Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 422,8 kbit/s
hodinový trend: -116,8%

CDMA U:fon: 526,2 kbit/s
hodinový trend: +270,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Lander   [IP: 213.235.83.XX]
napsáno: 18. února 2005 v 11:26
Prostějov a okolí
Prostějov a okolí už má od včerejška od rána (tedy od 17.2.) výpadek a internet už více jak 24 hodin nejede). Na displayi modemu občas problikne, že má signál od jedné čárky až po plný signál, ale povětšinou je tam No Service. No hrůza :-((((
Počet reakcí: 10, nejnovější: 19. únor 2005 v 19:21.
-

odpovědět autor: Jirka   [IP: 62.141.24.XX]
napsáno: 19. února 2005 v 19:21
RE: Prostějov a okolí
Vypadlo to 17.2. temer presne ve 22:00 vecer a od to doby stale mrtve. Uz to bude skoro 48 hodin...
-

odpovědět autor: Lander   <lander@email.cz>   [IP: 194.108.34.XX]
napsáno: 18. února 2005 v 22:08
Tak jsem dneska absolvoval 4 (slovy čtyři) dlouhatánské rozhovory s operátorem. Jeden mi tvrdil, že mám restartovat modem, druhý reklamovat modem, další že BTSka je v pořádku, že tam je datov tok a že tam je připojeno celých 15 lidí!! Až teprve čtvrtý mi přiznal, že ta BTSka není vpořádku, že na tom technici pracují. Dá se říct že teprve po dvou dnech od výpadku. Ten poslední rozhovor jsem prováděl přímo pod BTSkou, kdy jsem si vzal modem sebou a vyhazoval Žádná služba, nebo občas naskočil signál a zase zmizel. Je absurdní že operátoři jsou jak vycvičené opice, kdy z lidí dělají blbce místo toho aby se zaměřili na problém který je u nich. Člověk to tam musí bombardovat aby se vůbec něčím začli zabývat. No jsem zvědav, ráno se chystám znova volat.
- -

odpovědět autor: polomí   [IP: 85.160.86.XX]
napsáno: 19. února 2005 v 10:21
Tak jsem si volal taky 3x na operátora vše OK.Signál pořád blbne prý není možné vše OK.Tak jsem jim tam nadal že ze mne dělají debyla!Nic mě neporadily chyba není u nich!Tak jsem experimentoval s anténou a posunul jsem ji jen fak o 5cm a vše v pořádku!Asi se připojila na jinou BTS!
-

odpovědět autor: Polomí   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 18. února 2005 v 16:00
jo úplně to stejný od 1-5 čárek !jak poznám kam jsem napojenej na vysílač?
- -

odpovědět autor: obrbaz   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 18. února 2005 v 17:53
Zavolej na operátora, nebo datového technika, oni tě to zjistěj
- - -

odpovědět autor: mil   [IP: 85.160.89.XX]
napsáno: 19. února 2005 v 12:55
Já to zkoušel minulou sobotu. To bylo divadlo. Než jim docvaklo, že rychlost 14 Kbps je na vysokorychlostní internet trochu málo tak to chvilku trvalo. Tak, že mě přepojí na dat. technika, pak zase,že to vyřídíme bez něj, chtěli vědět vše možné a nemožné (už jen chybělo jméno matky za svobodna :-)). A že dají vědět za 20min. Po 3hod jsem zavolal znovu a nic. Tak ze ze mě pokoušeli udělat blba, že si za malou rychlost asi můžu sám. Ale že do 2 hod zkusí dát vědět.
Stále nic, poslal jsem jim i email A TAK ČEKÁM A ČEKÁM A ČEKÁM.........
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 19. února 2005 v 14:22
kdyz sem jim tam volal, tak nejdriv me poslali do prodejny na reklamaci. tak jsem tam sel. tam mi rekli, ze je chyba v siti. tak sem asi jeste 3x volal na zakaznickou podporu. poprve nerekli nic, podruhe rekli, ze to zacnou resit a potreti rekli, ze muzu byt rad, ze mi to nefunguje teprve den, ze spouste lidi to nejde uz od uterka. to je vazne vrchol drzosti...
- - - - -

odpovědět autor: obrbaz   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 19. února 2005 v 15:13
No mě to jede pořád, ale rychlost se přes den drží okolo 10kB/s v v noci kdy to není vytížený tak okolo 20kB/s a to mě pěkně štve
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 18. února 2005 v 14:45
Já mám dneska to samo Konice(chytam Prostějov)!
-

odpovědět autor: obrba   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 18. února 2005 v 11:41
Ještě že se připojuji na jinou bts (jsem z prostějovska)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz