Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 422,8 kbit/s
hodinový trend: -116,8%

CDMA U:fon: 526,2 kbit/s
hodinový trend: +270,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: danny   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 20. února 2005 v 01:14
Dotaz na antenu
Nazdar CDMAci.Chci se zeptat,ktera antena je lepsi.Jestli smerova nebo vsesmerova.Diky,snad mi poradite.
Počet reakcí: 10, nejnovější: 13. listopad 2006 v 18:26.
-

odpovědět autor: aCIDfire   <acidfire_mail.ru>   [IP: 85.160.99.XX]
napsáno: 13. listopadu 2006 v 18:26
RE: Dotaz na antenu
Bych nejdříve se zeptal u operátora na BTSky,byly mi schopný říct jen tu nejbližší,další (vzdálenější) mi nebyli schopný říct,podle mě kecaj že to nejde vyhledat. S prutovkou nemám problém v Praze stáhnout v noci kolem 3GB,jenže teď jsem i s CDMA přechodně na okraji Neratovic(okolo pole,..)a signál na prutovku je tu dost mizernej,navíc operátorka mi řekla že tu je jen 1 BTSka 1023m ode mě,s čímž mě teda moc nepotěšila. Doma v Praze mám signál 28%/ útlum -89dB,kdežto na okraji Nera na prutovku jen cca 10-15%/ -111dB,často i míň než 10% signál,což je fakt bída a nemám bohužel okno směrem k tý nejbližší BTS,rozhodl jsem se proto koupit směrovku 12dB+6m nízkoútlum.kabelu RG58 tušim,no a nasměrováním na jedno místo,nejspíše na cca 5-10km vzdál.BTS,dostávám signál 15-19%/-100-106dB, teď třeba 19/-100,což už je použitelný a co podle mě hlavní u tý směrovky oproti prutovce,že ten signál je STABILNĚJŠÍ,že třeba chvíli nejedete 12 procent a za chvíli třeba jen šest,takže si myslím,že se směrovka vyplatí,pokud chcete o něco lepší odezvu na upload,tedy ping ,o něco lepší download a stabilnější signál.Žádný megazázraky ale nečekejte,ale určitě se to vyplatí,až vyprší smlouva s ďáblem,určitě si rád směrovku nějaký nešťastník koupí aby mu to aspoň trochu chodilo.
-

odpovědět autor: TomaSoft   <tomasoft@seznam.cz>   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 21. února 2005 v 23:36
Mám podobný dotaz. Bydlím v Praze, kde se to BTSkama jen hemží, ale modem má tendenci se stále připojovat pouze k té, co je nejblíže (cca 2km). Její rychlost je ale příšerná, v noci se nedostanu přes 150kbps, přes den je to ještě horší - 50-70kbps. Používám klasickou "magnetku", která byla součástí balení - signál je 39-46%. Na opačnou stranu je ve vzdálenosti cca 3km další BTS, která již není tak zatížená a její rychlost je přes den 180-240kbps a v noci není 600kbps problém - otestoval jsem si ji na stejném PC a se stejnou anténou, jen jsem se přesunul o pár set metrů blíže k ní. V místě bydliště se mi na ni ale nedaří připojit, případně se po několika sekundách modem přepojí zpět na tu bližší se silnějším signálem, avšak nižší rychlostí. Pomohlo by mi pořídit si nějakou směrovou anténu, abych se mohl připojit na tu rychlejší BTS i z místa bydliště? Nebo snad existuje i jiné řešení? Díky za odpověď
- -

odpovědět autor: Frenzy.tr   <Frenzy.tr@seznam.cz>   [IP: 82.208.10.XX]
napsáno: 12. listopadu 2006 v 14:49
Hoši když přejdu na směrovou antenu mohl by se mi tim zrychlit upload??
- -

odpovědět autor: Filip   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 22. února 2005 v 17:31
Chlapi nevim jak jste v antenach kovani, ale kazda se da ziskove-zkracovat. Jelikoz kazda smerovka ma jiny zisk a kazda jiny pocet pasivnich prvku... Kdyz jich par odmontujete, tak si zmensite zisk a muzete dosahnout vetsi radius... Takze si klidne kup to nejlepsi delo a pak si s ni muzes pohrat.
Pokud najdes hodnou dusicku, ktera ti smerovku pujci, tak do toho jdi a jestli mas 1000 navic, tak si ji kup. Ale kupuj chytre, nekupuj pres ZPROSTREDKOVATELE, ale treba u vyrobce!!!! :).
Mimochodem kdyz volas nejaky buchte, tak taky nejsi pripojenej pres BTSku, ktera je od tebe 100Km, ale pres tu nejblizsi...Reseni jak chytat tu jinou, pres magnetku, neni zrovna nejjednodussi, jelikoz CDMA funguje na 450MHz a ne na treba 2.4GHz nebo 5 GHz, kterym staci les a jsou v prde.. .
- -

odpovědět autor: Pavel   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 22. února 2005 v 14:54
No je to jednoduché. Modem se stejně jako mobil připojí automaticky k nejsilnějšímu vysílači a ten pak používá bez ohledu na rychlost dat. Všesměrový prut pak vezme ten vysílač co je nejblíže. Pomůže jen směrovka která by mohla (ale nemusela) "vypíchnout" signál BTS který snad poběží lépe ale v Práglu nevím nevím mohlo by to být i horší než to je. Viz příspěvek dole od Jonáše.
-

odpovědět autor: JóNáš   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 21. února 2005 v 14:06
Do města je lepší všesměrová která se lépe orientuje v místě se silnými odrazy a na vekově klidně použil Yagi 10 prvků (nebo ještě větší). Ale jak zde vždy píšu: Nečekej na to záruku je to duchřina.
-

odpovědět autor: ed   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 21. února 2005 v 09:34
Popravde me to nejaky ucinek
-

odpovědět autor: budulman   [IP: 83.208.38.XX]
napsáno: 20. února 2005 v 08:06
záleží na tom,kde se nacházíš,ja jsem na vesnici a pomohla mi YAGI směrovka,přešel jsem na ADSL a směrovka mi tu zůstala,prodam ji za 650,- vč.poštovného,
- -

odpovědět autor: Kulich   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 20. února 2005 v 12:10
Jaký je to typ.Aj bych ji bral a máš k tomu kabel?
- - -

odpovědět autor: budulman   <budulman@inMail.cz>   [IP: 83.208.38.XX]
napsáno: 20. února 2005 v 15:30
BD 404 + 10m kabel

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz