Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 440,2 kbit/s
hodinový trend: +4,1%

CDMA U:fon: 894,1 kbit/s
hodinový trend: +69,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Petr Parkan   <parkan.p@iol.cz>   [IP: 80.188.216.XX]
napsáno: 4. března 2005 v 20:55
CDMA+ lan 5 PC!! vše OK !!!
CDMA mám v LAN s 5 PC a ůplně v pohodě vše chodí jak sít tak na každém PC internet.Vše mám jen přes sdílenění modemu CDMA.Stačí jen mít přidělenu pevnou IP adresu a nepoužívat DHCP.
Počet reakcí: 15, nejnovější: 12. leden 2007 v 16:27.
-

odpovědět autor: Buchar   <bigosi@seznam.cz>   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 6. března 2005 v 21:36
RE: CDMA+ lan 5 PC!! vše OK !!!
Pokud by chtel nekdo pomoci s konfiguraci CDMA modemu ASUSe WL-500G najde zde obrazek, ktery mnoha zacatecnikum urcite pomuze http://www.bigosi.com/forum/index.php?action=vthread&forum =6&topic=247 Kdo chce muze me i zavolat. Na SMSky nereaguji.
.
.
.
JINAK POZOR - TOTO FORUM ROZDELUJE ODKAZY MEZEROU. Cili si to vykopirujte a pote odsrante v radku prohlizece mezery pred odklepnutim.
.
.
.
.
S pozdravem BUCHAR
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 5. března 2005 v 18:05
mam 3 PC v siti z toho jedem mi zprostrdkovaval pripojeni k netu ale rozcilovalo me huceni v noci i kdyz jsem tem pocitac ztisil co to slo win2000 server proste nenechali disk v klidu. Pak jsem si poridil ASUS WL-500g a spokojenost, jediny co mi trochu zchazi ze nevidim kde a kolik kdo brouzda ale az si odviknu dude to OK s tim routerem jsem zatim spokojen. je to super zarizeni :)
-

odpovědět autor: Janek   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 5. března 2005 v 16:39
Podobně sdílím dvě PC-sdílení modemu CDMA.Jede to výborně až na jednu maličkost.Pokud se sdílené PC vypne, spadne spojení i na tom kde je připojen modem.Ale s tím asi nic nenadělám.ASUS v mém případě zbytečný luxus.Jiná věc je rychlost.Ta je i bez sdílení katastrofa.40kb-okraj Havířova.
-

odpovědět autor: Houmr   <houmr.simps@seznam.cz>   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 5. března 2005 v 06:17
Máme síťku-4PC(na všech OS-XP), a "server" (OS-WIN 2000), ten běží trvale, na něm je připojeno CDMA. Dělal jsem na tom 4dny, předtím jsem sbíral informace-hodně a dal jsem si cíl, aby na pracovních stanicích nebylo potřeba nic instalovat a pokud možno bez přídavného dalšího HW-i když router do budoucna nevylučuji, pokud se přesvědčím, že to jinak nepůjde. Takže, moje nastavení:
-nepoužívám GTDialer, s tímto mě to zkrátka nešlo,mám to přes vytáčené připojení
-na GPC-6420 mám nastaveno DHCP
-na serveru mám nastavenou pevnou - 192.168.0.1
-na pracovních stanicích také - 192.168.0.(...)

Zatím to jelo 1/2 dne, pak byl výpadek, jak to tady čtu, tak je to ještě dobré, jsou na tom lidi hůř, ale pro mě ne, protože tím to celé ztrácí smysl, autostart asi nepůjde, protože korektní start se mi daří jen tehdy, pokud aktivuji spojení s odpojenou LAN a poté LAN aktivuji. Třeba jste někdo dál, ale jsou zde ještě problémy s kvalitou připojení, 2x už jsem měnil modem (jsem ještě rád, že ho vyměnili do 7dnů kus za kus) a k výpadkům dochází dále, jsou nahodilé a teď je nepřipisuji kolizi CDMA-LAN. V naší oblasti rychlost cca 45-110kB, což je dobré, signál mám stabilní, skoru max. úroveň. Pokud bych se na 100% přesvědčil, že to bude trvale šlapat přes např. ASUS WL500, tak ho pořídím,jinak to asi vrátím.
- -

odpovědět autor: Luboš   <Svamberg@seznam.cz>   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 5. března 2005 v 16:13
Jen v krátkosti.
ASUS WL-500g deluxe vlastním.Nainstaloval jsem nový firmware s podporou CDMA a vše šlape již 14 dní bez problémů.
Fw umí i automaticky obnovit odpojení CDMA modemu, které vypíná Eurotel asi po 48 hodinách nepřetržitého připojení.
Mám 2x Notebook WI-FI + 1 PC s ethernet připojením - vše přes WL-500.
Rychlost i přes 100 kB.
- -

odpovědět autor: Honza   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 5. března 2005 v 13:46
Mám ASUS 500g a nyní i druhý 500gx, vše bez problémů. Doporučuji.
- - -

odpovědět autor: Scotty   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 6. března 2005 v 17:34
500gx??
Chtel bych se zeptat na ten tvuj ASUS 500gx.Taky o nem uvazuju.Kdes ho kupoval????Ja lepsi nez 500g????Co ten firmware pro CDMA???Slysel jsem, ze je to porad jeste beta...Jaky jsou tvoje zkusenosti????Myslis ze ma cenu ho ted kupovat???Dik.
- -

odpovědět autor: Bubak   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 5. března 2005 v 10:56
Ten ASUS WL-500 je skutecne 100% reseni! Mam ho uz nekolik mesicu a opravdu neni co mu vytknout. Vypadky ma Eurotel kazdou chvili, ale s ASUSem se o to vubec nemusis starat, proste si to pripojeni hlida samo jakmile je to technicky mozne, pripoji se a je on-line. Modem se mi nevypnul uz asi 4 mesice (mam to zapnute nonstop). Kdyz tady stale ctu, jak se lidi mori s nasdilenim site a jako router pouzivaji PC, ktere jim huci nekde v rohu mistnosti a stejne to ma spustu much, tak si rikam, zda jim to za to stoji...
Navic ten ASUS ma spustu dalsich uzitecnych funkci, ktere se urcite taky vyuziji, jako napr. WiFi-accespoint, 4xEthernetHub, printserver PRN+USB, WebCamera, atd.
- - -

odpovědět autor: fmciwyas hjwgqmduk   <neucqkrov@mail.com>   [IP: 203.247.145.XX]
napsáno: 12. ledna 2007 v 16:27
fmciwyas hjwgqmduk
zqybu hmlrkf mprsvbik ycpgerb csfuvtmqi itwqn hpgy [URL]http://www.oysfthgc.kldhais.com[/URL] ypau zkmdftbhw
- - -

odpovědět autor: bexftqz yxtz   <dizvxg@mail.com>   [IP: 212.138.64.XX]
napsáno: 12. ledna 2007 v 16:26
bexftqz yxtz
hbswjamke scfdzonh kuiqfph ajtwvi sfktovzra wrsm plijfatq fhiqdymn wonvtaqmb
- - -

odpovědět autor: tcpsbhr apqo   <zksbulqyd@mail.com>   [IP: 200.208.102.XX]
napsáno: 12. ledna 2007 v 16:26
tcpsbhr apqo
zcnft pacofqgjw mnaqolyx zyokemsql mhea cwjy gtxyl
- - -

odpovědět autor: Houmr   <houmr.simps@seznam.cz>   [IP: 85.160.95.XX]
napsáno: 6. března 2005 v 07:29
Jak to tak sleduji, asi nic jiného nezbývá, pokud chci být připojený k internetu trvale, a navíc ten ASUS má i další využití.
Nebude však problém připojit to takto?: CDMA do ASUSu a výstup s ASUSU přes Rj45 do stávajícího HUB 8p?
- -

odpovědět autor: Anonym   <nonferatus@nonferatus.wz.cz>   [IP: 81.95.106.XX]
napsáno: 5. března 2005 v 09:44
podobná zkušenost se dvěma PC. Na servru XP, na sdíleném 98SE. akorát XPéčka svině když zůstanou dýl připojený a net je v nečinnosti, přestanou přenášet data. Ikona hlásí připojení, ale nic nechodí, musím reconect. 2000 to nedělají. Xpa mi to dělaly i s ISDN, nevíte někdo jak to odstranit? prosím na mail
- -

odpovědět autor: Olda   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 5. března 2005 v 09:30
To samé funguje i když jsou PC na W98SE, 2 měsíce.
- -

odpovědět autor: Ucko   <uj@seznam.cz>   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 5. března 2005 v 08:52
porid ASUS WL5000. Naprosta spokojenost!

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz