Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 422,8 kbit/s
hodinový trend: -116,8%

CDMA U:fon: 526,2 kbit/s
hodinový trend: +270,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Ghost   <ghost@volny.cz>   [IP: 85.160.87.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 00:47
CDMA
Sakra, tak si musim taky postezovat. Evidentne to ma Errortel tady u nas v Jablonci pretizeny. Pres den je to kolem 80kb/s a v noci to lita jak z praku 340kb/s. Lepsi antena resi hodne, ale kdyz to umi na 50% signalu (cdma analyzer) behat 340kb/s, bude problem v tom, ze to maj ty smejdi podimenzovany a akorat z nas tahaj prachy. Docela by me zajimalo co na to COI, to je prece klamava reklama?
Počet reakcí: 3, nejnovější: 7. únor 2005 v 15:53.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 15:32
RE: CDMA
Klamavá reklama? V tý reklamě se hovoří o průměru. A někdo ten průměr taky musí tlačit dolů. Smůla je, že to padlo na Jablonec.
-

odpovědět autor: K   [IP: 193.85.12.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 10:37
Jestli ti to lita 80 kb/s, tak to mas asi stesti. Ja jsem zkousel prutovou antenu a mel jsem co delat, abych se vubec pripojil a aby to vubec neco delalo. Pritom jsem mel signal -77, tj. 40% a nebyl jsem od BTS vice nez 2 km.

Pritom doma u Pribrami jsem od BTS 10 km a rychlost je 200 - 300 kb/s.
- -

odpovědět autor: Ghost   <ghost@volny.cz>   [IP: 194.212.40.XX]
napsáno: 7. února 2005 v 15:53
Hmm, kamos z Roztok pod Krivoklatem mi hlasil, ze v te oblasti to fakt stoji za to. Evidentne to zalezi na poctu uzivatelu - kolik sosaj. Protoze technologie CDMA umoznuje pripojit najednou, diky digitalni platforme, az nekolik stovek uzivatelu. Ale taky musi posktytnout oblastem urcitou connectivitu a v tom je podle me kamen urazu. Jestli ma JBC vyhrazeny traba 2Mb/s a narve se tam najednou 100 lidi tak je to v haji.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz