Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1028,7 kbit/s
hodinový trend: +142,9%

CDMA U:fon: 1089,1 kbit/s
hodinový trend: +352,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: sh0rty   <bauer@cag.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 12. září 2004 v 19:48
Směrová anténa... ( stojí to za to ? )
Prosím o majitele směrových antén, jestli by mi mohli popsat, jak a o kolik se jim zlepšilo připojení k internetu přes CDMA od Erorrtelu.
Počet reakcí: 8, nejnovější: 4. duben 2005 v 01:32.
-

odpovědět autor: bimbo   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 13. září 2004 v 11:28
RE: Směrová anténa... ( stojí to za to ? )
Tak můžu říct, že s YAGI anténou se zvýšila stabilita, zdvojnásobil se UP (na neuvěřitelných 3-4kB/s). Ale je pravada, že čárky na modemu nerozhodují - s Download Acceleratorem se dostanu i na 60kB/s (naprosto běžně 40). A tady je naměřený rekord na rychlost.webprovider.cz (dsl.cz je nepřesný):

Podle posledního testu (09.09.2004 21:36) je rychlost připojení vašeho počítače
DOWN: 405.112 kbps (50.639 kB/s)
UP: 26.16 kbps (3.27 kB/s)
odezva(min,avg,max): 567.2ms / 703.7ms / 777.6ms

Jen s prutovkou ty bylo špatný, občas se stalo, že se signál ztratil úplně. Když jsem měl na anténě ještě kousek zvonkovýho drátu a volně ji spustil z okna, dalo se to.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 13. září 2004 v 09:30
-

odpovědět autor: Loboman   <loboman@email.cz>   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 13. září 2004 v 09:27
Já z vlastní zkušenosti můžu napsat tolik: při zkoušení modemu s dodávanou anténou jsem měl tak jednu max. dvě čárky (jak kdy). Po instalaci směrové externí antény mám signál naplno tj. 5 čárek stabilně :o) Pro upřesnění dodávám, že bydlím v menším městečku, kde nehrozí odrazy nebo rušení signálu.
-

odpovědět autor: fido   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 12. září 2004 v 20:52
nevím, do jaké míry pomůže směrovky v husté zástavbě města. Laboruji s občasným úspěchem s prutovou anténou a každou chvilku ji přemisťuji a měřím ... je zajímací, že např. včera jsem našel nejlepší a nejrychlejší místo pro postavení antény na reproskřínii a opravdu to bylo jediné nejrychlejší místo v bytě. Dnes a v tuto chvilku je položená a leží na opěradle sedací soupravy a místo na repro je mnohem slabší/jedná se i o dvojnásobné rozdíly v rychlosti. Připomínám, že na každém místě provedu několik po sobě jdoucích měření zhruba v hodinovém rozsahu ... není to jen okamžitý a krátký efekt.No a jsem zvědavý, kde zítra to bude nej .. zdy zpět na bedně či pod sedačkou nebo na to budu muset napíchnout feferonku pro ostrý příjem :o))) Nejde mi do hlavy, proč je to pokaždé jiné ... když BTEska stojí snad na jednom místě. Okolo mě a ve výhledu na BTS nejsou žádné jeřáby či větší tělesa, co by se přemisťovala ... Takže errortel: odpovězte mi rychle a bez vytáčení, jak to je? .. má někdo možnou variantu vysvětlení? Připomíná mi to doby o dálkovém příjmu rádia na krystalku ... jak správně napíchnout krystalek, aby to hrálo co nejhlasitěji útenkrát to nahrazovalo diodú:o))
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 13. září 2004 v 08:49
Myslim ze to je celkem pochopitelne, nejsem zadny odbornik na tyto veci, ale zvlaste v huste zastavbe mesta chytas ne primy signal ale odrazy signálu od všeho možného. A tyto odrazy se taky mení, pokud se mění vlastnosti předmětů, které je odrážejí. Např od stromu se signál může odrazit jinak, pokud má listy, nemá listy, má suché listy, má vlhké listy. Další věc je rušení signálu jinými zařízeními, které můžou být zaplné, vyplé, jet na x procent výkonu a pokaždé jinak ovlivňovat tvůj příjem signálu.
- -

odpovědět autor: Pepa   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 12. září 2004 v 23:51
Mno pokud urcujes umisteni anteny podle prenosove rychlosti, tak to neni ta nejlepsi metoda. Preci jen na rychlost prenosu ma vliv vice faktoru, nejen intenzita signalu.
- - -

odpovědět autor: Signal   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 4. dubna 2005 v 01:32
Jinak to ale nejde.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 12. září 2004 v 21:08
No, vidím, že si opravdu vyhraješ :-))) Aspoň máš co dělat a nezlobíš, že ?! ;-)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz