Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 440,2 kbit/s
hodinový trend: +4,1%

CDMA U:fon: 894,1 kbit/s
hodinový trend: +69,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Uchytil   <uchytil.j@seznam.cz>   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 10. března 2005 v 11:48
Lze připojit?
Je možné připojit směrovou anténu na TV rozvod v rod. domku a modem pak napojit na TV/RV zásuvku. Používám Anténní zesilovač I 002 ZS-R, frekvenční rozsah 50-800 MHz
Počet reakcí: 15, nejnovější: 11. únor 2006 v 20:29.
-

odpovědět autor: Fido   [IP: 85.160.87.XX]
napsáno: 10. března 2005 v 11:57
RE: Lze připojit?
Určitě lze, ale je to nejlepší cesta k odepsání modemu. Nezapomeň, že modem nejen přijímá, ale i vysílá. Musel by jsi nějak asi obejít zesilovač a za další rušení by se projevilo v obraze.
- -

odpovědět autor: Uchytil   <uchytil.j@seznam.cz>   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 10. března 2005 v 12:12
Fido, dík za rychlou odpověď a mám ještě jeden dotaz. Jaká směr. anténa je opravdu dobrá?
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 9. února 2006 v 20:57
mrkni do sloupecku vlevo - - wifi.aspa.cz
- - -

odpovědět autor: průša   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 10. března 2005 v 19:03
ze začátku /srpen2004/ se na toto téma zúčastňoval diskuze leo punčochář a docela to vypadalo, že věci opravdu rozumí...
zapamatoval jsem si ho podle zvláštního jména, zkus ho dát do google!
- - -

napsáno: 10. března 2005 v 12:18
To ti nepovím, s co největším ziskem .. neprodává nakonec tyto antény Eurotel? Já ji sice mám, ale dostal jsem ji jako použitou a zkušební od kolegy, kterému byla na nic,/bydlí v zástavbě a sice měl signál větší, ale rychlost se mu nezvýšila/ neznám její parametry. Ale obecně platí, že čím větší zisk v db, tak budeš mít víc signálu.
- - - -

odpovědět autor: ArF   <arf@centrum.cz>   [IP: 85.160.61.XX]
napsáno: 9. února 2006 v 18:08
no, rozhodne je lepsi min ziskova antena v lepsim provedeni a s kvalitnejsim kratkym kabelem s malym utlumem, nez super ziskova antena s shitovym kabelem a utlumem vetsim nez km dlouha nestinena dvoulinka takze rozhodne nekoukat jenom po zisku!
- - - -

napsáno: 10. března 2005 v 12:58
Já mám venkovní magnetku asi 4dB a teď v zimě signál začal dost kolísat. Mám už sedmý modem( poslední z listopadu) a ten zatím drží. Našel jsem OEM směrovou CDMA anténu 450-470 MHz, 12 dB zisk s 10m kabelem, 1,4m dlouhou. Bude to stačit? Ptám se proto že potřebuji stabilní signál, jelikož mám na kameře těžce nemocného, nemohoucího člena rodiny a když jsem v práci musím mít mít možnost jej pravidelně kontrolovat.
- - - - -

odpovědět autor: tom   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 10. března 2005 v 16:38
mám dotaz na připojení kamery
jakým způsobem docílit toho abych web kameru připojil tak abych jí mohl z jiného PC na netu sledovat ? existuje na to nějaký program ? Dost by mě toto zajímalo, rád bych si takto hlídal auto před dome případně další, děkuji za odpovědi a rady
- - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 212.67.81.XX]
napsáno: 8. února 2006 v 13:40
RE: mám dotaz na připojení kamery
- - - - -

napsáno: 10. března 2005 v 15:41
Signál bude každopádně lepší. Kamera fungovala předtím, .. Pokud ano, bude i potom.
- - - - -

odpovědět autor: gogo   [IP: 194.228.43.XX]
napsáno: 10. března 2005 v 14:57
Obavám se pokud budete signál z kamery posílat přes CDMA že nebudete moc spokojen...
- - - - - -

napsáno: 10. března 2005 v 16:18
Když je signál stabilní tak je to vše OK. Kameru mám nastavenou na obrázky po 1 minutě. Mám ale obavu, když bude je u té antény 10m kabel(tu délku minimálně pořebuji s ohledem na terén) zda mi to nesebere dB. Do rozvodu to zapojovat nebudu, pustím kabel přes střechu.
Myslel jsem, že případný zesilovač překlene ztráty na délce.
- - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 84.242.95.XX]
napsáno: 9. února 2006 v 21:35
Něco se získá anténou, něco lepší polohou, něco se prodělá v kabelu.....suma sumárum by to mělo být, co se týká úrovně lepší. U vás záleží hodně i na odchozí rychlosti. Tam máte šanci si polepšit. Na BTSku je těžší se dovolat, než přijímat její signál. Směrovka je dobré řešení. Co se týká příjmu může taky mírně pomoct. "Učeše" signál, (sníží odrazy - duchy) a pravděpodobně se zlepší ztrátovost. A.
- - - - - - - -

odpovědět autor: Michal Night   <michal.night@email.cz>   [IP: 85.160.227.XX]
napsáno: 10. února 2006 v 02:37
Můžu použít více směrových antén?
Je cena úměrná s kvalitou, mam na mysli ty 3 antény ve wifi.aspa?
Bydlim v lokalitě, kde je toto jediná možnost připojení na net, zatím používám org. anténu od ET, ale teď v poslední době mi rychlost spadla a kolísá 40-120 Kbit/s (3-4 čárky signálu), původně jsem měl rychlost 330-800Kbit/s.
- - - - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 84.242.95.XX]
napsáno: 11. února 2006 v 20:29
Když to jelo a už to nejede, nemyslím, že bys to o moc vylepšil anténní soustavou. Je to naprosto zákonitej jev, že jak přibývají účastníci, jde rychlost k čertu. Je to prostě klasické sdílení. Lepší anténou něco zachráníš na ztrátovosti, něco na odrazech, ale když Erortel nedá, stejně neslovíš.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz