Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1670,1 kbit/s
hodinový trend: +98,4%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: J4   [IP: 83.208.59.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 08:49
Pokrytí a rychlost Jesenice.
Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte jak je to s pokrytím a rychlostí v okolí Jesenice u Prahy, Libeř-Libeň.
Dík.
Počet reakcí: 11, nejnovější: 5. duben 2005 v 00:02.
-

odpovědět autor: Pavel   <floyd.pavel@seznam.cz>   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 3. února 2005 v 21:25
RE: Pokrytí a rychlost Jesenice.
Jestli chces tak ti necham moje CDMA Smlouva končí 31.8.05 Vse funguje
- -

odpovědět autor: J4   [IP: 62.84.155.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 09:05
Proč se ho zbavuješ?
- - -

odpovědět autor: Pavel   <floyd.pavel@seznam.cz>   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 21:12
Mám možnost si zřídit ADSL a jedna BTS na celý Beroun a okolí je docela málo, a taky už nepotřebuji mobilitu neboť na chalupě co nevidět spustí bezdrát
-

odpovědět autor: NONAME   [IP: 62.84.155.XX]
napsáno: 3. února 2005 v 13:02
Zdravím.Také by mě zajímalo jak "cdma" běhá v tomto okolí.Přemýšlím o něm ale v tomto příspěvku určeném na mé okolí se tom moc nerozkecalo.Tak prosím jestli máte zkušenost z tohoto okoli,tak mi napište do tohoto příspěvku.Jedná se mi o rychlost a signál,jak je víše uvedeno.Dííííík
-

odpovědět autor: K   [IP: 193.85.12.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 13:25
Primo v Jesenici je BTS CDMA, takze signalu tam bude dost.
- -

napsáno: 31. ledna 2005 v 16:43
A neviš, jak rychle to běhá v této lokalitě, případně jak to padá?
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 5. dubna 2005 v 00:02
,.fkgkl,
- - -

odpovědět autor: Loubouch   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 3. února 2005 v 21:50
Jsem v Radejovicich (jestli jses z Jesenice tak vis, kde to je - circa 4km po stary benesovsky) a zrejme taham z Jesenicky BTSky.
Rychlost: no, teda nic moc, ale oficialne tady nema ET pokryto, takze si nemuzu primo stezovat :-). Vecer o vikendech je to tristni pohled na rychlost na urovni modemu/GPRS, ale pres den a behem pracovniho tydne se mi z toho dari vyzdimat az 35kb/s stahovaci rychlosti dle dsl.cz. Coz je furt lepsi nez druha alterantiva, kterou je prave GPRS :-) (za ISDN jsem platil 7tis. mesicne). Stabilita docela jde, pripojeni neodpojuje, nevyhazuje, ale obcas mi vraci uzivatelsky jmeno a heslo (nevim jestli je to chyba modemu, nebo site).
- - - -

napsáno: 4. února 2005 v 09:04
Tak alespoň mě někdo trochu potěšil, že není zbytečné do toho jít, jak jsem koukal tak Libeň je pokrytá, mohlo by to běhat alespoň jako u Tebe.
Máš směrovou anténu, nebo pouze prut od ET umístěnej doma nebo někde venku na plechu?
Zatím dík.
- - - - -

odpovědět autor: Loubouch   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 4. února 2005 v 20:37
Mel jsem tu standardni ETckovou antenu. Na strese mame starou antenu jeste z dob, kdy se GSM dalo chytat jen na kopcich :-). Puvodne ta stresni antena vubec v signalu nepomahala, ale dneska jsem to zkusmo zapojil a vyrazne se to zrychlilo. Ted (je spicka) bezim na 27kb/s.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 31. ledna 2005 v 21:30
To bohuzel nevim, bydlim u Pribrami a BTS mam 10 km a na prutovou antenu rychlost okolo 200 - 300 kbs, celkem bez problemu.

Jasne, nekdy to spadne, resp. prestanou teci data ke me, ale to je nejspise tim, ze signal nebude z nejlepsich. Ale planuji na komin nejakou yagi antenu a pak by se to mohlo vyrazne zlepsit.

Nekdy, kdyz je dobre pocasi, chytnu "zachvev" signalu z Jesenice u mne doma, na normalni prutovou antenu, co mam z NMT a co je trochu lepsi nez ta z krabice CDMA, takze jesenicka BTS neni z nejslabsich. Dalsi blizko jsou BTS Slapy, Pysely, ale ty jsou za kopci.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz