Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 422,8 kbit/s
hodinový trend: -116,8%

CDMA U:fon: 526,2 kbit/s
hodinový trend: +270,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: sosak   [IP: 62.141.24.XX]
napsáno: 9. února 2005 v 13:30
pokryti Teplic?
nema nekdo zkusenosti se signalem v Teplicich?? diky za radu jestli do toho jit nebo ne...
Počet reakcí: 9, nejnovější: 20. únor 2005 v 13:19.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 10. února 2005 v 19:49
RE: pokryti Teplic?
Tři BTS v Teplicích. Je to zoufalí.
- -

odpovědět autor: ogar   <ogar2002@seznam.cz>   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 20. února 2005 v 13:19
Zdravim vas, cdma jsem si poridil pred 2 dny. Jsem ze Srbic a rychlost je ruzna 250 - 350Kbps. Chtel jsem se zeptat jestli ma smysl shanet nejaky smerovy anteny a trapit se s vylepsenim signalu. Na vodarnu primo nevidim, ale na bts v J.koziny celkem jo.V podstate vidim vsude, jen ne za kopec do Tp. Pak jestli jeste muzete nekdo poradit s kabelem a koncovkama na prodluzeni k ty mag.antene. Diky vam moc
- -

odpovědět autor: Ghost   <Ghost05@seznam.cz>   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 10. února 2005 v 20:43
No nevim jak na tom ses ty ale zoufaly to neni urcite.Rychlost vetsinou 300-500kbps,kdyz mam min tak to je vyjimka(uprava site,vypadek atd.).
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.40.XX]
napsáno: 10. února 2005 v 21:10
od 50Kbps až 300Kbps a tojen výjmečně
-

odpovědět autor: JR   <jiri.raz@atlas.cz>   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 10. února 2005 v 07:05
Mám CDMA od prvního dne spuštění služby. Bydlím v Šanově na kopci, BTS je tedy přímo viditelná. Rychlosti byli do ledna 2005 při malém zatížení až 800 kbps, při velkém 200 - 300 kbps. Obvykle se to pohybovalo někde uprostřed. V poslední době jsou s CDMA problémy, ale to se týká celé sítě, nejen Teplic.
Jinak, já denně dojíždím do práce do Prahy a CDMA potřebuji k připojení notebooku, tedy mi jde o mobilní připojení. Jestli máš domácí počítač, tak si myslím, že je lepší ADSL nebo kabel.
-

odpovědět autor: LordDuke   [IP: 62.84.152.XX]
napsáno: 10. února 2005 v 06:49
No, ja si zase myslim, ze na hry si to moc neuzijes (ping nad 120ms a jeste k tomu nestabilni, tzn. ze obcas vylitne treba nad 400ms), P2P by mely byt pres den nefunkcni. Jestli se to da obejit je jedna vec, ET mozna udela pritrz i v tomto. Na IP telefonii vcelku zapomen, jede to, ale jako telefon se to nechova, dost se to skube, za to muze dlouhy ping a nizkej upload.
Na druhou stranu je to datove neomezeny.
Jestli ADSL nebo CDMA tot otazka, kterou ted taky resim.
ADSL vychazi vcelku na 1150 a je v tom zdarma volani za 100 kč. ADSL od Telecomu ma FUP, kterej se aktualizuje vzdy v sobotu 00:00, to znamena prvni gigo bys mel jet rychlosti 1 megabit, druhy gigo půl megabitu a pak ti to spadne az do patku na 64 kilobitu. Nevim jake jsou rychlosti ve skutecnosti.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 10. února 2005 v 07:02
Jo ping je mozna nestabilni a pomerne velky ale strategie s tim muzes hrat bez problemu a ja s tim hraju i akce neni to nic moc ale treba Cod jde s pingem kolem 200docela dobre.ale pokud chces net hlavne na online hrani tak je adsl mnohem lepsi.
- - -

odpovědět autor: LordDuke   [IP: 62.84.152.XX]
napsáno: 10. února 2005 v 12:08
Jo, máš pravdu, nedávno jsem zkusil Vietconga a ani jednou mě to nevykoplo kvůli velkýmu pingu. Možná, že i na ty hry je to občas použitelný i když to trochu škube :-)
-

odpovědět autor: Ghost   <Ghost05@seznam.cz>   [IP: 85.160.57.XX]
napsáno: 9. února 2005 v 20:45
Asi takhle:bydlim v Teplicich a cdma mam asi 2 mesice,vetsinu casu mne to jede 200-500kbps ale sou dny kdy je to horsi treba dneska mam 50kbps ale to je extrem(asi delaj neco se siti).Sem s tim spokojenej hraju online hry i stahuju z p2p siti a docela to de.Jestli nemas moznost kabelovky nebo potrebujes mobilni net tak do toho jdi.Osobne si myslim ze cdma je i lepsi nez adsl.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz