Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 440,2 kbit/s
hodinový trend: +4,1%

CDMA U:fon: 894,1 kbit/s
hodinový trend: +69,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Ruda   [IP: 213.151.74.XX]
napsáno: 25. února 2005 v 09:25
Kladenaci jak jste na tom?
Hledam nejake kladenaky na zapad od stredu Kladna a okoli, jak jste na tom?
Počet reakcí: 48, nejnovější: 29. březen 2005 v 12:47.
-

odpovědět autor: Xspy   [IP: 81.95.103.XX]
napsáno: 29. března 2005 v 00:51
RE: Kladenaci jak jste na tom?
Ale jo , na maily to snad stačí
(40.8 KB/sec - Rychlost připojení k Internetu:
326.6 Kbps) .... Kladno Kročehlavy , kousek od Alberta .....
- -

odpovědět autor: techchch   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 29. března 2005 v 12:47
Ahoj, bydlím v Kročehlavech u Bažantnice ( hospoda u policajtů ) a rychlost mi nepadá pod 600Kbps a 50KB/s, jedu spíše tak mezi 700 a 800Kbps a 60 a 100KB/s. Je to vše v úpravě registrů a naladění antény. I magnetky se dají ladit. Je celkem nanic když vám magnetka běží např. od 380 do 550 MHz. Opravdu to chce jí odladit předně na 450 - 460 MHz. Nebo udělat pásmovou propust.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 28. března 2005 v 16:16
Kladno-čs.armády(u nemocnice) 30-max.250 kbps,připojení někdy hned,někdy 20 pokusů,někdy nelze.JEDNOHO KRÁSNÉHO DNE NA TO STEJNĚ HAMTNU.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 4. března 2005 v 21:49
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 28. března 2005 v 16:06
za litr měsíčně-čekat až se to na patnáctý pokus připojí-o rychlosti ani nemluvim.....to se nám ted musí tlemit do ksichtu a myslet si jaký jsme blbci-hlavně když solíme
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 3. března 2005 v 13:05
chtelo by to jeste jednu BTS, aby si ty 3 stavajici oddechly. Pak by bylo lip
- -

odpovědět autor: Ruda   [IP: 213.151.74.XX]
napsáno: 4. března 2005 v 10:33
Tak si predstavte udelal jsem jednu hroznou vec: mam magnetku na plechu na pude cca 2,2 x1,5 m uprostred, tak jsem ten plech vzal a postavil i smagnetkou ve smeru prichodu signalu, takze misto aby byla antena kolmo, tak je lezata a plech vytvoril jakousi parabolu s antenkou uprostred. rychlost stahovani dat z FTP nyni kolem 45 - 50 kB/s kdyz jsem ji zase polozil rychlost okamzite klesla na 15-20 i mene. pripomina mito loutkovy serial "A je to" :):)
- - -

odpovědět autor: Karelm   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 4. března 2005 v 16:08
ja jí mam taky na ležato,na okně na plechovem květinači))
-

odpovědět autor: Michal   <michal@skach.cz>   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 3. března 2005 v 09:58
Tak nevim jak vam, ale já dneska zase stahuju 70kB/sec. Stránky se načítají v pohode, DSL.cz mi ukazuje 560kbit.
-

odpovědět autor: Michal   <michal@skach.cz>   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 2. března 2005 v 19:52
Teorie proč to neběží na Kladně
Mám jednu teorii, ale nemám k ní žádné důkazy. Kladno je podle všeho hodně zatížené, protože tu není alternativní způsob připojení. ADSL v půlce města nafunguje kvůli špatným kabelům. Už dříve se stalo, že se rychlost snižovala, ale pak se to vždycky vyřešilo a běželo to ze dne na den jako z praku. Pokud jsem dobře četl, BTSka na CDMA má určitý počet slotů, snad až 4, kde každý může mít propustnost až 2,4 Gbit. Jestli je to nepřesné tak se omlouvám. Nicméně mě napadlo, jestli postupně se záteží nezvedali počet slotů, proto se to pak najednou vždycky zrychlilo a nyní, když se eurotel snaží co nejvíce zvednout pokrytí, jestli konkrétně na Kladně třeba jeden slot neubrali, aby mohli jinde rozběhnout další BTS. Tím by se samozřejmě ze dne na den snížila kapacita konkrétní BTS. Kdyby to bylo počtem uživatelů, nestalo by se to přes noc.
-

napsáno: 2. března 2005 v 14:20
Doporucuji vsem, kteri mate problemi, sepsat pisemnou reklamaci a poslat na eurotel. Telefonovani s nejakou operatorkou, ktera za to nemuze a v podstate ma za ukol akorat chlacholit lidi, ze podle me na nic. Cim vice lidi posle pisemnou reklamaci, tim vetsi sance, ze se tim nekdo vubec bude zabyvat. Ja prave svoji reklamaci odesilam, udelejte to taky, treba to bude mit aspon trochu nejaky vysledek, i kdyz tomu ani ja neverim.

Osobne to vidim tam, ze je pretizena BTSka v Krocehlavech u Hvezdy, Rozdelovska asi jede lip.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 2. března 2005 v 22:30
Proč utrácet ještě za známky. Zkuste fax. třeba reklamace Errortelu 267016733
- -

napsáno: 2. března 2005 v 14:24
Sorry - problemy :o)
-

odpovědět autor: Railbot   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 2. března 2005 v 06:57
kdo mel jeste dnes rano kolem 4. hodiny vypadek trvajici zhruba dve hodiny?
- -

napsáno: 2. března 2005 v 11:13
JO myslim ze to je dobre videt na grafu: http://www.nix.cz/graf4/nix-agr-47.html jsou tam ve pekny dve spicky dolu jedna ve 4 a jedna v 5
-

odpovědět autor: Ucko   <uj@seznam.cz>   [IP: 62.77.76.XX]
napsáno: 28. února 2005 v 09:30
Uplne na prd. Od nedele od sesti do dnesniho rana do 7:13 to bylo uplne klekle. Volal jsem tam Xkrat. Minuly tyden jsem zaregistroval i 24 hodinovy vypadek. Nechapu co s tim porad delaji.
- -

odpovědět autor: Standa   <11sp11@post.cz>   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 28. února 2005 v 23:16
Ahoj, já bydlím u Bažantnice - hospoda u policajtů v Kročehlavech - a připojení je mizerné. Nevím jak často voláte na Eror-tel ale já v průměru tak 2x za den. Výsledek - nula, tedy až na to že mi slevili 100Kč za (prý) drobné nedostatky v poskytování služby. Což takhle se všichni domluvit a něco vymyslet? Všichni tu brečíme jak mimina a nejsme schopni ničeho víc. Což takhle se spojit s šikovným právníkem a dát našemu milému operátorovi zavyučenou. Pro začátek doporučuji archivovat fotografie plochy když měříte připojení. Aby vše mělo jakousi vypovídací hodnotu navrhuji používat jako měřič připojení www.dsl.cz - ať už je jakkoliv přesný nebo nepřesný, odchylka bude konstatní a tedy měření nás všech bude průkazné. Pro ty kteří nevědí jak fotografii plochy pořídit - Shift + Print Screen - poté otevřete třeba malování ve Windows ( nebo jiný grafický editor ) a dejte vložit ( Ctrl + V ). Až budeme mít všichni dostatek podkladů, vybaveni počátečními sliby velkohubého operátora ( reklamní letáky z doby kdy jsem zakoupil zařízení a objednal službu ), kde hovoří o " vysokorychlostním připojení " , můžeme s tím něco udělat. Kdo je pro ? Standa
- - -

odpovědět autor: KatelM   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 1. března 2005 v 06:16
teda to by mě zajímalo čím to je,pokud vím tak na kladně jsou snad 3 bts,jezdím k známe k nemocnici a dětem zapnu notas a s netem na maličkou anténu jedu naprosto v pohodě,pak mam kamaráda dole u poldi a občas mu dělám aktualizaci pc nemá internet momentalně ted o víkend a na konec jak sem psal v kačici, a samo že ještě v práci Praze, a opravdu nemam žadne problemi, jo a pro rejpali nepatřím do fan klubu erortelou a ani neoprašuju žádnou zaměstnankyni,prostě chce to mít pc ok a vědět jak a co kde nastavit ted momentalně v 6.10 sem naměřil 892,8Kbps -Kačice 20% signálu, tak asi kde je problém?
- - - -

odpovědět autor: KarelM   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 1. března 2005 v 06:26
54.2 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
433.5 Kbps
a jen tak pro zajímavost na malou antenku)))
- - - - -

odpovědět autor: Ruda   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 1. března 2005 v 06:58
Pravděpodobně máš veklé štěstí na modem, věřím že to převážně vězí v modemu. Z počátku jsem jel na PC bez asusu a opravdu mi pomohlo nstavení registrů, nalezeniprima místa pro antenu a tak... ale max bylo 315 kbps, pak se to začalo zhoršovat, modem šlape - nevypíná se, ale jen stále úměrně s časem letí rychlost dolu prumer okolo 100kbps. Ted jedu přes asusus a routruju si připojení na několik PC tady už žádné registry nepomohou rychlost se ustálil cca okolo 120. V opodstate si nestěžuji, protože pořád lepší než ISDN - teda levnější. Ale jen mne naštve že pokaždé když potřebuji připojit nutně něco poslat tak to nejde, nebo to leze jako šnek. Mluvils jednou o úpravě antény, co si s ní provedl?
Včera jsem dostal od ET dopis, že Kladno je přetížené a celý provoz je stále ještě zkušební!!!! Takže jsme nějací betatestreři.... (za 1060/m?) kolik ta sklužba bude stát až pojede na "ostro"? 2120/m? :):)
- - - - - -

odpovědět autor: Petr (Kročehlavy)   <prosekp@centrum.cz>   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 1. března 2005 v 19:25
Tak to jsi jeden z tech uvedomelych stastlivcu. :-) Mne prave rekli, ze Kladno je naprosto bez problemu... :-)
- - - - - -

odpovědět autor: KarelM   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 1. března 2005 v 09:24
Jo to maš prvdu,asi to spustili moc předčasně a testují to provozem,ale sem rad i za to,protože potřebuju mobilní net a GPRS mě už drtil,tak že i rychlost 100Kbps je fain,ale je pravda že když to líta dnes 9.12 rychlost 566,5Kbps tak je uplně něco jineho,ale pokus se něco udělat s antenou ja sem pužil jen z te eurotelacke jen magnetku a kabel,koupil jsem aca1,5m dlouhej prut a celou patici zahodil a udělal jsem novou sice je to co garaž a dilna dala ale myslím si že to učel splnilo ale byl to porod než sem to vykoumal)) a pořadně naletoval a ted se mně zvedl signal o 6%,ale člověk asi musí bejt nimrot aby měl naladu se stím patlat, ale zase je to pak znat na rychlosti
- - - - - - -

napsáno: 1. března 2005 v 13:03
S tou antenou to zkusim taky, to je fakt, Yagi mne trochu zklamala, signal sice vylítl o 10dB ale rychlost je stejana nekdy i horsi, ted jedu zase na magnetku, zkusim neco vytvorit. Dik
- - - - - - - -

odpovědět autor: KarelM   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 1. března 2005 v 20:38
To už sem četl kolikrat že ta yagína nic moc že se v ní signal mlatí ,zkus tu magnetku předělat a uvidíš ja sem taky čubrněl jak narostl signal v praze ze 33 na 40 a doma z 20 na 26 a je to znat,ja sem si koupil auto antenu a z ní vzal prut na kladně kousek nad nemocnicí jak je shel pumpa tak ještě nad ní na druhe straně je mototechna a tam mají pruty asi za 100 tak sem vzal ten nejdelší s 5 zavitem, a pak koupil ještě na cb drat a spojil zavitem s tím prutem na auto a ma asi 150 cm, a pak vykoumat tu patici at je slabej dratek na prutu a chlupatej na magnetu,pokud budeš chtít tak to nějak nakreslím a pošlu ti to meilem,ale určo si poradíš nejni to služite při troše zručnosti
- - - - - - - - -

odpovědět autor: Ruda   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 1. března 2005 v 23:31
OK, posilam ti meila diky!!!!
- - - - - - -

odpovědět autor: karelM   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 1. března 2005 v 09:40
Ještě jedna věc stahni si program Robust Internet Booster
ten upraví registry,přesně jak radí p.Hulan ve svem blogu (je zdarma)ale před tím vyčisti třeba programem error guard ten je super a nebo Registry Mechanic,na ty ale seženeš krek na www.astalavista.us.nevěřím že mam lepší nebo horší modem všechny stojí za zlamanou grešli ze začatku mně to taky šlo jak kdyš s..e a maluje,ale pořadně sem prolezl všechny fora a skoušel metody ktere kdo psal a některe jsou O.K.pokud budeš chtít něco dal tak mě chytíš na msn pod mazaneckarel@seznam.cz
- - - - - - - -

odpovědět autor: Railbot   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 1. března 2005 v 20:08
vsechny modemy urcite tak spatny nejsou. Ja mel prvniho, ten byl petihodinac=shit. A druhej mam do ted (od srpna), musim to zaklepat - zadny problem. Holt asi jde fakt o to, co na cloveka zrovna vyjde za kousek :)
- - - - - - - -

napsáno: 1. března 2005 v 11:56
OK to ja uz mam vsetko za sebou. Navic za asusem to neni v podstat k nicemu. Napada mne jeste, jestli by to slo navstivit te s tim mim modemem . rad bych tomu prisel na kloub, ale pokud by ti to moc nevadilo???
- - - - - - - - -

odpovědět autor: KarelM   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 1. března 2005 v 12:04
no i to by se dalo ale dělam stalou noční a z prahy přijíždím tak kolem 8 hod ranní
- -

napsáno: 28. února 2005 v 10:57
no ja v nedeli do asi 16 hodin OK od te doby jsem se nepripnul modem signal OK, jedu pres asusu 2-3 PC a pripojeni - nic prd a h...
viz taky forum CDMA-LAN
- -

odpovědět autor: blik   [IP: 213.195.205.XX]
napsáno: 28. února 2005 v 10:16
Ja uplne to same. Vcera do sesti to frcelo a pak uplne mrtve. Pripojuji vypis, kdy mi to nejelo. Od 20.2. to je na hoxxx. Predtim to jelo super.
Na jejich zeleny lince mi tvrdi, ze je sit na Kladne pretizena, ze s tim nic nenadelaj a at si poridim smerovou antenu. Uz tam nema ani cenu volat.
Jinak jedu na magnetku, signal 44%. Jsem v Krocehlavech.

Datum a čas Problém
20.2.2005 cca 18:00 Nemožnost připojení. Úspěšný pokus po cca 2 hodinách.
21.2.2005 20:00 – 23:00 Modem připojen. Zpočátku nefunkční jen protokol http, dále žádný datový přenos.
22.2.2005 20:00 – 24:00 Nemožnost připojení. Chyba 721.
23.2.2005 6:00 Nemožnost připojení. Chyba 721.
24.2.2005 6:00 Nemožnost připojení. Chyba 691.
27.2.2005 18:00 – 24:00 Nemožnost připojení. Chyba 721.
28.2.2005 6:00 Nemožnost připojení. Chyba 721.
-

odpovědět autor: Petr (Kročehlavy)   <prosekp@centrum.cz>   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 27. února 2005 v 10:57
Ja jsem pekne v haji. Od 25. února to po těch výpadcích nehorázně kleslo. Připojím se bez problémů, ale skoro na žádné stránky se nedostanu. Zkoušel jsem to řešit s Eurotelem, ale pochopitelně to nemělo žádný význam - vše je OK a měl bych mít download 130kB/sec :-) - pokud nemám, je chyba na mém PC nebo v modemu, který mám v tom případě reklamovat. Asi o nich napíšu článeček do PC Worldu, abych jim trochu zlepšil prodej....
- -

odpovědět autor: Ruda   [IP: 85.160.24.XX]
napsáno: 27. února 2005 v 14:09
To jsou docela zajímavé poznatky, když to tak pročítám :)
například já jsem se dnes přepnul ze směrovky na magnetku a ... rychlost se znásobyla!!! na směrovku (40% signal) rychlost stahovaní z FTP okolo 10-15 kB/s a na magnetku (jen jsem přehodil kabel) signál cca 20% rychlost 25-40kb/s tak nevím jestli tu yaginu nemám nakonec prodat:):) raděj nějaký den počkám až se změní počasí....
- - -

odpovědět autor: hciq   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 28. února 2005 v 23:53
voe magnetka se Ti přepla na jinou BTSku, která asi v tu chvíli byla míň zatížená, kdežto směrovka jede stabil. Zjisti si azimut obou nebo všech BTSek v okolí a průměr jejich zatížení a pokud si kutil od Přemka Podlahy vyrob krok.motor a přepinej a přepínej užiješ si víc srandy.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 25. února 2005 v 20:10
spatne jestli se jeste nekdo pripoji :D
- -

odpovědět autor: Michal   <info@micheldesign.net>   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 27. února 2005 v 10:53
No já jsem u hvězdy, na anténu přímo vidím, blíž už to asi bejt nemůže, signal cca 75%, stahoval sem kolem 80kB/sec, ale od tohohle týdne, co to tři dni nešlo celou noc vdycky cca 12 hodin tak to teď šlape hrozně pomalu. Stahování souborů celkem OK, ale načítání stránek je hrozně pomalé, jako by se ten ping ještě mnohem víc zhoršil.
- -

odpovědět autor: Ruda   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 26. února 2005 v 00:04
A na jakou jedeš BTS?
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 26. února 2005 v 09:48
na vezak = Vítězná
-

odpovědět autor: karelm   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 25. února 2005 v 20:03
ja sem kousek od kladna a parada,signal 20% na magnetku ale fachato super(Kačice) prum. 600Kbps, na dvou pc notas a stolní propojene přes sítovku
- -

odpovědět autor: Ruda   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 26. února 2005 v 00:03
Kačice? někde na kopci? to je bomba!!! víš na jakou jedeš BTS?
Jsou dvě možnosti a) Kladno Vítězná, (nebo Hvězda) nebo Slaný? Já mám v Tuchlovicích 40%, směrovku a rychlost průměrně 100 - 150...
- - -

odpovědět autor: Karelm   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 26. února 2005 v 14:55
IP (host):85.160.25.51 (ip-85-160-25-51.eurotel.cz)
datum a čas:26.02.2005 14:40
stahování:305.112 kbps (38.139 kB/s)
upload:28.944 kbps (3.618 kB/s)
odezva:min:407.9ms průměr:480.8ms max:561.4ms
ted sem to měřil ale bracha ještě jede vedle na svím, tak že mně trochu brzdí, ale i tak je to dobre,ne?
- - -

odpovědět autor: karelm   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 26. února 2005 v 14:41
jo Kačice u jzd, ale ani nevím jakou bts jedu,jenom sem běhal po pokoji a až našel signal,a nejvíc jsem nahrabal těch 20% ale spokojenost)))
- - - -

odpovědět autor: Ruda   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 26. února 2005 v 19:35
Tak to je fakt dobry s tim kolegou co pise vejs jsme asi na stejne BTS a dost blbé, zkousel jsem ladit směrovku ale chytam porad stejnej signal a na magnetkumam nějakych 19% a rychlost stejna
nemuzes poslat nekdy vypis tech hroznejch cisel z CDMAMONu?
nechapu jak muze byt jedna bts v Kladne pretizena a druha v pohode nejde mi to do hlavy:)
Dik
- - - - -

napsáno: 26. února 2005 v 19:48
koho co?tumu nerozumím, a dělal si něco s registrama?ja sem předělal celou antenu, a stahnul program kterej sam upraví registry
- - - - - -

odpovědět autor: Ruda   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 26. února 2005 v 22:55
Jo potrapil jsem se s tím dost, předělané registry, pobíhání po baráku a po střeše:), jeden čas to frčelo super, ale asi tak od poloviny ledna to jde den ze dne dolu, vypadá to nakonec na modem. šlape od prosince v podstatě nonstop, ale asi mu to přestává svedčit. Potřeboval jsem se právě ujistit jestli je to jen u mne nebo i jinde. Ta rychlost může být závislá na mnoha okolnostech. (vše souvisí se vším) navíc ten věžák ze střechy skoro vidím!!! Takže udělám ještě několik pokusů s anténou a modemem a uvidí se. Jinak bych byl uplne spokojenej...
- - - - - -

odpovědět autor: pietro   [IP: 85.160.28.XX]
napsáno: 26. února 2005 v 20:57
Bydlím na Ostrovci , mám magnetku u okna na topení , signál podle Analyzeru 45 až 48 % , směrovku zatím nemám , musel jsem sice při zapnutém Analyzeru s magnetkou proběhnout celý byt , protože na dvou metrech jsem měl někdy i rozdíl v signálu 25 % , ale fleka jsem našel :-) , nevím sice na kterou BTS jedu , pohrabal jsem se v registrech , podsvícení na modemu zapnul na stálo , přepnul mód modemu a poslední dobou na rozdíl od mnoha dalších si nemůžu stěžovat :-))) .
- - - - - - -

odpovědět autor: k   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 26. února 2005 v 21:00
- - - - - - - -

napsáno: 26. února 2005 v 21:01
jo jasně stačí se stím truchu potrapit a jde to

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz