Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 440,2 kbit/s
hodinový trend: +4,1%

CDMA U:fon: 894,1 kbit/s
hodinový trend: +69,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Dave   [IP: 85.160.172.XX]
napsáno: 8. března 2005 v 17:08
Wifi, LAN a CDMA
Potřeboval bych poradit jak udělat a jak nastavit sít 3PC (2PC spojeny http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25239 ) + 1 pc LAN
Nákres: http://lomy.unas.cz/nakres.jpg
Bude to vůbec spolu komunikovat LAN s WIFI ? a jak to bude s CDMA?
Počet reakcí: 8, nejnovější: 16. červenec 2007 v 14:00.
-

odpovědět autor: pomidor   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 8. března 2005 v 20:53
RE: Wifi, LAN a CDMA
Je jedno jestli ty pocitace jsou propojene pres tp kabel nebo WiFi. Jednou kdyz spolu jsou "v siti", tak mas vyhrano.

Takze odpovedi jsou nize:
>Bude to vůbec spolu komunikovat LAN s WIFI ?
Odpoved: ANO
>a jak to bude s CDMA
Odpoved: tak jak si to nastavis co chces aby to delalo/nedelalo
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 8. března 2005 v 18:04
hledej.. bylo to tu milionkrat..
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 13. července 2007 v 00:13
Nepyskuj!
- - -

odpovědět autor: akvaboy   [IP: 85.132.201.XX]
napsáno: 13. července 2007 v 11:53
Dekuji za radu!Pokusim se to podle toho slova "Nepyskuj"nastavat.Treba se to konecne rozjede.
Ne, a ted vazne!Vazne bych potreboval poradit jak to dat dohromady aby to chodilo na obou PC.Nejakej vyzkousenej postup.Diky predem vsem za pomoc.
- -

odpovědět autor: akvaboy   <akvaboy@seznam.cz>   [IP: 85.132.201.XX]
napsáno: 12. července 2007 v 06:51
Vim ze uz to tu bylo milionkrat :),ale jak hledam tak to milionkrat nemuzu najit :-( .Ma tento problem nekto vyresenej na sto procent.Me se podarilo udelat sitovej most asi dvakrat a pokazde kdyz jsem musel restnout server se to uz znova nepripojilo.Ted kdyz to zkousim zase pres sitovej most tak uz to nejde vubec.Na vsech PC jsou XPcka.Uz jsem z toho na prasky,furt litat od jednoho pc k druhemu.Ma nekto presne vyzkousenej postup.Muze mi to sem nekdo pisnout a nebo pisnout na email.Diky moc ( akvaboy@seznam.cz )
- - -

odpovědět autor: xerxes.ip   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 15. července 2007 v 12:26
nebo to routuj pres windows, pres sitovej most se me to malo kdy povedlo. routovani pres widnows muzes pouzit klasickou "komandlajnu" route nebo nejakej programek. ja zvolil "komandlajnu" ale ma to jednu nevyhodu aby se nastavilo routovaci pravidlo musi byt oba pocitace zaple :-/ resp. musi byt ip v siti. podle me jsou moznosti velkolepe. hodne zdaru
- - - -

odpovědět autor: akvaboy   [IP: 85.132.201.XX]
napsáno: 16. července 2007 v 14:00
diky,vyzkousim to.Bohuzel se mi povedlo provest pres sitovej most jen 2x a pokazde kdyz jsem vypl PC tak uz to znova nechtelo makat.Kupovat asus se mi zrovna cenove nechce.Potrebuju je totiz propojit jen na 2mesice.
- - -

odpovědět autor: beda   [IP: 212.20.66.XX]
napsáno: 13. července 2007 v 23:39
asus wl 500gx a mas vyreseno me to takhle chodilo 2.5 roku nonstop

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz