Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 484,9 kbit/s
hodinový trend: +10,2%

CDMA U:fon: 148 kbit/s
hodinový trend: -504,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Lumča   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 20:38
Mapa pokrytí CDMA
Všimli jste si někdo změn na této mapě? Už tam nejsou žádna plánovaná pokrytí k x-tému datu!!! V tichosti byly oblasti zase změněny ze světlé zelené barvy na bílou a ET se tváří, že tam nic plánováno nebylo!!! Binec a nic než binec!!!
Počet reakcí: 17, nejnovější: 31. březen 2005 v 00:51.
-

odpovědět autor: A01   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 31. března 2005 v 00:51
RE: Mapa pokrytí CDMA
pořád vám něco vadí. Sem tady vod začátku a takovejch trapáků už tady bylo! jenom si porát stěžovat a kecat vo blbostech. Co dyby jste vottáhli na jinej servr?
-

odpovědět autor: Goulash   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 15. března 2005 v 20:30
Teď jsem se díval a světlé zelené místa tam jsou... Plánované pokrytí únor 2005. Ale na detailní mapě již tato místa nejsou;)
-

odpovědět autor: Lumča   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 15. března 2005 v 09:49
Ale největší sranda je, že např. v Bohumíně a Orlové jsou BTS pro CDMA postaveny a osazeny komplexní technologií, ale bohužel nefungují!! Na vlastní oči jsem viděl BTS v Bohumíně (Je na ulici Sv. Čecha, společně s BTS pro GSM)!!! Dokonce jsem i hovořil s firmou, která je pro ET staví a oni mi řekli, že ji již v průběhu ledna 2005 předali ET, jako hotovou!!! Proč ji ET nespustí, je mi záhadou!! V ET se člověk nic nedoví, operátorky neustále opakují své naučené fráze!!! Zkrátka ET vyhodil peníze za něco, co mu nefunguje!!! Ovšem může být v klidu, zákazníci všechno zaplatí!!! Binec a nic než binecl!!! Ostatně jako celý stát, počínaje Staníkem Grosem!!!
- -

odpovědět autor: Lumča   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 21. března 2005 v 12:52
Tak Bohumín už je spuštěný!! Stalo se asi přes víkend, protože v pátek kolem 23 hodiny ještě nefungoval, ale dnes ráno (tj. v pondělí 21.03.) už BTS na ulici SV. Čecha funguje. Pokrytí je dobré, bohužel jsem jel autem a k dispozici, jsem měl jen tu malou anténku a nemohl jsem zjistit ani rychlost připojení, protože sem u sebe neměl noťas.Ale asi bude zatím vysoká, protože uživatelů tam moc nebude. Říkám,ale zatím...! Snad Vám to někomu pomůže?!
- - -

odpovědět autor: milan   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 21. března 2005 v 15:20
funguje to od 17.3.05 zhruba kolem poledne. Rychlosti jsou kolem 100-200KBps, jak kdy.

Ve špičce jsem měl 220KBps. Je to celkem příjemné stahovat film tak rychle, že se na něj můžu současně dívat :-).
- - - -

odpovědět autor: J   [IP: 85.160.190.XX]
napsáno: 21. března 2005 v 21:14
Kde jde koupit v Bohumíně modem? Není lepší počkat na kabelovku? Poraď, dík.
- - - - -

odpovědět autor: Lumča   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 23. března 2005 v 09:35
V Bohumíně ten modem asi nekoupíš! Musíš do Ostravy do prodejny toho šmejdu ET!! Těžko říct, jaké služby bude nabízet místní kabelovka v poměru výkon/cena. V každém případě bych na tvém místě počkal a nehnal se do CDMA!! Je zajímavé, že ET si ještě neprovedl změnu na mapě pokrytí na svých stránkách! Už tam 3 dny volám a ty trubky o ničem neví a říkají totální blbiny, jako, že to ještě není spuštěné apod!! Je to až na blití, to jejich jednání! Od té doby co je koupil Český telecom to jde od 5 k 0!!
- - - - - -

odpovědět autor: J   [IP: 85.160.156.XX]
napsáno: 23. března 2005 v 16:22
Tak o čem bych měl uvažovat? Zatim mam GPRS a za ty prachy je to dost bída. Potřebuju to změnit!
- - - - - - -

odpovědět autor: pulrocni uzivatel   [IP: 193.84.213.XX]
napsáno: 23. března 2005 v 18:01
prechodem na cdma si teda moc nepomuzes :-(
- -

odpovědět autor: Avatar   [IP: 193.84.213.XX]
napsáno: 17. března 2005 v 10:01
Souhlas. Bydlím v Bohumíně a zatim fakt nic, na infolince mi řekli že BTS spustí v průběhu března.
V některých oblastech se ale nové (světlezelené) oblasti změnily na pokryté. (např. Jihlava)
- - -

odpovědět autor: Lumča   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 17. března 2005 v 13:15
Tak to máš dobrý, když ti řekli, že Bohumín spustí v průběhu března, já se dozvěděl, že se tam dokrývat nic nebude!!! Podle mě tam jsou problémy s Poláky, ale to ET nepřizná!!!
V každém případě BTS stojí!!! Jen ji spustit!!!
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.174.XX]
napsáno: 14. března 2005 v 21:46
jo mas pravdu. V ET mi to slibovali uz od listopadu a nic. To bydlim v 25 tis. meste. Ale po tom co tu ctu, tak bych to asi uz nebral.
- -

odpovědět autor: N00DLES   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 15. března 2005 v 17:04
a ja bydlim v miste kde je 120 lidi:)))))))))))))))) ale sem kousek od mesta kde je 18 000 lidi:))))))))) a jede mi to fofrem:)
- - -

odpovědět autor: P00DLES   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 16. března 2005 v 08:39
No tak to jsi ted machr!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 15. března 2005 v 01:15
Bože,a já bydlím jetě v menším městě.Tak jsem v ..... a možná jetě jinde
- - -

odpovědět autor: inik   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 25. března 2005 v 03:15
No nevím.Vesničky kolem Stříbra jsou na okraji pokrytí a bez exter. antény 300-400/s. Ono jak kde. Ale bez baterky se to pravidelně po 5 hoďkach vypíná. Reklamovat? Abych nedostal ještě horší,navíc v Plzni čekáš nejmíň tejden.
- - - -

odpovědět autor: noobius   <deadside@seznam.cz>   [IP: 195.113.181.XX]
napsáno: 30. března 2005 v 09:47
zdarec,bydlim 22km zapadne od Plzne...nebudur ikat kde,pac by vam to jemno vesnice stejne nic nerikalo:DAle bydlim na kopci a za dobre vyditelnosti vidim i na Plzen-Lochotin,taky tim smerem mam nastavenou vlastnorucne vyrobenou antenu LP antenu(ziska ma kolem 12dB) a mam signal 37-41%,rychlost pripojeni vetsinou kolem 250-450kbit/s,nic svetobornyho,ale jde to.CHci zkusit este zkusit nasmerovat na stribro,a jine smery,problem je ze na ostatni smery nemam primo dohlednost:(

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz