Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 423,5 kbit/s
hodinový trend: -154,4%

CDMA U:fon: 240,7 kbit/s
hodinový trend: -271,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: Ondřej   <nereknu@nereknu.ne>   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 10. srpna 2004 v 23:53

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Přepnutí modemu do rezimu CDMA only
Ahoj, podarilo se mi prepnout modem z rezimu CDMA EV-DO do rezimu CDMA only. Udelal jsem to nedopatrenim pri spousteni Dialeru, lze modem nejak prepnout zpet? Nyni pise, ze nema signal..
Počet reakcí: 11, nejnovější: 22. srpen 2004 v 18:01.
-

autor: MKI   [IP: 83.148.26.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 18:01
RE: Přepnutí modemu do rezimu CDMA only
Děkuji za přesný postup k oživení modemu , který psal pouze není signál. Má zkušenost je taková ,že modem se přepnul samovolně poté co shodil XP. Samozřejmě se vypína po 3 hod., ale to už je banalita.
Ještě jednou dík za ušetřenou cestu do errortelu. MKI
-

autor: xxx   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 11. srpna 2004 v 11:53
Nevím jestli to jde přepnout zpět,protože mám modem v servisu,ale máš vlastně štestí,protože takhle ti vymění modem ihned za jiný kus.Běž reklamovat a nečekej.
-

autor: Pepa   <pepovi@post.cz>   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 11. srpna 2004 v 11:29
Ahoj. Take se mi podarilo prepnout do rezimu CDMA a pak se modem tvari, ze nema signal. Ale zjistil jsem jak jej prepnout zpet. Pripoj se na modem pomoci Windows aplikace HyperTerminal (na mem PC se pripojuji na COM9 coz je to USB na kterem je pripojen ten modem) a vyzkousej tento prikaz
"AT+GTHYBM=1". Dostanes bluescreen ale modem se prepne zpet do CDMA EV-DO. Jeste by me zajimalo jak se ti to podarilo prepnout, me se to povedlo pri vypinani modemu ale uz presne nevim co jsem provadel.
- -

autor: Ondřej   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 11. srpna 2004 v 13:07
Ahoj Pepo, diky za radu.. ale nejak ten postup nefunguje. Nevim, jestli to delam spravne, kam mam napsat ten prikaz, misto tel. cisla, pres ktery se pripojuju? Nikde v terminalu jsem prikazovou radku nenasel..
Jak se mi to stalo - chtel jsem modem vyzkouset i na jinym pocitaci, je to takova stara plecka s WinME a pri pripojovani k X Dialeru mi nabehlo jine okno, kde jsem dostal na vyber, jestli se chci pripojit k CDMA nebo CDMA-EVDO. Protoze to bylo uz pozde vecer, nepremyslel jsem nad tim a dal prvni moznost, od te doby jsem z pochopitelnych duvodu bez signalu.. :/
- - -

autor: Pepa   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 11. srpna 2004 v 15:06
Zde najdes jak se spravne pripojit na modem pomoci Hyperterminalu. http://www.modemsite.com/56k/x2-hyperterm.asp

1. Spustis HyperTerminal
2. zadas jmeno pripojeni a vyberes ikonu
3. tady musis vybrat v seznamu primo USB port (napr. COM9), ne terminal GTRAN !!!!! a tim ti zmizi polozky tel. cislo. atd.
4. OK
5. OK
Melo by se ti otevrit terminalove okno, kdyz do neho napises "AT" tak by ti mel ten terminal odpovedet OK (mozna neuvidis to co pises ale to nevadi).
6. Pak pouzij ten prikaz "AT+GTHYBM=1"

Dej vedet jak se ti to podarilo.
- - - -

napsáno: 11. srpna 2004 v 16:43
Pepo, MOC MOC DÍKY, už to funguje :) Zmátl mě právě ten terminál GTRAN, teď jsem se připojil na COM 15 a napsal příkazy, modem se restartoval a už je zase na CDMA ED-VO, comp to zvládl i bez restartu..

Zkoušel jsem volat i na infolinku, tam že mě přepojí na technika a prd, zase jsem byl na začátku nabídky.. Ještě jednou díky, jsi pašák
- - -

autor: Blade   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 11. srpna 2004 v 13:12
Rekalmuj to. To ti už musí vyměnit, za tohle už může jen ten debilní Eurotel a jeho software. A nenech se odbít.
- - - -

napsáno: 11. srpna 2004 v 13:20
To já se chystám, ale co když vezmou modem do servisu.. teď jedu přes pomalý GPRS a web potřebuju k práci. Pokud to jde udělat nějak svépomocí, budu vděčný za každou radu.
-

autor: Blade   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 11. srpna 2004 v 00:24
No ono to asi bude tím, že před chvílý ten signál opravdu nebyl, aspoň tady na Teplicku. Ti to kurvý až to dokurvý. Co pořád sakra s tou sítí dělají?
- -

napsáno: 11. srpna 2004 v 00:33
To já ho zas neměl asi hodinu ráno (Praha - Kobylisy). Večer jsem si myslel, že se výpadek koná zas, ale když to nejelo několik hodin, začal jsem číst diskuze a na Živě něco málo o tom přepnutí bylo, ale už ne, jak to řešit :/
Stalo se mi to, když jsem se snažil modem připojit na druhý notebook, vyběhlo okno, jaký režim chci vybrat a bezmyšlenkovitě jsem zadal špatnou volbu...
- - -

autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 11. srpna 2004 v 02:04
To mě ráno taky nejelo. Poslední dobou tam jsou samý výpadky. Ale ten Eurotel je fakt nebezpečný s tím jeho Dialerem. Jedno je jistý, 99% všeho je způsobený modemem. Kdyby aspoň ten Eurotel napsal na svých stránkách jak to řešit. K čemu ten web vůbec mají?

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz