Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 423,5 kbit/s
hodinový trend: -154,4%

CDMA U:fon: 240,7 kbit/s
hodinový trend: -271,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: Davidosov   <davidosov@seznam.cz>   [IP: 160.218.41.XX]
napsáno: 8. září 2004 v 18:07

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Pokrytí v Karviné
Má to někdo z Karviné? A jak to jede?
Plánuju že si to pořídim!
Počet reakcí: 10, nejnovější: 15. září 2004 v 20:41.
-

autor: Koumeles   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 15. září 2004 v 20:41
RE: Pokrytí v Karviné
Jakej Kravín máš na mysli?
- -

autor: Koumeles   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 15. září 2004 v 20:41
Ježiš sorry. Blbě jsem si to přečet. Ona je to Karviná.
-

autor: Davidosov   <davidosov@seznam.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 14. září 2004 v 18:50
Tak jsem to přídíl !!!
A jediné co mě sere tak je to že budu muset přestavět
pokoj abych měl stůl u okna a anténu za oknem.
Stejně to chtělo změnu :-)

Ps: teď můžu volat přes messe. + posluchtat rádio
-

autor: Michael Guerin   <pacey.witter@volny.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 8. září 2004 v 23:49
Mel jsem zapujcenu testovaci sadu, bydlim nad hudebninama v KA 6, kdyz koukam na kulturak, plny signal a jede to kolem 700kbps uplne v poho, pokud koukam na kriminalku, tak je signal na 70% a jede to cca. 500kbps. Dnes jsem si byl pro svou vlastni sadu a mam problem s modemem, vypina se do jedne hodiny, takze zitra jdu do Kauflandu na vymenu...holt, kdo si pretrpi problemy s modemem a vymeni ho, pak uz to bude parada...s testovaci sadou bylo vse stabilni a nadherne to jelo...
A wifi v KA??? Haha...haha...haha...
- -

autor: Davidosov   <davidosov@seznam.cz>   [IP: 160.218.41.XX]
napsáno: 9. září 2004 v 15:13
Tak to mě pojede taky bydlím na Cihelní.
Nevíš kde je vysílač?
A napiš jak proběhla výměna modemu v Kaufu - klidně na mail!
Na wifi určitě nepolezu potřebuju mobilní připojení abych byl na netu i vpráci v OV.
- - -

autor: super_hero   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 10. září 2004 v 12:21
tak si to klidne porid, ale beda tobe pokud uvidim v nejake diskuzi jak si stezujes, ze mas problem s cdma. jinak pokud bys nebyl linej tak ve foru najdes nekolik odkazu na seznam bts-ek.
- -

napsáno: 9. září 2004 v 12:44
tak jsem zvedav kolikrat budes muset ten modem menit nez trefis na ten spravnej. za tu rychlost muzes byt momentalne stastnej, ale co dalsich 12 mesicu smlouvy?!?. prvni tyden jsem mel rychlost podobnou. a s tim wifi. nevim kdo se snazil na serveru czfree.net prosadit wifi v karvine(a mala napoveda ja to nebyl). jinak na strankach 802.cz si asi o tom wifi srandu delat nebodou. navic nemusis podpisovat zadnou smlouvu a pokud se ti sluzba nelibi normalne prestanes platit. kdybych o tom vedel pred mesicem, tak bych se rozhod jinak nez pro cdma.
-

napsáno: 8. září 2004 v 23:32
vykasli se na to. sluzba je na nic a pokud budes mit problem s vypinanim tak ti v prodejne(kaufland) moc nepomuzou a signal taky nic moc. pockej raci 2 mesice(meli by pridat dalsi vysilac) nebo si porid wifi (treba 802.cz - AP je na prioru a na zizkove). kdybych vedel dopredu kolik s tim je problemu, tak do toho fakt nejdu.
-

autor: docent   <lad.svoboda@post.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 8. září 2004 v 20:51
z Karviné ne, ale z Havířova. Můžu říct, že jsem spokojen. Co se týče signálu, skvělé, padat - modem nepadá, ale přece jen raději doporučuji před pořízením v prodejně zapůjčit kvůli ověření kvality signálu.
- -

autor: Enjoy   [IP: 160.218.41.XX]
napsáno: 9. září 2004 v 23:08
Tak to jste mě dostali, taky jsem o tom uvažoval, dnes jsem volal operátora, abych zrušil data nonstop, ale asi počkám na EDGE, taky jsem od hudebnin....

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz