Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1670,1 kbit/s
hodinový trend: +98,4%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: rawa   <lukas_z@quick.cz>   [IP: 212.67.80.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 08:42
přetížení sítě v Nymburce
Zdar Nymburáci a okolní,
tak jak vám jede CDMA? Mně posledních cca 5 dní vůbec - na připojení potřebuju tak 50 pokusů a když se konečně připojím, jede to jak šnek a po 3 minutách mě to vykopne.
Nicméně volal jsem na technickou podporu a z tam přítomné slečny (po tom co mi 5 minut cpala že je třeba anténou pohybovati, modem resetovati a podobný kraviny) vylezlo, že (cituji) "No my vo tom Nymburce víme, von je teď nějakej divně přetíženej, my ňák pořádně nevíme čím to je, asi to tam budeme muset posílit".
Takže když budeme mít štěstí, možná se letos ještě dočkáme internetu. No co chcete za ty prachy, že jo... ;-(
Počet reakcí: 13, nejnovější: 1. únor 2005 v 08:20.
-

odpovědět autor: reset   <r3s3t.com@gmail.com>   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 1. února 2005 v 08:20
RE: přetížení sítě v Nymburce
uz se to opet rozjelo, .... doufejme, ze to vydrzi
-

odpovědět autor: nespokojený zákazník   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 21:56
Plně souhlasím, poslední týden je to úplně v pr.... Dotaz na linku = ztráta času. Vědí jen , že to na Nymbursku nejede. Když už se to připojí, tak se čeká na stránku , která nakonec stejně není načtena. Hlavně ale je , že Eurotel dostává pravidelně svoje penízky za "vysokorychlostní internet".
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 20:04
opět Lysá nad Labem
Rychlost stahování dat:
57.7 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
461.2 Kbps
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 21:18
Rychlost v Užgorodu 550 Kbps), jinak k věci v Nymburce je to mrtvý!!!
-

odpovědět autor: Učitel   <abcde@quick.cz>   [IP: 85.160.41.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 19:18
Jojo, posledních pár dni to stojí za kulovy, pripojit se vubec nejde a kdyz nahodou tak to po par minutach vytuhne. ja si PA a SO vubec neskrt, vcera se pripojil navecer, jelo to asi 700 kbps, stahl jsem si postu a par stranek (asi 12 MB za 10 minut) a umrelo to :(
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 81.95.103.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 16:51
Podebrady od patku do nedele se nedalo pripojit asi mam 51 jizdenku.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 15:09
Lysá nad Labem v pohodě
Rychlost stahování dat:
41.2 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
330 Kbps
-

odpovědět autor: Fido   [IP: 85.160.37.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 14:55
to je ono, Eurotel prodává připojení a přitom nestíhá posilovat. Je to jako když budu mít autobus s 50ti místy, ale prodám 150 jízdenek. Pak se tam všichni prostě nevejdou a ti co jsou uvnitř, tak se tlačí. Wo tom to je :o(
-

odpovědět autor: reset   <r3s3t.com@gmail.com>   [IP: 217.77.161.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 14:37
zdravim, ... naprosto stejny, za poslednich nekolik dni = bida , jedu navic pres yagi antenu,
pred tim rychlost az 220KB/s , prumerne kolem 100-120-a vice KB/s , pod 500kbps to mekleslo nikdy, tedka max 100-200kbps (spis min), kdykoli , ve dne / v noci , .... vcera jsem byl uz na.... , tak jsem tam zavolal, po chvili cekani , mi bylo sdeleno, ze nekdo z teto lokality tam prave volal => info .... pretizeni site , nekderi se pry nemohou ani pripojit , ... tak pry mam byt rad , ... doufam , zde se to zlepsi , dneska tam zavolam znovu
-

odpovědět autor: Karel   <karel.novosad@volny.cz>   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 14:31
Přesně tenhle samý problém mám v Podmokách u M.Králové. Když jem volal na Z.C. a chtěl jsem zjistit na kterou BTS jsem připojeny, abych mohl lépe nasměrovat anténu, tak mi bylo sděleno, že tyto informace nesdělují!!! Tak to mi mozek nebere !!!!!!!!!!!!!!!! Anténu mám nastavenou někam mezi Poděbrady a Jičín.
-

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.59.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 12:40
Přesně jedno a to samé, přenos mám závratných 24kbps, někdy i 32kbps, a to se mi musí podařit přihlásit se, na infolince ERRORTELU mi nejdřív slečny tvrdily, že je vše v cajku, pak stejně jako tobě o tom pochodování s anténou??? a až po čtyřech dnech mi dnes pán oznámil, že o tom problému v Nymburcu vědí. Takže teď mám rychlost menší než jsem měl s GPRS T-Mobile průměrně tak 60kbps.
- -

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.59.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 12:57
Jsem zapomněl, ve finále mi řekl, ať si pořídím směrovou anténu a že mi sdělí úhel pod kterým si ji mám směrovat????
-

odpovědět autor: Lok   [IP: 85.160.32.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 11:52
Zdar,
jsem v okolí Českého Brodu a mám přesně ty samé problémy. Co s tím nevím, jsem nas..., nezbývá než doufat ve zlepšení, neb po xté bezvýsledné komunikaci se zákaznickou podporou ET nevím, jak to řešit.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz