Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1028,7 kbit/s
hodinový trend: +142,9%

CDMA U:fon: 1089,1 kbit/s
hodinový trend: +352,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Daveman01   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 18. dubna 2005 v 13:43
Jak nastavit v outlooku smtp server na odeslani posty
Ahoj lidi, poradi mi nekdo, jak mam nastavit smtp server, kdyz jsem pripojen pres CDMA od Eurotelu?Diky moc. Dave
Počet reakcí: 8, nejnovější: 29. duben 2007 v 15:27.
-

odpovědět autor: smtp.iol.cz   [IP: 85.160.96.XX]
napsáno: 28. dubna 2007 v 15:46
RE: Jak nastavit v outlooku smtp server na odeslani posty
smtp.iol.cz
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.239.255.XX]
napsáno: 29. dubna 2007 v 15:27
ROFL,prej iol......hektofór!!!
za1. - smtp.etmail.cz
za2. - se nejdřív mrkni na datum dotazu,odpověď za víc než 2 roky - na to každej čeká.HIhihihihi
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 213.220.201.XX]
napsáno: 20. dubna 2005 v 23:08
Existuje ještě jedna možnost: spustit si svůj lokální smtp server, pak je adresa localhost ať jsem připojen přes kohokoliv (zvlášť výhodné pro notebook, který připojuji přes různé ISP, někdy přes CDMA jindy přes ADSL nebo kabelovku). Freeware např. http://www.softstack.com/freesmtp.html
-

odpovědět autor: JóNáš   [IP: 85.160.95.XX]
napsáno: 20. dubna 2005 v 15:23
Už se to tady probíralo ale ještě jednou ti zkopíruji svůj vlastní příspěvek. Upraveno:
Pokud ti špatně chodí smtp.etmail.cz, pokus se udělat následující: Zaregistruj se na nějakém servru kde lze odesílat poštu přes SMTP a nepožadují aby si byl přes ně připojen. Já znám jen tři jsou to Seznam.cz, inmail.sk, inmail.cz. Pak nastavíš například smtp.inmail.cz , dále servr odchozí pošty požaduje ověření, otevřít Nastavení (je to vedle) a vyplníš název účtu a heslo. Pak se bude pošta odesílat přes tento účet ale tomu co přijde se bude ukazovat že si ho odeslal z účtu na kterém máš nastaveno POP3. Doufám že to zvládáš. Pokud to nepůjde ani pak je závada na straně ET a nic s tím nenaděláš. Neodesílají se data. Ale je určitá šance že to pomůže. Já SMTP Eurotelu díky tomuto nastavení vůbec nepoužívám !!!!!

Mimochodem většině lidem co jsem to psal nebo sám nastavil to pomohlo.
-

odpovědět autor: Kulich   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 18:11
smtp.etmail.cz
je to asi nejlepší co sem skoušel
- -

odpovědět autor: smtp.iol.cz   [IP: 85.160.96.XX]
napsáno: 28. dubna 2007 v 15:45
smtp.iol.cz
-

odpovědět autor: Dantam   [IP: 217.234.106.XX]
napsáno: 18. dubna 2005 v 15:33
smtp.tiscali.cz
-

odpovědět autor: Dantam   [IP: 62.177.103.XX]
napsáno: 18. dubna 2005 v 15:07
smtp.etmail.cz

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz