Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1028,7 kbit/s
hodinový trend: +142,9%

CDMA U:fon: 1089,1 kbit/s
hodinový trend: +352,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jirka   <j.halir@email.cz>   [IP: 85.160.154.XX]
napsáno: 24. dubna 2005 v 13:19
Jak je to tedy!?
jestli to dobre chapu>zivatele cdma se deli na 2 kategorie.Ta prvni je s pripojenim nadmiru spokojena a ta druha ho naprosto zatracuje.Castecne zalezi na lokalite(vytizeni) a taky na tom zda se stahuje z P2P. Mam pravdu?Takze kdyz jsem v lokalite kde je male vytizeni a nebudu stahovat z P2P tak to bude OK?Jde oto ze mam GPRS a stahovani cehokoli odkudkoli je des!a to platim 830KC mesicne a to se mi nelibi.Chci to zkusit takze pujcim modem a pak se uvidi pak sem napisu.Je tu nekdo z lokality Šternberk u Olomouce???mate nekdo zkusenosti jak to tam bezi?
Počet reakcí: 22, nejnovější: 9. květen 2005 v 12:32.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 28. dubna 2005 v 20:13
RE: Jak je to tedy!?
jj tábory jsou ale tak 90% proti 20% .... nepokojenost v spokojenost
- -

odpovědět autor: tark   [IP: 85.160.89.XX]
napsáno: 7. května 2005 v 17:02
tabory tu sou, ale asi tak 10% proti 90% ... nespokojení vs spokojení :)
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 30. dubna 2005 v 14:23
spíš 90 a 10,ne :)
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 194.213.192.XX]
napsáno: 29. dubna 2005 v 15:04
a dohromady dají 110% službu.
- - -

odpovědět autor: nitro   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 30. dubna 2005 v 15:19
A zluty telekomunisti plnej plan na 150%
-

odpovědět autor: Kakilec   <michal.zerotin@worldonline.cz>   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 25. dubna 2005 v 21:39
Zdravím,
Jiří,já jsem ze Žerotína a samozdřejmě "píchlej" na Šternberskou BTS.Rychlost přes den v průměru cca 500 Kbps a v noci není problém až 1.6 Mbps.Já jsem s CDMA spokojen.Mám ho od září 2005 a rozhodně toho nelituji.Jak je uvedeno níže,musíš mít hlavně štěstí na modem,rychlost je v naší lokalitě zatím až moc dobrá...
- -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.186.XX]
napsáno: 26. dubna 2005 v 21:32
a co ping,jaky je?Chtel zahrat i nejake hry nejsou vtomto smeru vyradeny :-)Parim sice pres GPRS ale nasel sem jen 2 "normalni" hry ktere se daji hrat.Jeto NFS HP2, tam se totiz daji vypnout vzajemne kolize a tak nevadi ze mam zpozdeni sekudnu,byva to tak ze dojedu do cile jako prvni a zachvili se dovim kolikatej sem vubec dojel :-) lol a pak jeste jde hrat Startrek armada a to me prekvapilo ptze to je realtime strategie a kdyz hraji jen 2 hraci tak to sice obcas nachvili sekne ale jinak to jede prakticky plynule jako singleplayer.By me zajimalo jak jeto mozny s takovym pingem,kdyz treba takovy tahovy strategie Typu HOMAM3,4 hrat nemuzu...
- -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.168.XX]
napsáno: 26. dubna 2005 v 20:11
No tak to se brzy priprav ze nas bude o jendoho vic...o mne :-) jeste mi zbyva se ujistit ze tu mam signal a jdu do toho-muzu mit jenom GPRS nebo CDMA tak sorry ze ti budu ujidat propustnost :-) budu e snazit byt hodny :-)))
- -

odpovědět autor: Peklo ze života   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 25. dubna 2005 v 22:06
Koukám, že jsem se do těch 500kb/s celkem trefil. Zajímalo by mě, jak můžeš mít těch 1,6 Mbps...neměl jsem to ani v dobách když jsem věděl, že jsem na bts sám. Buď to u vás errortel vůbec neomezuje nebo jsi si přidal ,)
- - -

odpovědět autor: Kakilec   <michal.zerotin@worldonline.cz>   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 30. dubna 2005 v 12:18
Těch necelých 1.6 Mbps dosahuji běžně při stahování přes DAP ze serverů,jakými jsou třeba kotatka.cz atd. Nevěříš-li,napiš mi na mail a já Ti pošlu screen...
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 25. dubna 2005 v 18:33
A jeste upozornuju,ze uz neni omezeno stahovani z P2P siti,ale i z FTP serveru
-

odpovědět autor: Peklo ze života   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 24. dubna 2005 v 13:41
Nejdříve se podívej, kde ve tvém okolí je bts, jestli je pouze v Olomouci tak bych do toho nesel. http://gsmweb.cz/stat/etcdma.htm
GSMweb.cz - seznam BTS etcdma
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.28.XX]
napsáno: 24. dubna 2005 v 13:39
neběží
- -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.180.XX]
napsáno: 24. dubna 2005 v 14:12
A co to znamena ze nebezi?jako vubec?BTS s cdma je ve sternberku,vzduchem to mam tak 4 KM,prima viditelnost neni ale zkusim to a uvidim.
- - -

napsáno: 24. dubna 2005 v 18:02
Jestli v okolí Šternberka není hodně lidí tak budeš mít tak 500kb/s, jestli ano, tak počítej s 50kb/s. Cdma se vyplatí hlavně na vesnicích a městečkách, kde nic jiného nelze sehnat. Jinak je na nic.Vím to používám ho na vesnici a v Praze.
- - - -

odpovědět autor: jirka   [IP: 85.160.180.XX]
napsáno: 24. dubna 2005 v 19:03
no ja bydlim ve vesnici kde je 150 obyvatel:-) muzu si vybrat mezi GPRS a CDMA.Doufam ze tady v okoli to moc lidi nema.A co to p2p?torrenty mi teda pujdou pomalu?tady kazdej pise ruzny veci a to se vtom pak tezko orientuje.Pochopil sem to tak ze to omezuji podle lokalit nebo je to omezene nejak globalne pro vsechny stejne?Existuje neco kde bych mohl tahat nove hry a filmy a nepripojoval se pres p2p?Ja to chci hlavne na tahani techto veci kruci!Takze jestli je to omezene tak to je v shitu.Pres gprs stahnu 15MB/hod.Cetl sem tu ze cdma je snad jeste horsi??!to snad neni ani mozny,jakej je rozdil vtom ze si do down.akceleratoru natahnu 50 demo verzi a budu je tahat rychlosti 50kB/s a nebo kdyz se pripojim pres p2p a stahnu par filmu.To je snad jedno co taham ne?stejne tu linku budu vytezovat na maximum tak at jdou do haje.Nekdy me hodne stve ze bydlim v takovym zapadakove kde maji PC jen 2 lidi v cele vesnici :-(
- - - - -

odpovědět autor: Peklo ze života   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 24. dubna 2005 v 19:57
V mé vesnici je 78 obyvatel. Cdma se dá chytat s externí anténou tak do 25 km, pak už to stojí za nic. Takže jestli v okruhu 25 km kolem Štermberka neni moc lidí, tak to máš v poho.Torrenty jdou pouze 3-4 KB/s, dc přes den vůbec a v noci neomezeně, ostatní p2p mají fup2, což znamená od 10:00 do 18:00 limit přribližně 85 MB, od 18:00 do 2:00 limit 30MB a v noci neomezeně.Takto běží cdma mě, v každé lokalitě to bývá jinak. Připrav se na hrůzné chování errortelu: časté vypínání netu bez upozornění, modem se vypíná...musíš ho mít s baterkou v síti, ...kdo ví jakým fupem nás errortel ještě překvapí.
- - - - - -

odpovědět autor: K.Bilek   <running.cz@gmail.com>   [IP: 85.160.161.XX]
napsáno: 25. dubna 2005 v 18:55
"od 18:00 do 2:00 limit 30MB a v noci neomezeně" - takze "noc" zacina az ode dvou?
- - - - - - -

napsáno: 25. dubna 2005 v 20:24
Já to tak mám, v každé lokalitě to může být jinak.
- - - - - - - -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.174.XX]
napsáno: 25. dubna 2005 v 21:55
Do pytle LIDI!!!! Kdo se v tom ma orientovat,par dni uz prochazim ruzna fora a nevim co si mam myslet kazdej pise neco jineho.Zacinam mit pocit ze v eurotelu je hlavni sef staje nejaky blazen.Jednou to jede 3kB jednou 30kB nekdy za hodinu 30MB nekdy 80MB nekdy neomezene.To je silenost.Jsem si jistej ze se to casem nekde ustali ale bojim se toho KDE:-)Na ET sem se docetl ze trvale pripojovani a stahovani velkeho mnozstvi dat je porusenim vseobecnych podminek 450MHZ.to chapu!jaktoze to nekteri jedinci nemuzou pochopit?Jak nekdo muze byt 24/7 byt na DC++ a stahovat a stahovat...?Zakazane to nebylo, takze se to delo a BTSky to nemohly stihat!Lidi uvedomte si ze je zde omezena kapacita prenosu a kdyz par lidi stale stahuje tak ostatni maji smulu.Proc si nemuzete stahnout par novinek a dost?Treba 2 filmy tydne a 2 hry nebo ja nevim kruci.BTS nejsou nafukovaci a s kazdym zakaznikem zakonite musi klesat rychlost kdyz jsou vseci porad na DC.Tito jedinci asi byly zvykly na jine pripojeni mnohem rychlejsi jinak si to nedovedu predstavit,ja mam GPRS a kdyz stahuju torrent tak mam 360MB za 24 hodin nepretrziteho downloadu a to na to nesmim ani sahnout!Podle toho co mi rekla operatorka je CDMA az 5x rychlejsi,to je tedy 1800MB za 24 hodin.Stahne nekdo zvas tolik dat ze den?A jestli ano,tak proc kruci nestahnou rychlost kazdemu na tech 25kB/s a jeto?Zadny blby FUp nebo tak neco.Proste kazdej 25kB.To by nebylo mozny?Je vubec nekdo na techto forech kdo by mi dokazal rozumne odpovedet proc muze GPRS jet kazdemu 5kB/s a cdma je tak nestabilni?uz koncim tohle je na me moc silne kafe jdu si hodit maslu
- - - - - - - - -

odpovědět autor: Bez   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 9. května 2005 v 12:32
Oproti GPRS je to určitě rychlejší. ;o)
Občas mi Azureus (pro neznalé: torrent klient) stáhl za 24 hodin i přes gigabajt. Ale poslední dobou to hapruje. Nikoli kvůli restrikcím, spíš kvůli většímu vytížení přenosů na dané BTS. ;o(
Je-li opravdu málo vytížená, lze občas v noci stahovat i rychlostí blížící se mega za sekundu.
- - - - - - - - -

odpovědět autor: Dawid   [IP: 147.32.207.XX]
napsáno: 26. dubna 2005 v 17:05
Protoze GPRS vic nez cca 5 kb/s neumi

...ale CDMA muze (ale vetsinou ne) az 2048 kb/s http://www.eurotel.cz/page/pers/jnp/cz/ser vices/service/cz-services-dataContainer-S4 _InternetAemail-EurotelDataExpres-FAQ.html

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz