Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 423,5 kbit/s
hodinový trend: -154,4%

CDMA U:fon: 240,7 kbit/s
hodinový trend: -271,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Fragmaster   <sramek@rosana.cz>   [IP: 85.160.56.XX]
napsáno: 4. dubna 2005 v 20:24
Směrová anténa - doporucuju
Dnes jsem zakoupil směrovou anténu. Jsem pripojen na vesnici, navic v doliku, silu signalu sem mel 19%. Rychlost stahovani byla 5Kb/s a to jeste pres noc, celkem dost na nic. Antenu jsem umistil zatim jen provizorne na tyc dlouhou cca 3metry kterou sem zapichl do zeme pred barakem na svoji male zahradce. Vsude okolo sou baraky, takze sem si rikal ze to asi vubec nepomuze a bude ji potreba dat na strechu, jenze uz se zacalo stmivat a uchyceni na strese budu muset jeste vymyslet. Tak sem to zatim vyresil takhle. No a i takhle mi to dost pomohlo. Silu signalu mam 35% a rychlost stahovani 26Kb/s. Ja vim, taky nic moc, ale sem rad i za tohle, protoze nekdy se mi v tuhle dobu ani nepodarilo pripojit a nebo spojeni casto vypadavalo a stahoval sem tak 3Kb/s. Takze nakup anteny urcite pomuze. Predpokladam, ze az ji dam na strechu a bude nad urovni ostatnich baraku, tak bude signal jeste lepsi. Jestli je nekdo taky na vesnici se slabsim signalem, tak myslim ze se mu porizeni smerove anteny vyplati. Bez ni sem mel pripojeni prakticky nepouzitelne a ted uz i stahuju :-) a pres noc to bude mozna jeste lepsi.
Tady sou parametry te moji anteny:

pásmo 450-470 MHz, zisk průměrně 11 dB, předozadní poměr 16 dB, vertikální polarizace, impedance 50 Ohm, počet elementů 10, směrový úhel 60 stupňů, hmotnost 1 kg, délka 140 cm, propojovací kabel 10m zakončený konektorem FME a jednoduchý úchyt na trubku. Koupil sem ji za 940Kc, je to polsky vyrobce.
Počet reakcí: 4, nejnovější: 4. duben 2005 v 23:32.
-

odpovědět autor: DANDEE   <lindos@tiscali.cz>   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 4. dubna 2005 v 21:21
RE: Směrová anténa - doporucuju
Mám tu samou už od prosince vytáhla signál z 12% na 24%.
Horší dílenské zpracováni a vodotěsnost připojovací krabice.
Chybí certifikát ČTU. Dej pozor na umístění do blízkosti TV anteny a nesměruj to sousedovy na TV anténu při uploadu lehce ruší TV. Bacha na jednotky Kb a KB ať sem nepíšeš koniny. Pohraj si s nasměrováním a uvidíš jak to pofcčí.
- -

odpovědět autor: Fragmaster   [IP: 85.160.62.XX]
napsáno: 4. dubna 2005 v 21:38
Vadi kdyz do ty krabice pri desti natece voda? Nemel bych to oblepit treba izolepou? Nebude to pak mit nejaky vliv na signal?
- - -

odpovědět autor: DANDEE   <lindos@tiscali.cz>   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 4. dubna 2005 v 21:56
Jasně že vadí když ta svorkovnice pěkně zaoxiduje.
Olep to čim chceš ale doporučuji zespodu nechat dirku at to může větrat kvůli vlhkosti. Jestli máš strach z vlivu na signál tak nepoužívej hliníkovou pásku ale stejně by asi velký vliv neměla.
- - - -

odpovědět autor: Fragmaster   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 4. dubna 2005 v 23:32
Tak diky za rady. Hned zitra to oblepim :-) Ale beda Ti jak se mi ten signal zhorsi :-)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz