Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 484,9 kbit/s
hodinový trend: +10,2%

CDMA U:fon: 148 kbit/s
hodinový trend: -504,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: cinique   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 18:42
odpojovani webu?
Hoj. Od dnesniho rana sleduju zvlastni vec, tak se chci zeptat, jestli se to nestava jeste nekomu jinemu. Po nejake dobe pripojene k internetu (2-4 hodiny) se mi stane, ze se najednou nemuzu dostat nikam na web. Pri pokusu jit na jakoukoliv stranku, se dozvim, ze

"Při pokusu o kontakt www.google.com bylo spojení odmítnuto."

Plati to samozrejme pro celej web - vsechny adresy. A dela mi to ve vsech 4 prohlizecich, co mam. Nejdivnejsi na tom ale je, ze ICQ a DC mi jede normalne dal. DC stahuje, po ICQ muzu klidne kecat. Ale na web se nedostanu. Nepomaha ani restart modemu. Pomuze jedine restart PC.
Stava se to jeste nekomu?
Počet reakcí: 5, nejnovější: 10. listopad 2007 v 21:26.
-

odpovědět autor: tomas4578   <tomasfarkasovsky@centrum.sk>   [IP: 78.98.57.XX]
napsáno: 10. listopadu 2007 v 19:30
RE: odpojovani webu?
mne robí to isté, ale nie na všetkých stránkach, ale len na stránkoach ako sú www.gmail.com, alebo www.ic.cz, som sa dozvedel, že mám nejaké problémy so SSL pripojením, ale neviem čím to je. Antivirom??? Žeby???
-

odpovědět autor: nitro   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 18:45
Na tohle mam vzdycky radikalni reseni - reinstall win :)
Nebo snad ET zacal limitovat i http porty? >:]
- -

odpovědět autor: cinique   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 19:00
no ja si taky myslim, ze za to muzou spis moje win, nez eurotel, ale jak ted zkousi ten novej fup, tak jsem si rikala, jestli jim to treba nejak neblbne...

paaac uz jsem dvakrat reinstalovala a pak zjistila, ze chyba nebyla u me, ale u ET. Potreti uz to absolvovat nechci ;-)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 18:43
Teď jsem v kuse připojen už 9,5 hodiny a v pohodě... DC ani jiný P2P software nepoužívám.
- -

odpovědět autor: hh   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 10. listopadu 2007 v 21:26
--

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz