-

autor: Shadow   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 22. ledna 2005 v 19:18
Nekupuj to, a pokud to koupis tak si radsi porid boxovaci pytel!!!!!!!!!!!!!!
- -

autor: Silvio   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 22. ledna 2005 v 20:06
Asi mate pravdu. Jsou s tim od zacatku same problemy.
- - -

autor: karac   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 22. ledna 2005 v 20:26
zkus jeste dohledat a dosledovat, v kterym roce se u Vas zlepsi pokryti... Pokud to planujou na tento rok, tak si preved od nekoho smlouvu s modemem za 1000 Kc (a budes mit jen par mesicu zavazku). Pokud pres den pracujes a jsi doma jen po vecerech a po nocich tak se to oplati. Nvic muzes pouzit taky nejakou externi antenu... Ale to podle zkusenosti nekoho jineho v regionu, jestli nekoho znas. Jestli ty dva dny jsou tato sobota a nedele, tak teho moc nestihnes. :-/ A jina moznost pripojeni v miste neni???
- - - -

autor: SIlvio   [IP: 85.160.16.XX]
napsáno: 23. ledna 2005 v 10:45
Jo a jeste bych se chtel zeptat na 2 veci

1) Smerova antena
a)jakou byste mi doporucili
b)kolik pomuze
2) Jak se da jeste zvysit rychlost(slysel jsem o nejakych upravach registry...)
- - - -

autor: Silvio   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 23. ledna 2005 v 08:57
Mi jde totiz hlavne o to, aby to v budoucnu nebylo pomalejsi... Treba se v me oblasti pripoji vice lidi....
- - - -

autor: Silvio   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 22. ledna 2005 v 22:29
No jsou tu i jine moznosti, ale CDMA se zda byt nejvyhodnejsi. Pomer rychlost/cena.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz