Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 422,8 kbit/s
hodinový trend: -116,8%

CDMA U:fon: 526,2 kbit/s
hodinový trend: +270,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Tomas Hasa   <tomas.hasa@seznam.cz>   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 11. února 2005 v 22:40
Asus WL-500gx - Firewall
Lidi, jsem asi uplny stoupa. Poridil jsem si uvedeneho Asuse, flashnul tam upraveny firmware 1.4b (jiny pro gx ani neni) a ani zaboha nejsem schopen nakonfigurovat FW. Do ted jsem pouzival Kerio a tam nebyl zadny problem nastavit si paketovy filtr. Zatim vsechny moje pokusy konci zablokovanym inetem. Muzete sem nekdo hodit na ukazku (copy paste), co mate v "LAN to WAN" a ve "WAN to LAN" filtrech? Diky moc.
Počet reakcí: 5, nejnovější: 11. duben 2006 v 09:06.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 80.250.14.XX]
napsáno: 5. dubna 2006 v 20:42
RE: Asus WL-500gx - Firewall
.
-

odpovědět autor: reset   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 12. února 2005 v 01:31
a v cem mas problem?
... to jsi takova lama?

http://koppel.cz/conferences
- -

odpovědět autor: Tomas Hasa   <tomas.hasa@seznam.cz>   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 12. února 2005 v 02:25
Zas takova lama nejsem. Chci mit FW nastaveny tak, jak jsem si ho nastavil v Keriu v paketovych filtrech, ale nedari se. Vsechno jsem prolezl, ale nikde jsem nevidel praktickou ukazku vyplneni tech filtru. Napr. v dokumentaci i v tooltipech pisou, ze znak * jde pouzit v zadavani IP adresy. Nebere to. Zadam do filtru port 80, jen abych otestoval pristup na web a bud se na nej nedostanu, nebo se dostanu i na ostatni porty podle toho, jestli dam FW ON nebo OFF. Takze misto odkazu, kde nic detailniho neni, sem radeji hod praktickou ukazku spravne vyplneneho filtru. Vubec jsem necekal, ze se na takove prkotine zarazim.
- - -

odpovědět autor: echidna   <echidna@wo.cz>   [IP: 85.160.36.XX]
napsáno: 8. dubna 2006 v 13:55
Ten router mám taky, ale abych pravdu řekl, firewall jsem tam nenastavoval právě z důvodu obav před možnými problémy. Zkusím s tím polaborovat a pak dám vědět. Pokud tedy nebudeš rychlejší :-) Jinak, super věc asus+cdma.
- - - -

odpovědět autor: Tomas Hasa   [IP: 195.91.64.XX]
napsáno: 11. dubna 2006 v 09:06
Kdyz uz to vlakno "vstalo z mrtvych", tak zareaguju. Na nastavovani FW pres webove rozhrani jsem se vykaslal. Pred rokem jsem si nastavil iptables pomoci post-firewall skriptu a jsem spokojeny.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz