Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 422,8 kbit/s
hodinový trend: -116,8%

CDMA U:fon: 526,2 kbit/s
hodinový trend: +270,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Acid   <acid_cz@centrum.cz>   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 22. února 2005 v 21:20
Praha 4 - Háje
Lidičky jakou máte zkušenost s připojením na Hájích? bydlím v Kupeckého ulici a nedostanu z toho víc než 40 kbs a to jsem rád když se připojím. Tohle přece není normální. Signál mám přitom 48%. Když jsem to zkoušel v centru, jelo mi to při 30 % až 900 kbs! Jestlij máte někdo stejnej problém, pojďme se domluvit a všichni najednou jít reklamovat tady ten s**t do Errortelu.
Počet reakcí: 6, nejnovější: 2. březen 2005 v 22:04.
-

odpovědět autor: kErAm   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 2. března 2005 v 22:04
RE: Praha 4 - Háje
Souhlasim, mam stejnou rychlost jako Ty, na Hajich bydlim asi 14 dni, predtim jsem bydlel v centru a tam mi to jelo (hrozne ale kdyz uz tak to jelo) a ted je to hruza.. nemuzu vubec vyuzivat zadne sluzby na toz stahovat... Meli bychom jeden den oba zavolat na tu teplou placenou linku aby si aspon neceho vsimli ti zabednenci
-

odpovědět autor: tessi   [IP: 194.108.136.XX]
napsáno: 25. února 2005 v 16:26
naco mas cdma na hajich je preci dls nebo chello to je lepsi nez tohle srani
- -

odpovědět autor: mafa   <mafa@volny.cz>   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 26. února 2005 v 01:26
Ad tohle srani...
Jizak ma 160 000 lidi, bydlici vesmes v panelovych domech. Kazdy z tech domu ma vchody, v nichz 80% bydlicich musi mit zajem o kabelovku, aby se tim nekdo zabyval a kabely tam polozil. Tedy na Jizaku je dsl (a buhvi co jeste) jen tam, kde to lide chteli, kde si to zaplatili a plati dodnes. Kolem me bydli obcane starsi, navic nikdo nam pred 5 lety nenabizel nejaky internet, ale pouze TV programy za 780,-, na coz se samozrejme kazdy vykaslal, cimz kabely na dsl (a buhvi co jeste) nemame. Telefon take nemam, odhlasil jsem jej a nehodlam ho uzivat na bazi pausalu, kdy platim a ani nezvednu sluchatko. # Okrem ineho: jak dlouhy bys potreboval inet kabel, jenz bys zapichl do notebu a jel snim do prace? Takze proto mam CDMA - nemam jinou moznost, navic jsem mobilni, k cemuz mi seberychlejsi pripojeni fixovane na zdirku na zdi nepomuze. Jo, ted jsem taky chytry jak orangutan Leopold, ale kde jsi ty byl v srpnu 2004, kdyz se CDMA zacalo prodavat? Komu jsi radil, at nepodepisuje smlouvu, nebot zahy to cele pujde do kopru? Samozrejme nikomu, vedel jsi jedno velke prd, stejne jako vsichni ostatni. # Az na par vypadku jsem spokojeny uzivatel, ale kdo nikdy nemel noteb, nepochopi me:-) # M
-

odpovědět autor: mafa   <mafa@volny.cz>   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 25. února 2005 v 03:50
Ul. Plickova = sedim nad tebou na kopci, koukam na prehradu a jedu na malou antenku = 37% signal... a treba prave ted aktualizuji WMP 10 pro XP rychlosti 60kBs, DC++ jede stejne rychle, tedy hlavne v noci (pokud chytnu kablikare), upload az 35kBs, prumerne 20kBs. Ale casto chodim dolu na Milicov s notebem (do telocvicen), tam je to bida! Tedy s Kupeckeho ulici to nevidim dobre:-( # M
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 24. února 2005 v 23:08
To neni o reklamaci a ani tolik o % signalu, ale o tom ze je to sdilene pasmo. Ta rychlost je urcena na kazdy pripojny bod, rekneme jednoduse ze na Hajich jich je malo tim padem je treba rychlost rozdelit mezi vice uzivatelu nez je tomu v centru kde je pripojnych bodu CMDA mnohem vic a jejich vytizeni neni proto tak velke.
-

odpovědět autor: scryper   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 22. února 2005 v 21:50
a co by si chtel reklamovat? to je jako by jsi chtel reklamovat, ze mas spatnej signal na mobilu kdyz jsi v macose!:-)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz