Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1028,7 kbit/s
hodinový trend: +142,9%

CDMA U:fon: 1089,1 kbit/s
hodinový trend: +352,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Davča   [IP: 85.160.69.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 01:56
Jste divní...
Jo, vážně jste. Na tohle forum jsem se dostal opravdu náhodou a nestačím čumět. Jaké problémy, jaký FUP?? CDMA vlastním od září, denně jsem připojen. Stahuji jak kdy. Někdy 50 MB za den někdy 200-500 Dnes jsem třeba stáhnul 1,5 GB a nikdy, opakuji nikdy, neklesla mi rychlost pod 80 kB. Tak co to tady plácáte? Stream rádio poslouchám také běžně, prostě vše, dle libosti... Takže za ty peníze, CDMA rulez!!! Cestuji, pohybuji se. Brno, Brno-venkov, Praha. Kdykoliv jsem zkoušel DSL.. tak jsem nespadl pod 800 kbps. Neznám lepší net. A proč jsem tady? Prostě jsem nehledal nic jiného, než jak se správně starat o baterku, mít připojeno, nebo vybíjet do zbla... nic víc, nic míň. Smlouvu prodloužím. Eurotel mě překvapil.
Počet reakcí: 17, nejnovější: 20. duben 2005 v 10:48.
-

odpovědět autor: Pedro   [IP: 213.180.54.XX]
napsáno: 20. dubna 2005 v 10:41
RE: Jste divní...
Tak ja nevim, ale zas tak spatny to cdma neni. Ja bydlim v Decine, rychlost mam v prumeru tak 160kbps, fakt je, ze az druhej modem je v poradku a vim, ze jich je hrozna spousta na prd. Ale ted mi to nepada vubec, stahuju nepretrzite celej tejden, jelikoz rychlost stahovani treba z Kazaa je tak 5kB, ale to jsem vedel dopredu. Jinak kazdej den hraju po netu doomovku Vietcong, chvili trva, nez najdu server, kde me ostatni nevyhodej za vysokej ping, ale v podstate jinak bez problemu. A realitou je, ze clovek, co se casto premistuje z mista na místo, jinou lepsi moznost pripojeni nema.
- -

odpovědět autor: LordDuke   [IP: 62.84.152.XX]
napsáno: 20. dubna 2005 v 10:48
A nejses v tom Vietcongu diky pomalemu pingu tak trochu behajici terc, ktery malokdy nekoho dostane? :-)
-

odpovědět autor: admin   [IP: 217.234.112.XX]
napsáno: 20. dubna 2005 v 05:53
Baterku si cykluj, na začátku každé hodiny ji pět minut nech běžet připojenou, potom odpoj modem od počítače a dobíjej, na začátku další hodiny zase připoj k počítači a tak dál. V noci ji nech odpočinout a nech to od jedné do devíti nabíjet.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 19:55
Z který vesnice jsi ? Určitě ne z Prahy nebo jinýho většího města . Nestáhnu si ani Ň, rychlost jako telefonní linka a já můžu akorát čumět na www. S takovouhle službou at jdou panáčkové z Eurotelu do háje!!!
-

odpovědět autor: GODzila   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 16:24
Nic lepšího neexistuje v celém světě. Rychlost, spolehlivost a mobilita, to je krédo Eurotelu. Unikátní služba, bez sebemenšíko kazu na kráse. Poklad mezi službami ISP, diamant světových trhů.

Nedivím se, že při svých unikátních vlastnostech vzbuzuje tolik nenávisti a závisti, pomluv a nepravdivých informací.

To ale nevadí. Každý soudný člověk ví, že nikdy nebyla žádná reklamace, porucha, výpadek sítě, že nikdy neklesla rychlost pod garantovanou.

Zkrátka každý ví, že je Eurotel Data Expres tím nejlepším neomezeným internetem, co se dá pořídit.
-

odpovědět autor: Sony   [IP: 81.30.228.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 16:17
Naprosto souhlasím taky si to nemůžu vynachválit. Nečekal jsem že to bude tak rychlé a spolehlivé. Moc děkuji Errortelu za službu která nemá chybu.
-

odpovědět autor: brouk   [IP: 85.160.89.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 13:53
Jak ti závidím. Mám již čtvrtý modem, je ze všech nejlepší a odpojí se jen tak 7x za den. Ty předchozí i několikrát za hodinu. Není to v PC, dělá mi to na všech třech značkových mašinách. Již se cítím na reklamačním oddělení trapně. Předchozí modem si pro kontrolu otestovali a padal jim také. Musím uznat, že sice nedělají při výměně potíže, ale mně to stojí čas a nervy. Už si ho nechám, lepší to už asi nebude. Rychlos kolísá na denní době, od 120KB - 1,2GB. Máte někdo zkušenosti s použitím jiné nabíječky ?
- -

odpovědět autor: Pajdys   [IP: 85.160.28.XX]
napsáno: 20. dubna 2005 v 07:28
Nevzdavej se, ja mam patej a beha super, pokud je v nem baterka a nabijeni tak uz se mi od ledna nevypnul.. Ty predtim byly smejdy.. ;-)
-

odpovědět autor: Ammo   [IP: 62.168.57.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 10:31
Looool to je ale blaaaazen:))) Pane, Vy jste cynik nebo provokater, mohl byste si udelat turne po jinych "spokojenych" uzivatelich...kdyz odmyslim fakt, ze jsem modem dvakrat reklamoval a porad nefunguje jak ma a nikdy nejsem online dele nez 10 minut, tak maximalni dosazena rychlost je 180kbps...coz je dost slabe, vzhledem k 100% intenzite signalu. Nicmene budu vdecny i za to, pokud to bude stable aspon nekolik malo hodin. Fakt povedena recese...
-

odpovědět autor: cinique   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 10:26
Zadam provozovatele serveru CDMA.cz, aby vyradil toto vlakno, ktere evidentne nema zadnou informacni hodnotu a ma prevazne reklamni(coz se stalo, prevazne diky Eurotelu, v Cesku synonymem pro "lzivy") charakter.

dekuji
-

odpovědět autor: Fido   [IP: 85.160.95.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 10:01
Asi jsi fakt dobrej ... nejllepší z nás :o)) Kolik ti za to Eurotel platí?
-

odpovědět autor: butcher   [IP: 80.95.121.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 08:34
aaaa... dalsi pracovnik errortelu co?
-

odpovědět autor: Spokojený Uživatel   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 02:55
Moje řeč. Naprosto nevěřim tomu, že by někdy byly problémy s modemy, nízkou rychlostí, funkcí pošty, délkou pingu, dostupností sítě, výpadky... To všechno jsou zjevně jenom pomluvy. Jede mi to trvale okolo 1 Mbps a s žádnými omezeními jsem se také nikdy nesetkal. Za jízdy autem běžně sleduji videostreamy, pouštím si internetová rádia, místo mobilu používám IP telefonii (s menší latencí než GSM sítě), pařím gamesky, stahuju tuny filmů a muziky, maily odesílám spolehlivě bez ohledu na jejich velikost. Zkrátka jsem spokojený zákazník, kterému všechno fungovalo, funguje a fungovat bude. Nejvíc mě vadí štváči, co si vymýšlejí hoaxy o tzv. FUP, který údajně Eurotel zavedl. To je ale naprostá lež! Seriozní společnost, jakou Eurotel bezesporu je, by nic takového neudělala. Místo těch zlovolných výmyslů patři našemu nejlepšímu operátorovi poděkování a veřejné uznání za to, co všechno udělal pro rozvoj internetu u nás.

Lháři a pomlouvači, styďte se!
- -

odpovědět autor: Peklo ze života   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 20:34
Jako z reklamního letáku...opravdu báječné, ale pochybuji pracovníku eurotelu, že se ještě nějaký hlupák na cdma chytí.Btw jsem spokojený vesničan...rychlost v Praze jsem si vyzkoušel a vím, jak to tam s tou rychlostí je.Měl jsem dvacetkrát pomalejší rychlost ...40kb/s
- -

odpovědět autor: kokoda   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 14:42
Looool krasne si popsal jak by to melo vypadat :o)))) Ale o tom se nam muze zdat leda ve snu
- -

odpovědět autor: Sali   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 11:09
Ty jsi srandysta. Kolik vas je, vas spokojenych? Rekl bych tak dva na sto lidi. Radio ve 128 kvalite uz sem si neposlech pres mesic, protoze se mi rychlost pohybuje kolem 100 kbps a kdyz se to nekdy vysplha na 200 kbps, tak stejne tak po pul hodine se to zacne sekat. Jo v zari a rijnu sem taky mel vic jak 1 mbps, za to ted mi nezbejva nic jinyho nez si prohlizet stranky. Mam plnej signal a na strese smerovku. Uz se tesim na konec srpna az Eurotel opustim. A jestli ti to tak opravdu jede a nejses jen dalsi provokater, tak se modli, aby se na tvoji BTS nepripojilo jeste nejakejch par lidi.
- -

odpovědět autor: XY   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 19. dubna 2005 v 08:06
Tak to mate asi jiny pripojeni nez CDMA. A nebo jste se z tech fupu uz pomatli. :-)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz