Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 916,6 kbit/s
hodinový trend: +19%

CDMA U:fon: 141,9 kbit/s
hodinový trend: -595,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: jirka   <jirka_l@email.cz>   [IP: 85.160.63.XX]
napsáno: 2. února 2005 v 20:42
Rychlost připojení
prosím o radu. Zkousel jsem programy na analýzu signalu z této adresy http://www.cdma.site.cz/ ale nějak se mi nedaří je rozběhnou. Nenajdou mi modem na těch COMech. Mám připojení asi na COM3 ale cdmamon mi hlasí že sériový port je zablokován. A GTRanal mi píše že ryhcost je 292kb/s (37kB/s). Když stahuju akrualizaci AVG je rychlost 6kB/s. Co stím? Díky
Počet reakcí: 4, nejnovější: 3. únor 2005 v 07:26.
-

odpovědět autor: janek   <janek@seznam.cz>   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 3. února 2005 v 07:26
RE: Rychlost připojení
bluetone.cz, a ještě lepší rychlost.cz
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 2. února 2005 v 22:27
na to že to musím odpojit jsem už přišel:), úrověeň signálu mám 44%, ale když jsem nainternetu zkusil speedmeter na www.dsl.cz tak mi ukázal rychlost 26kbps. A to jak předpokládám je směšně málo.
-

odpovědět autor: Mates   [IP: 85.160.222.XX]
napsáno: 2. února 2005 v 21:14
CDMAmon funguje jen pokud si odpojen.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.58.XX]
napsáno: 2. února 2005 v 21:14
CDMAmon a jemu podobní pracujou jenom při vypnutym připojení. s rychlostí aktualizace neuděláš nic

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz