Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1028,7 kbit/s
hodinový trend: +142,9%

CDMA U:fon: 1089,1 kbit/s
hodinový trend: +352,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: aaa   [IP: 213.155.225.XX]
napsáno: 15. dubna 2005 v 09:47
Infolinka Eurotel
Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti se stížnostmi na rychlost CDMA na infolince. Před dvěma dny jsem si na infolince povídal zvýšeným hlasem s operátorkou, nedozvěděl jsem se podle očekávání nic, ale řekla, že předá moji stížnost technikům. Ti mě ještě nekontaktovali ale dnes ráno už jel internet normální rychlostí (cca 400kb, předtím asi 10 dnů cca 80kbit). Máte zkušenosti, že je potřeba si hlasitě stěžovat a potom s tím něco udělají, nebo je to jen náhoda.
P.s. - taky jsem se ptal na pravidla FUP, podle operátorky samozřejmě žádná FUP na CDMA neexistuje.
Počet reakcí: 4, nejnovější: 10. říjen 2006 v 20:58.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.125.XX]
napsáno: 10. října 2006 v 19:32
RE: Infolinka Eurotel
taaakze - kdykoliv jak jsem tam zavolal, druhy den mi to jelo 2krat rychleji nez bezne (ted to jisti smerovka)! Normalne jsem jim to vzdy v klidu vysvetlil co se deje a pozadal o napravu, vim ze to jsou (jen) na oko profesionalove kteri zadnou chybu nepriznaji, nervy uz mam dost znicene oz zazitku s proslavenym cdma ! FUP pry je (dokument od et je na http://rapidshare.de/files/35494699/Co_je_to_FUP.doc.html ) kazdopadne stahnu za mesic okolo 70 GB dat furt jedu naplno ! ale ted koumaci intenzivne vymysli uz nejaky FUP 5, jejich oznaceni je FUP II ! Jedine fup mam na p2p 500b/s ale ty stejen nevyuzivam, takze je mi to fuk. http://sunamo.wz.cz/Spot_CDMA-Errortel-vysokorychlostni_ej akulace-vice_ze_zivota.rar
- -

odpovědět autor: leroy   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 10. října 2006 v 20:58
volal jsem jim 3 dny za sebou a ani jednou mi taky nezavolali reseni problemu jak slibili. Fakt banda k pohledani....takovehle zamestnance bych si teda vzal do firmy :(

A ty...jak muzes naplno jet bez FUPU s 70GB, to je asi nakej tvuj interni FAKE ne? Ja jsem rad ze me skrti na 256. Jo nejlepsi je doba kdyz se vratim z dovoleny :)) To fup jednou za cas neni :)
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.125.XX]
napsáno: 10. října 2006 v 19:34
nezapomente si odstranit mezeru z ej akulace LOL
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 10. října 2006 v 17:31
Já už sis těžoval 3x, ani se neozvali, nemá to smysl, zejtra to celý ruším ať si to narvou někam.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz