Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 422,8 kbit/s
hodinový trend: -116,8%

CDMA U:fon: 526,2 kbit/s
hodinový trend: +270,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Rony   [IP: 85.160.81.XX]
napsáno: 14. února 2005 v 18:08
Liberec do 42kbps + zpráva pro Eurotel
Nevím co s tím Eurotel dva týdny dělal, ale

- konečně si dnes na tom slavném "neomezeném" internetu přečtu noviny (nešlo mi ani idnes, ani novinky), ale

- rychlost 20 - 42 kbps zůstává (měřeno teď třikrát v rozmezí pěti minut na dsl.cz), lepší FUP evidentně nezafungovalo. To je hrůza za 1100 Kč. Kdybych měl možnost dial-up-u, jdu do něj a tenhle krám vyhodím.

Eurotele pochop, že dvě BTS na Liberec a okolí prostě nestačí !!!!!! Co to tam u vás sedí za lidi, to nevidíte ty přetížené BTS ???? Vyhoďte toho CDMA project manažera, protože za tenhle katastrofální stav bych ho já vyrazil na hodinu. Jak vůbec můžete nabízet produkt v tomto stavu (myslím tím reklamní kampaň) ?

Na neustálé omluvy, že síť je ve zkušebním provozu (jak dlouho ještě bude ?), fakt nejsem zvědavý.
Počet reakcí: 15, nejnovější: 16. únor 2005 v 17:34.
-

odpovědět autor: Ruda   [IP: 213.151.74.XX]
napsáno: 16. února 2005 v 17:34
RE: Liberec do 42kbps + zpráva pro Eurotel
Mas naprstou pravdu, chtel jsem vydrzet az odpadnou jini, ale tohle uz nejde, kdyz potrebuju VECER poslat na ftp 3 MB zazipovany a hodi to hlasku predpokladane doby 2,5 hod. tak to opravdu neni to prave orechove... od 1.3. u nas zavadeji technologii DSL tak pujdu do toho, s timhle se pracovat neda... a den ode dne to je horsi a horsi.
Pak to nekomu prenecham za prevod i Yaginou... :)
-

odpovědět autor: Freeman   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 16. února 2005 v 17:14
Jo,jo,jsou to hlupai-nic víc!
Myslím,že posílení sítě se už nedočkáme,Eurotel už evidentně ví a hřeší na to,že se síť posílí sama a to odchodem zákazníků po vypršení jejich smlouvy(já budu rozhodně jedním z nich).
To,že jsem dělal za svý prachy betatestera,jezdil neustále měnit padající modemy,zavedení FUP a pod.,jsem už snad i oželel,ale neustále se snižující rychlost(někdy už dokonce i samotnou funkčnost) tohohle "vysokorychlostního" bastlu trpět nehodlám.
Vrcholem byla pro mě arogance,neochota a nezájem Eurotelu problém vysvětlit,natož řešit.
Napsal jsem několik stížností,vč. žádosti o přiměřenou slevu z měs. paušálu za nefunkční službu,ale do dnešního dne žádná odpověď.
Nezaplatil jsem tedy poslední fakturu a během týdne tu byla upomínka a pokuta za pozdní platbu.
Závěr tohohle nezajímavýho monologu?
Zaplatil jsem (i s pokutou),ale hned jak doběhne smlouva-Koncim !!!
-

odpovědět autor: Majkl Džeksn   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 16. února 2005 v 08:28
Ja teda nevim, ale ze by Liberec nemel jine moznosti pripojeni nez CDMA? Proc sis neporidil ADSL nebo WiFi nebo kabelovku? Vsechno tam je k dispozici (jsem z Liberce, jezdim do Liberce, CDMA mam pro praci mimo sidlo a v zivote by me nenapadlo tohle mit jako hlavni pripojeni v takhle velkem meste...).
- -

odpovědět autor: Rony   [IP: 194.228.7.XX]
napsáno: 16. února 2005 v 09:25
Bydlím v okolí Liberce, možnost Wi-Fi nemám, ADSL drátové taky ne, od Telecomu mám telefon, ve kterém je SIM karta Eurotelu (takže dial-up je 9.6 kbps), co mi zbývá je:

1- GPRS
2- CDMA
3- ADSL z Ještědu od Radiokomunikací
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 15. února 2005 v 17:23
Bydlim az za Jabloncem, a i ja jedu pres BTS v Liberci. Proste je nas moc velike uzemi na 2 BTS, kdy to Erortel pochopi??
Volejte jim casto, velmi casto, to je jedina moznost jak upozornit na tenhle stav.
Kdyz jim dalsi BTS v Lbc usetri napr. 100 telefonatu denne, uz se jim to vyplati ji sem postavit, o kvalitu spojeni jim asi moc nejde.... :-(
- -

odpovědět autor: Rony   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 15. února 2005 v 20:39
Jenomže mě ty telefony s těmi operátorama nebaví, průhledné naučené výmluvy, neodborné dedukce, převádění problémů sítě na uživatele, prostě typicky vyškolené operátorky.

Eurotel zkrátka nic nezavinil, chyba je na vaší straně, a hlavně za to můžou neukáznění uživatelé, kteří se jaksi snaží využívat neomezený internet neomezeně.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.28.XX]
napsáno: 16. února 2005 v 17:26
svatá pravda dneska mi řekl že mám zavirovanej počítač hlupak
- - -

odpovědět autor: Rony   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 15. února 2005 v 20:40
Sorry, chtěl jsem napsat s těmi operátorkami, ale občas mluvím i operátorem.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 81.95.103.XX]
napsáno: 15. února 2005 v 16:39
Taky musim potvrdit. Rychlost je stále horší, už to jde jak z hnoje i ráno.
Doufám že ET někdy napadne optimalizovat síť další bts.
-

odpovědět autor: xxx   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 14. února 2005 v 21:35
No vidis, my na Vsetine pokud vim mame jen jednu BTS a to je potom rychlost :-(
-

odpovědět autor: Tom   [IP: 81.95.103.XX]
napsáno: 14. února 2005 v 19:47
zatim jsem si nestěžoval ale tohle je horší než GPRS
Liberec Ruprechtická
Rychlost vašeho internetu:
Rychlost stahování dat:
6 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
48.2 Kbps
-

odpovědět autor: kozisek.jirka   <kozzisek@centrum.cz>   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 14. února 2005 v 18:54
No mas plnou pravdu cece...Eurotel porad říká ze tento internet jako CDMA neni na přenos stahovaných věcí...Ze není na download ale jen tak běhat prach sprostě po netu..Jen surfovat nic víc...Abych pravdu řekl?!podepsal sem smlouvu na dva roky a přemyslím ze si sezenu právníka a zruším jim smlouvu ...Protože žádný výsledek a žmenu nezaznamenal ani DSL.cz speedmeter:-)))Je to opravdu ostuda a jsem zvědav jak to ET bude řešit!!Porad jen Eurotele slibujete a nic!!!Uz me to unavuje..A verte mi ze najdu způsob jak Vas odrovnat...A jde to!!!Jsem z Telic a porad mi jen rikaji ze BTS je pretizenej ale eby neco pro to udelali to ne!!!!:-(((((A jeste chvilku muzete skouset mou trpelivost..Net potrebuji k praci a ovladani uctu,a ze si nekdy nemohu odeslat ani malou sumu na zaplaceni telefonu,,,tak to uz je vrchol:-((!!!!!!!!Zacnu se zlobyt ale to Vám ET nepreji....Je mi to vse moc lito ze jsem pritvrdil,ale uz nevim jak na vas!!!!!
- -

odpovědět autor: pomidor   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 15. února 2005 v 21:09
... poslal malou sumicku penez ...
Docel aby me zajimalo, jak by Eurotel reagoval na nezaplaceny mesicni pausal a jako duvod by se mu uvedlo:

V bance xyz mam veden svuj ucet a s nim disponuji vyhradne pres internet. K tomu vyuzivam vysokorychlostni sluzbu od Eurotelu (CDMA), ale vzhledem k neustale nefunkcnosti a nepouzitelnosti Vasi sluzby jsem nebyl schopen zaplatit mesicni pausal za CDMA.
S uctou

...

Berte to vsicjhni spise jako humor, Eurotel si vzdycky najde argument ze to jde zaplatit i slozenkou, na prepazce v bance a ja nevim jeste jak jinak.
- -

odpovědět autor: Noname   [IP: 85.70.27.XX]
napsáno: 15. února 2005 v 02:14
Ze si nemuzes odeslat nejakou malou sumu Eurotel nezajima, hlavne ze posles vetsi sumu ve vysi mesicniho vyuctovani. Vsadim se, ze kdyby jsi to platil on-line, pojede Ti to v tu chvili na 8 Mbitech.
- -

odpovědět autor: bigg   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 14. února 2005 v 19:33
Rychlost vašeho internetu:
Rychlost stahování dat:
3.9 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
30.9 Kbps

Lepe uz to nejde, cdma je kaput, prdim na ne

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz