Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 440,2 kbit/s
hodinový trend: +4,1%

CDMA U:fon: 894,1 kbit/s
hodinový trend: +69,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Pavel   <naprostoklidnej@seznam.cz>   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 27. února 2005 v 13:06
V Pečkách mi to poslední 4 dny nejede.
Tak ze slavného CDMA a z jeho rychlosti jsem se těšil zatím jen tři dny.Mám to od pondělí 21.2 2005.Rychlost dosahovala 256kb/s průměr.Od 24.2 mi to běží rychlostí 20kb/s.Signál mám shodný po celou dobu.Asi se mnou laškují :-) a tím i narazí :-)
Počet reakcí: 9, nejnovější: 1. březen 2005 v 09:38.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 28. února 2005 v 23:04
RE: V Pečkách mi to poslední 4 dny nejede.
Nymburk je od pátku to samý, když to jde, načte se mi stránka do pěti minut a nebo taky za dvacet!!! Vyfakuj je s tím dokud je čas, do konce roku jsem byl spokojenej, teď už jsou jen problémy. Jestli máš možnost, mrkni se třeba na nabídku ADSL od Tiscali.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 28. února 2005 v 15:27
Vrať jim to dokud neprošvihneš 14 ti denní lhůtu.Jestli máš možnost jiného připojení tak to udělej jestli ne tak radši počkej.Dostaneš se do stejných problémů jako většina z nás.Mě to taky chodilo slušně dokonce 3 neděle a je konec.Vrať jim to,Vrať jim to,Vrať jim to,Vrať jim to!!!!!!!!!!!!!
-

odpovědět autor: Pavel   <naprostoklidnej@seznam.cz>   [IP: 81.95.103.XX]
napsáno: 28. února 2005 v 10:34
Schyluje se k českému masakru externí cdma anténou. . .
-

odpovědět autor: majklik2   [IP: 213.175.34.XX]
napsáno: 28. února 2005 v 10:17
Jsem hluboce dojat, ze se stale jeste najde nejaky vul, co si to, pres vsechny informace, ktere jsou k nalezeni, koupi a upise se na tu smlouvu!!!!
Holt, komu neni rady, tomu neni pomoci!
- -

odpovědět autor: Učitel   <abcde@quick.cz>   [IP: 212.96.162.XX]
napsáno: 1. března 2005 v 09:38
Jo, také nechápu... Když jsem byl osobně reklamovat služby na Vysočenech, tak si u přepážky vedle mě jeden člověk tu blbost pořizoval... A na druhé straně odemě vysel plagát tohodle "vysokorychlostního" svinstva
-

odpovědět autor: dave   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 27. února 2005 v 13:14
jestli ti můžu poradit neudělej stejnou chybu jako já a vrať jim to. Mě to šlo ve zkušební době od 400-800 kb/s a ted jsem rád když se dostanu přes 100
- -

odpovědět autor: Honza   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 27. února 2005 v 18:16
Škoda že tohle člověk při pořizování neví a někdy taky nechce vědět.Při zkušební době paráda a po........smůla.
- - -

odpovědět autor: xyz   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 28. února 2005 v 02:07
Mno nevim, ja jsem si az na drobne vypadky (max. jednou dva dny) nemohl prakticky od srpna az do ledna stezovat. Ale unor se jim opravdu nepoved. Jsem kousek vedle (Kounice) a porad mam dojem, ze jest neco prohnileho v kralovstvi danskem. Byt kolega z Prerova potvrdil, ze u nej je to OK... Tak nevim, zase je za kopcem (tedy kopeckem)...

Ruznou formou jsem v unoru zaznamenal down-time jiz 50% casu. :(
- - - -

odpovědět autor: Hawking   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 28. února 2005 v 18:00
Je to jasný. Teď zrovna cca. 5 dnů měly Kounice slušný výpadek - tedy chodilo to, ale cca. 100-200 b/sec (ne kilobitů, ale bitů).
Jsem taky jeden z prvních CDMÁků, ale už koukám po drátech.
Jinak Vrátkov zdraví Kounice ! A máme společný zdroj neštěstí, na Kouničáku.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz