Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1670,1 kbit/s
hodinový trend: +98,4%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: NO.9   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 1. února 2005 v 11:35
Já už nevim... :(
Prosim o radu jestli mam jeste zkouset nejak zvysit svou rychlost, nebo jestli uz je alespon v norme.. presel jsem na CDMA z GPRS a moje doluhodoba rychlost kolem 160Kbps se mi zdala docela dobra... ( na to co jsem mel s GPRS). kdyz jsem ale tady cetl prispevky o rychlosti 900Kbps atd. tak mi to nedalo a pohral jsem si s trochu s antenou. signal je porad 38% ale rychlost uz mam delsi dobu kolem 350Kbps. ma cenu se v tom jeste nejak hrabat, upravovat registry, stahovat nejaky urychlovace, kupovat Yagi apod. ? diky.
Počet reakcí: 13, nejnovější: 3. březen 2005 v 19:19.
-

odpovědět autor: Juhehla   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 3. února 2005 v 01:38
RE: Já už nevim... :(
Záleží na výtíženosti linky:
Tenhle screenshot je ze včera:

http://img152.exs.cx/img152/9537/rychlestahovani2wr.gif
-

odpovědět autor: Šeba   [IP: 212.71.153.XX]
napsáno: 1. února 2005 v 12:04
záleží...
sílu signálu tolik nesleduj....měř rychlost připojení...
antánu kupuj podle toho jestli jseš v dosahu více BTS (všesměrovou) nebo jedné dál (směrovou Yagi)
stáhni CDMAmonitor z www.cdma.site.cz
koukni jestli posunem anteny se nedostaneš na jinou BTS a nebo do jiného sektoru v rámci jedné BTS...najdi maximum rychlosti
úprava registrů mno...já ji udělal ale rychlost bez toho jsem měl docela slušnou,takže jestli to nějak výryzně pomáhá nevím...můžeš to zkusit

...všechno předcházející může být ale klidně zbytečné, protože jsi na BTS, která je přetížená, pak ti pomáhej Bůh :-/

Amen
- -

napsáno: 1. února 2005 v 14:52
jěště jedna důležitá poznámka,která ti asi docvakla,ale co kdyby :)....
vždy měříš rychlost vůči nějakému zdroji...
tj.jednu rychlost naměříš na dsl.cz a jinou třeba na rychlost.cz i to je potřba vzít v úvahu...
- -

odpovědět autor: NO.9   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 1. února 2005 v 12:23
Šebo dik... hele a jeste jedna otazka... myslis, ze tady uvadene rychlosti pres 900Kbps jsou s CDMA opravdu realne? to snad maji ty frajeri BTS primo doma v pokoji, ne? a jeste jen pro sebe.. :)
- - -

odpovědět autor: LordDuke   [IP: 62.84.152.XX]
napsáno: 2. února 2005 v 16:00
Jo, ze zacatku, myslim tak srpen 2004 se mi darili rychlosti kolem 1 megabitu, dneska je to spis fantazie. Pres den a vecer do 200 kbps, rano 300 - 600 kbps.
- - -

odpovědět autor: orlop   <orlop@centrum.cz>   [IP: 85.160.207.XX]
napsáno: 1. února 2005 v 19:13
Co se upravy registru tyce, pomahaji naprosto neuveritelne. Staci par kliknuti a neco nabusit do klavesnice a najednou VZUUUUM - je to tady. Ja jsem takhle zvysil pripojeni (JEN temi registry) z 160kbps (kdyz bylo stesti) na 750kbps (kdyz je stesti ^__^).

A BTS wubec nemam w dohledu.... ^__^
- - - -

odpovědět autor: pipa   <pipa@exil.cz>   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 2. února 2005 v 09:30
ahoj ,muze te mi nekdo poradit (polopatisticky), co udelat s temi regystry,jak je zmenit, abych dosahoval vetsi rychlosti??? jede mi to tak 150. dip
- - - - -

odpovědět autor: registry   <puppets@seznam.cz>   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 3. března 2005 v 19:19
cus
Jestli chces poradit, jak na registry tak napis a ja Ti poslu editor registru...Staci spustit 2 soubory a ono se to o vse postara samo...zatim cus
- - - - -

odpovědět autor: LordDuke   [IP: 62.84.152.XX]
napsáno: 2. února 2005 v 15:58
Rekl bych, ze registry ma cenu upravovat v tom pripade, ze bys byl schopen jet rychlostmi vyssimi nez 800 kbps, pokud se ti to plazi kolem 150 pak to nema cenu menit.
- - - - - -

odpovědět autor: pipa   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 3. února 2005 v 23:52
tak jsem stahnul soubory na zmenu registru, spustil je, restartnul notas, zmeril rychlost a: pred zmenou...128-290..a po zmene reg. 440 az 912....zhruba 6x mereno(Frýdek-Místek). a to jen s malou antenkou:-) ...doporucuji
- - - - -

napsáno: 2. února 2005 v 09:52
ja vubec nejsem odbornik na registry, ale tohle jsem zvladl...dokonce jsem ani nepolozil komp :)...udelej si radeji predem zálohu...

např...www.cdma.site.cz...FAQ...registry...
Start...Spustit...regedit...
a pak uz je to jako v pruzkumniku...velmi jednoduche...jako by si vytvarel slozky a soubory, da-li se to tak rict :)
- - -

napsáno: 1. února 2005 v 14:42
ano to je reálné....
sám pod jednou BTS sedím, navíc většina kolem mě využívá jiných typů připojení, takže nejspíš bývám na sektoru sám
- - -

odpovědět autor: Olinek   [IP: 85.160.195.XX]
napsáno: 1. února 2005 v 13:01
No, jednou se mi podařilo dostat na asi 850 kbit/s. Ale jinak mám kolem 350 a jsem spokojen.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz