Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 423,5 kbit/s
hodinový trend: -154,4%

CDMA U:fon: 240,7 kbit/s
hodinový trend: -271,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Tom   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 18. března 2005 v 11:47
Poradí někdo jak zrychlit upload ?
Mám problém poradí mi někdo jak zrychlit uploat u CDMA, na download si nestěžuji, to to mi stahuje 50 až 100 kilo, ale upload je cca 5-10 kilo což je pro mě moc málo, při upgrade webových stránek nebo při posílání fotek emailem se mi někdy stane, že server přeruší připojení a musím odesílat znovu. Prosím o rozumné rady, případně návody. DĚKUJI
Počet reakcí: 9, nejnovější: 27. srpen 2010 v 22:45.
-

odpovědět autor: UPLOAD   [IP: 85.160.96.XX]
napsáno: 20. září 2009 v 21:24
RE: Poradí někdo jak zrychlit upload ?
Externi (smerova, pokud si nekde na hrane pokryti) antena ti pomuze. BTSka Te lepe "uslysi" a priradi Ti pakety s mensi redundaci (obecne plati jak pro rev0 tak pro rvA).
-

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 20. září 2009 v 08:33
No nevim co si predstavit pod tvym pojmem "kilo"Mas na mysli rychlost v kb/s nebo v kB/s ??Dost podstatny rozdil !Nechci tady delat zadnou prednasku,ale pokud nas na mysli v tvem pripade down. 50-100 kB/s po prepoctu na kb (tj.x8) vychazi down.na slusnych 400 - 800 kb/s a up. na 40-80 kb/s,coz neni nic moc.Nevim v jakych lokalitach se pohybujes,jakou antenu pouzivas a jakou mas kvalitu signalu.Je treba si uvedomit.ze to co u O2 pisou je podle me klamava reklama,nebod rchlosti jejich CDMA modemu udavane na webu jsou teoreticke moznosti modemu,tj.co ten modem UMI a nikoliv,ze takovou rychlost O2 sit umoznuje.Jedine co ti muzu doporucit pro rychlejsi up. je overit si jestli je v tve lokalite dostupna taky CDMA rev.A,na vyzkouseni si nekde pujcit CDMA modem,ktery tu rev.A podporuje a vyzkouset.Ta rev.A ma vetsi datovou propustnost uploadu-teoreticky zvlada cca 1000 kb/s a v realnem provozu chodi 200-400 kb/s.Muze ti to chodil i lip,a nebo naopak hur.Vse zalezi na mistnich podminkach,kvalite signalu,momentalnim vytizenim site a v neposledni rade taky zpusobem provozovani modemu vztazeno k PC a jeho nastavenim...
-

odpovědět autor: AntiFUP   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 18. března 2005 v 14:41
Otevři okno, aby vlny mohly lépe proudit...
-

odpovědět autor: WARRIOR   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 18. března 2005 v 13:43
Kez bych mnel upload 5-10Kb\s,ale ja mam tak 3-4Kb\s:(
Na download si nestezuju 80-118Kb\s:)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 18. března 2005 v 12:46
A proč se nezeptáš na infolince Eurotelu a votravuješ s tím tady?
-

odpovědět autor: cinique   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 18. března 2005 v 12:31
citace z eurotel.cz:

"Technologie CDMA EV-DO umožňuje rychlost až 2048 kbps pro stahování. Stejně jako u řady dalších mobilních technologií je rychlost přenosu dat od zákazníka do sítě (max. 153,6 kbps) výrazně nižší než v opačném směru." konec citace.

Takze ani pri tech nejlepsich podminkach, z toho vic jak 20kB nedostanes. To je dano uz tou technologii a nenadelas s tim nic. A pokud se podivas na pomer maximalni mozne rychlosti a tve skutecne rychlosti downloadu. Coz je jejich 256 : tvych 100 = pomer 2,5 : 1 a predpokladame li, ze stejny pomer by mel byt i pro upload, tak dojdeme k rychlosti uploadu 153,6 / 2,5 = 61,44, coz je 7,68kB a je celkem presne prumer tech tvych 5 - 10 kilo.

Jinak receno: vychazi to presne a lepsi uz to nebude. Jestli poterbujes vetsi upload, budes se muset poohlednout po nejakem jinem poskytovateli pripojeni. To sis mel ale mozna rozmyslet trosku driv...
- -

odpovědět autor: Tom   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 18. března 2005 v 13:24
Díky za odpověď, nepotřebuji jiné připojení, vyhovuje mi to kvůli mobilitě, tvoje odpověď mě nepotěšila, ale jsme rád, že se tu našel někdo rozumný kdo to dokázal takhle vysvětlit. Díky
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 21. září 2009 v 21:22
upload se zrychlí kdyš budeš slapat na kole
- - - -

odpovědět autor: sinmarius   [IP: 83.208.160.XX]
napsáno: 27. srpna 2010 v 22:45
boze....clovek se tu zepta a vy ho hned odpalkujete kravinama jako ze ma slapat na kole..omg dete nekam kkti

Zde napište svůj příspěvek

Např.: 2003. Jedná se o ochranu před spamem.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz