Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 484,9 kbit/s
hodinový trend: +10,2%

CDMA U:fon: 148 kbit/s
hodinový trend: -504,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

Zobrazuje se 1 z celkových 5 stránek,
řazení od nejstarších po nejnovější
zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Cony   <cony@volny.cz>   [IP: 62.245.77.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 10:12

mate nekdo zkusenosti s pouzivanim Skype na CDMA, je to pouzitelne?
Dik za odpovedi

Cony
Počet reakcí: 65, nejnovější: 23. říjen 2010 v 16:35.

odpovědět autor: sony   <sony@spojenec.cz>   [IP: 81.30.228.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 11:31
RE: Skype
Já to používám. Funguje to na rozdíl od Windows Messengeru spolehlivě i přes různé firewaly. Problém je někdy pouze v tom, že rychlost Errortelu je někdy tak tragická že se to seká. Pokud jste jeden z mála šťastných, kteří s rychlostí nemají problémy tak to vřele doporučuji, šetří to náklady na telefon. Dobré je si pořídit jednoduché sluchátko s mikrofonem. Doufám jenom že Errortel nezavede nějaké další omezení, které by SKYPE nezvládl.

odpovědět autor: Radim   [IP: 194.228.205.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 11:58
Nic moc, problém je v odezvách, tzn., když máte BTS blízko, tak odezvy dosahují tak 150ms, a to je slyšet každé drohé slovo, takže ten přenos je do cela o ničem. Na druhá straně vás volající špatně slyší

odpovědět autor: LordDuke   [IP: 62.84.152.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 12:24
Moje zkusenost
Prijem dobry, jen me pry neni slyset a kdyz tak vetsinou hodne sekane.
Na Skype CDMA nebrat !!!

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.95.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 13:36
ume dobra nemam problem ..me lze slyset vzdy v pohode, obcas se stane ze ja slysim toho druheho trosku sekane ale jen obcas..vetsinou ok

odpovědět autor: K.entaur   [IP: 195.113.141.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 14:12
Já mám se Skypem docela dobré zkušenosti... já slyším dobře a i mě je dobře slyšet.. u mě je spokojenost... vřele doporučuji... jenom pokud používáš stahování přes P2P sítě, tak během hovoru musíš vypnout... obojí CDMA nezvládne...

odpovědět autor: WARRIOR   [IP: 85.160.87.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 14:43
Je to dobrej program,ale chce to rychlost tak 300Kbbs,hodne spomaluje net,ale kdyz mas tak 500Kbbs,tak je to O.K.

odpovědět autor: Q   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 14:47

odpovědět autor: Q   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 14:48
Sorry nejak jsem se uklepnul. Skype pouzivam a zatim si nikdo nestezoval, takze dobry.

odpovědět autor: nitro   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 18:47
Ja pouzivam TeamSpeak, je to dost podobny skype, ale podle me to utahne i slabsi linka.. S mym pingem kolem 200ms je mi pry rozumet dobre a ja jsem taky nemel problemy...

odpovědět autor: info   <ok2li@quick.cz>   [IP: 62.77.112.XX]
napsáno: 19. března 2005 v 01:06
Mam stejny problem, ja slysim dobre, ale ode me slyset neni.
Veskere nastaveni jsem prosel.
Mikrofon do pocitace nahrava.
Nemas nejake odpovedi k tomuto problemu?
Dik za info. jiri

odpovědět autor: Petr   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 19. března 2005 v 15:06
Párkrát jsem to zkoušel a jde to docela v pohodě, občas se to sice seká, ale jde to unýst. Kdysi jsem to zkoušel i přes GPRS, to byla síla. Druhého jsem slyšel v poho, ale on mě.. slyšel občas nějaký moje žblebty až po minutě.. za to mohla šílená odezva a tragický upload :)

odpovědět autor: Pavel   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 19. března 2005 v 15:25
Ja bych rekl, ze je to uploadem + dlouhym pingem, s tim se podle me neda nic delat.

odpovědět autor: Cikilikitua   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 19. března 2005 v 20:31
ICQ 5 ma perfektni ip telefonii,xtalk.Telefonovani pres nej je mnohem lepsi,nez pres skype,protoze se mi zda,ze skype potrebuje lepsi pripojeni.

odpovědět autor: Kakilec   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 19. března 2005 v 22:55
Pro On-Line hlasovou komunikaci doporučuji Yahoo!Messenger.Spojeni CDMA-GPRS a naopak naprosto ciste a citelne.Dokonce ke spokojenosti v tomto propojeni fungují i obrazové přenosy s připojenými Web kamerami....

odpovědět autor: Karac   <karac@iol.cz>   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 20. března 2005 v 13:34
Skype s CDMA funguje v pohode a hlas je cistej. Zpozdeni muj hlas na druhou stranu 2 sec., coz je OK.
Delal jsem i pokusy s GPRS (N6310i) a hlas byl slyset oboustranne, ale zpozdeni asi 10 sec. Coz je jiz temer k nicemu.

Cistota hlasu se neda srovnat. napr s ICQ. Kde to nejak nefunguje a ICQ video chat funguje dost mizerne a skoro trhane a obcas se video sekne a zustane statickej obrazek a zustane funkcni jen hlas. :-/.
Ale taky samozrejme plati jaky mas podminky k CDMA pripojeni, silu signalu atd. Teoreticky to nelze poradit, leda prakticky vyzkouset. A navic jiz skoncilo akcni 14ti denní vyzkouseni sluzby zadarmo od Eurotelu. Takze nejlip pujcit modem od nekoho.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz