Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 423,5 kbit/s
hodinový trend: -154,4%

CDMA U:fon: 240,7 kbit/s
hodinový trend: -271,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Tom   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 18. března 2005 v 11:47
Poradí někdo jak zrychlit upload ?
Mám problém poradí mi někdo jak zrychlit uploat u CDMA, na download si nestěžuji, to to mi stahuje 50 až 100 kilo, ale upload je cca 5-10 kilo což je pro mě moc málo, při upgrade webových stránek nebo při posílání fotek emailem se mi někdy stane, že server přeruší připojení a musím odesílat znovu. Prosím o rozumné rady, případně návody. DĚKUJI
Počet reakcí: 9, nejnovější: 27. srpen 2010 v 22:45.
-

odpovědět autor: UPLOAD   [IP: 85.160.96.XX]
napsáno: 20. září 2009 v 21:24
RE: Poradí někdo jak zrychlit upload ?
Externi (smerova, pokud si nekde na hrane pokryti) antena ti pomuze. BTSka Te lepe "uslysi" a priradi Ti pakety s mensi redundaci (obecne plati jak pro rev0 tak pro rvA).
-

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 20. září 2009 v 08:33
No nevim co si predstavit pod tvym pojmem "kilo"Mas na mysli rychlost v kb/s nebo v kB/s ??Dost podstatny rozdil !Nechci tady delat zadnou prednasku,ale pokud nas na mysli v tvem pripade down. 50-100 kB/s po prepoctu na kb (tj.x8) vychazi down.na slusnych 400 - 800 kb/s a up. na 40-80 kb/s,coz neni nic moc.Nevim v jakych lokalitach se pohybujes,jakou antenu pouzivas a jakou mas kvalitu signalu.Je treba si uvedomit.ze to co u O2 pisou je podle me klamava reklama,nebod rchlosti jejich CDMA modemu udavane na webu jsou teoreticke moznosti modemu,tj.co ten modem UMI a nikoliv,ze takovou rychlost O2 sit umoznuje.Jedine co ti muzu doporucit pro rychlejsi up. je overit si jestli je v tve lokalite dostupna taky CDMA rev.A,na vyzkouseni si nekde pujcit CDMA modem,ktery tu rev.A podporuje a vyzkouset.Ta rev.A ma vetsi datovou propustnost uploadu-teoreticky zvlada cca 1000 kb/s a v realnem provozu chodi 200-400 kb/s.Muze ti to chodil i lip,a nebo naopak hur.Vse zalezi na mistnich podminkach,kvalite signalu,momentalnim vytizenim site a v neposledni rade taky zpusobem provozovani modemu vztazeno k PC a jeho nastavenim...
-

odpovědět autor: AntiFUP   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 18. března 2005 v 14:41
Otevři okno, aby vlny mohly lépe proudit...

Zde napište svůj příspěvek

Např.: 2003. Jedná se o ochranu před spamem.

-

odpovědět autor: WARRIOR   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 18. března 2005 v 13:43
Kez bych mnel upload 5-10Kb\s,ale ja mam tak 3-4Kb\s:(
Na download si nestezuju 80-118Kb\s:)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 18. března 2005 v 12:46
A proč se nezeptáš na infolince Eurotelu a votravuješ s tím tady?
-

odpovědět autor: cinique   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 18. března 2005 v 12:31
citace z eurotel.cz:

"Technologie CDMA EV-DO umožňuje rychlost až 2048 kbps pro stahování. Stejně jako u řady dalších mobilních technologií je rychlost přenosu dat od zákazníka do sítě (max. 153,6 kbps) výrazně nižší než v opačném směru." konec citace.

Takze ani pri tech nejlepsich podminkach, z toho vic jak 20kB nedostanes. To je dano uz tou technologii a nenadelas s tim nic. A pokud se podivas na pomer maximalni mozne rychlosti a tve skutecne rychlosti downloadu. Coz je jejich 256 : tvych 100 = pomer 2,5 : 1 a predpokladame li, ze stejny pomer by mel byt i pro upload, tak dojdeme k rychlosti uploadu 153,6 / 2,5 = 61,44, coz je 7,68kB a je celkem presne prumer tech tvych 5 - 10 kilo.

Jinak receno: vychazi to presne a lepsi uz to nebude. Jestli poterbujes vetsi upload, budes se muset poohlednout po nejakem jinem poskytovateli pripojeni. To sis mel ale mozna rozmyslet trosku driv...
- -

odpovědět autor: Tom   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 18. března 2005 v 13:24
Díky za odpověď, nepotřebuji jiné připojení, vyhovuje mi to kvůli mobilitě, tvoje odpověď mě nepotěšila, ale jsme rád, že se tu našel někdo rozumný kdo to dokázal takhle vysvětlit. Díky
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 21. září 2009 v 21:22
upload se zrychlí kdyš budeš slapat na kole
- - - -

odpovědět autor: sinmarius   [IP: 83.208.160.XX]
napsáno: 27. srpna 2010 v 22:45
boze....clovek se tu zepta a vy ho hned odpalkujete kravinama jako ze ma slapat na kole..omg dete nekam kkti

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz