Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 423,5 kbit/s
hodinový trend: -154,4%

CDMA U:fon: 240,7 kbit/s
hodinový trend: -271,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Gryfin   <Gryfind@post.cz>   [IP: 85.160.81.XX]
napsáno: 27. března 2005 v 10:48
Tak lidi a je to v prd...
Tak lidi eurotel udelal dalsi omezeni a je to pekne v ...... tady vam predvadim email ktery mi dnes prisel...
Vážený uživateli služby CDMA, z důvodu zlepšení kvality připojení Vám byl aktuálně nastaven limit přenesených dat u služby Data Express, a to následovně: Limit pro download: 325 MB pro každých započatých 24 hodin, limit pro upload: neomezen.

S přáním hezkého dne
Kateřina Adametzová,oddělení péče o zákazníky

XZVD[UHNIBGHXKRPQXGBNJPMLJMIGSONLCJFNOLPRWD[JHOTZEGKYX[GBNIL XPYDTGHNAQUEKXOPJMCBJAWJQ[NOQGZBK[SAHBBSKSNUQEHP[Q[BGLKIBVSC VEUFWVSXPTFYNOFLPTJN[MNKPSSRUBJYROTVXGCSOPNT[YRXDYOANKYEGCSF UWYIFYI[ROFZEDLIFY[MWUKECDLIZFUFNOQKP[RHZYOYULRFY[ZAB[UM[A[Z TNWTEATQZQLISHJYMAXEQFRBNPSVDWUBZXGFTJJRYEYMJEKSQQLCJBBAFRGH QAWXOPCXAJFFLYXQIXNENVTROKXOKGOHNKJVYELZENWBDGDXYLDPQIWI[QAO XENBOQLSAGZXEHROCCBUXQ[IXBXGU[EGYBFDZEUVXRYWVXVVCPLNIOTGAWQV OGMVMUXT[QSWVU[UPMYLGFFWDKNEKNOXD[OPOAVEOAOPGMAGAVMVXNKXWPLM UZNLKRXDQ[WORERXGCYWUYIQDUYTCT[OQBRZMNOETCXSTRF[AXFQNFOXJCMF CLNGNASEQUCCUFIWWYMBWOK[MIZAHDVYCMVFZU[CFGFJYCMMENRPHAXGGDZR RKZBAFEUANIZXZH[VPPFYPQTAAMZENFBYYGXFYGVAXHSDJSZDMFKJJBGLUDG PJT[IUZBRAABBBDSRUBAZSFZWKOOJLKHPRMQSKTBMZCIPUOSDWJURCLIJPTW MHLZY[UEBHLCNSZHCWIRHCDOBWKZADABMC[RWHVSBWIKXSXCWAMEYEBSBWLE Q[BPOWFENFNADQVAZUISBWASGJOCQHLOAUOYI[URIJRQRIENXFSVFSFBKSMZ HU[JLJBRXEDWWBCVYPBDFXXWZDKWCKS[EYWIGJEBPYFJXPSISBAMUFNKR[KC [OWQSOGXRMV[RGBCDAKJJSIIP[SKQDVRTLCBQJQQPFMWORYPWJRVMATGJTAZ [JDPWTUJVESM[ISIDNBYWYNJDOVWSE
OXAZFACEQULLWFMJMVDI[CUJQVVDQKENEK

Nevim co maj znamenat ty znaky na konci ale to mi je jedno...
Počet reakcí: 11, nejnovější: 31. březen 2005 v 16:12.
-

odpovědět autor: shine   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 31. března 2005 v 16:12
RE: Tak lidi a je to v prd...
a kde soudruzi od eurotelu vzali tvou e-mailovou adresu...asi na tomhle serveru :)
-

odpovědět autor: Bad   <baddevil01@seznam.cz>   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 29. března 2005 v 17:15
Takže pro všechny co mi psaly ohledně modemu CDMA...Aby se zmenšil okruh lidí co by měli zájem zrychlit si připojení tak otázka zní takhle....::::KDO Z VÁS ZKOUŠEL MĚNIT PARAMETRY MODEMU V REGISTRECH SYSTÉMU????????A za druhé KDO Z VÁS NĚKDY POUŽIL AT PŘÍKAZY NA MODEM????

Jinak pokud je někdo z vás z PARDUBICKÉHO KRAJE tak není problém...K vám zajet a nastavit vám modem přímo u vás .....Jo a zapoměl jsem napsat že přenastavení jednoho modemu činí 500kč pokud máte zájem pište mi na email ....určitě se každému ozvu.
- -

odpovědět autor: chalim   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 31. března 2005 v 00:00
Ty budes taky asi peknej blbec zejo?
- - -

odpovědět autor: Karel Gott   [IP: 217.86.58.XX]
napsáno: 31. března 2005 v 09:09
Jak vám jedou ty fupmodemy
Mám rád chytré lidi, kteří si něco přečtou a potom to na stejném místě prodávají. Jen ho nech, on už mu někdo hubu rozbije.
-

odpovědět autor: rarasek   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 29. března 2005 v 01:08
Bezny uzivatel cdma by nemel umet zapnout pocitac, by se mel pripojit k netu jen kdyz mu to nebezny ukaze, respektive udela. Bezny uzivatel ma bryle s peti dioptriemi, proto cte velmi pomalu a nekouka na zadne fotky ci jine multimedia. Je hluchy protoze neposloucha radio, ma chrome ruce protoze nehraje pres net hry. A urcite nemocnou prostatu protoze sedi casteji nez u netu na toalete. Beznemu uzivateli proto tato opatreni nemuzou ublizit a operator ho ma rad. A my vsichni ostatni jsme parchanti protoze chceme omezovat bezneho uzivatele.
-

odpovědět autor: bad   <baddevil01@seznam.cz>   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 28. března 2005 v 19:55
Jo a abych nelhal posílám vám moje poslední měření což bylo před půl hodinou .....OPAKUJI Vlastním modem CDMA od EUROTELU.... http://test.cdma-evdo.net/results.php?kbps=1763.2&download time=5.062&KB=1089.5&recorded=1

Tak se bavte a pište.....
- -

odpovědět autor: TomaSoft   <tomasoft@seznam.cz>   [IP: 81.95.103.XX]
napsáno: 31. března 2005 v 03:07
Taky vlastním modem pro CDMA od EUROTELU .... http://test.cdma-evdo.net/results.php?kbps=3526.4&downlo ad%20time=5.004&KB=2174&recorded=1
.... a tohle je můj vysledek, a stačí mi JEN dvě stovky, takže KONKURENCE !!!

Lidi, na takovou blbost může naletět jenom vůl!!! Takový výsledek testu si udělá každý, kdo si v té adrese, co tady "bad" přidal, změní hodnoty - stačí kalkulačka nebo klidně i tužka a papír. A zrychlit přenos dat změnou v registrech nebo AT příkazama na modem? Tak takovou kravinu jsem ještě neslyšel !!! Hele, bade, nebo jsi vlastně zač, když mi dáš návod, jak z mého modemu tady v té lokalitě vytáhnu aspoň 800 kbps, které jsem měl naposledy loni krátce po vánocích, aniž bych Eurotelu nezaplatil ani korunu, tak ti to pětikilo klidně pošlu. Ale jestli ne, tak za mně doplatíš všechny paušály až do konce smlouvy !!! Ty RAKETO... :-)))
-

odpovědět autor: bad   <baddevil01@seznam.cz>   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 28. března 2005 v 19:50
Nebrečte a pište i přez všecky omezení od EUROTELU vám z modemu udělám RAKETU......Moje připojení 1.72Mbps stahování 150-250kb/s....Proč brečet jo a jinak už 4měsíce jsem nezaplatil paušál ve výši 1063kč/měsíc.....A od 22.2.2005 jsem oficiálně odpojen a EJHLE funguju a mám z modemu raketu........Když malé připojení tak to stejně neklesne pod 1Mbps....takže kdo má zájem pište na Email a dozvíte se víc.....
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 27. března 2005 v 10:54
dmnte!
- -

odpovědět autor: SIRBOB   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 27. března 2005 v 12:57
PROC DEMENT?ME TO TY SVINE TAKY POSLALI!!!!!HAJZLOVE!!!!!!!
- - -

odpovědět autor: fido   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 27. března 2005 v 13:20
No jestli to nebyl sám Anonym ... Ale vzhledem k tomu, že eurotel je schopen všeho, tak bych tomu i uvěřil. Koukněte na nix, jak klesá konektivita, dá se říct, že eurotel ušetří čtvrtinu nákladů ...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz