Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 440,2 kbit/s
hodinový trend: +4,1%

CDMA U:fon: 894,1 kbit/s
hodinový trend: +69,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: MK   [IP: 62.141.25.XX]
napsáno: 6. března 2005 v 18:30
Pokryti na P4 - Michle
Ahoj, nebydlite tu nekdo v Praze - Michli? Jake mate zkusenosti s pokrytim a rychlosti? Slape to nejak rozumne? Diky!
Počet reakcí: 8, nejnovější: 10. březen 2005 v 19:40.
-

odpovědět autor: scryper   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 10. března 2005 v 19:40
RE: Pokryti na P4 - Michle
Michle zrovna ne-e...ale Braník (na kopci - u Zelenýho pruhu) a jede to v pohode (pres den kolem 256 a vecer kolem 800)...akorat nevim, na kterou BTS se pripojuju - signal kolem 26% na malou antenu. (mereni rychlosti viz zde: http://www.cdma.cz/diskuze.php?vlakno=47477)

Jinak jsem to mel i v kanclu (Kongresovy centrum) a tam to taky jede v pohode...a kolegovi co ma cdma uz od zacatku taktez...

sice jsem mel asi dvakrat problem se pripojit v dobe ohlasenych vypadku, ale jinak musim zaklepat, ze to slape (teda aspon tak jak jsem si ja predstavoval)
-

odpovědět autor: Moravaczech   <moravaczech@tiscali.cz>   [IP: 85.160.24.XX]
napsáno: 10. března 2005 v 17:40
Ahoj z Pankráce, jsem zoufalý, zoufalý a zase zoufalý. Dnes rychlost 24 Kbps, už GPRS mi jede rychleji.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 7. března 2005 v 12:19
V Praze blbý, proklínám Eurotel, využij jakoukoliv jinou možnost, pokud to jde.
- -

odpovědět autor: MK   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 9. března 2005 v 17:45
Prave ze jina moznost neni :-( uz rok a ctvrt s manzelem na dvou pocitacich sdilime GPRS. Kabelovka tu neni, pevnou telefonni linku nam Telecom zavede udajne nejdriv na podzim (mame zazadano od listopadu), bezdratovou antenu na strechu dat nesmime, EDGE je jeste pomalejsi nez tohle.
K BTS na Sedlcanske to ale mam tak 1.5km vzdusnou carou tak doufam, ze to nebude tak strasne.
-

odpovědět autor: Peter   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 6. března 2005 v 20:25
Praha 4 je ulne v zadnici.
Vsechny BTS jsou pretizeny.
Ja jsem na hajich,ale mam kamosa v Michli take hruza.
- -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 7. března 2005 v 09:26
Prosim tě, kde jsi na Hájích? Já u Hondy (Steinerova) a mám to tady hodně blbý,hlavně večer, třeba taky 19 kpbs.Nevíš na kterou BTS se připojujem?
- - -

odpovědět autor: Peter   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 7. března 2005 v 21:54
Jsem na matuskovej.
Ja mam BTS-ku asi 500m(Brechtova na panelaku) a je to taky hnus uplne ko.
O dalsi co vim je na hotelu (kuba myslim,ze se tak nejak menuje na hajich)
Takze urcite ses na nektery z dvou o jine nevim.
A jakej mas signal jirko?
Ja tady mam 55%,ale jak jsem jiz rekl to neni signalem,ale vytizenosti BTS.
Kdyz ti muzu poradit vrat to ERRotelu ty tam mas wifi: http://www.marconia.cz/index.php?link=marconia.
JA nejsem bohuzel pokrytej.
Bydli tam kamos kousek od tebe ma to WiFicko supr
512/512 999Kc agregace 1:4.
- - - -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 7. března 2005 v 23:23
signál mám asi kolem 34%, o tý Marconii vim ale potřebuju si to přes léto brát na chalupu takže to je taky out.Přitom na tý chalupě mi to chodí super (Lysá nad Labem). A platit za dvě připojení se mi zdá dost blbý.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz