Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1028,7 kbit/s
hodinový trend: +142,9%

CDMA U:fon: 1089,1 kbit/s
hodinový trend: +352,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: mi21   [IP: 85.160.81.XX]
napsáno: 30. dubna 2005 v 13:59
BitLord
Nevím čím to je ale nainstaloval jsem si BitLord stáhnul jsem nějaké torrenty jsou v seznamu stahování ale už asi půldruhý hodiny se připojují ale nic vic. Nevíte v čem tento problem vyřešim dik.Zatím jsem nestáhnul vůbec nic
Počet reakcí: 11, nejnovější: 24. listopad 2005 v 21:12.
-

odpovědět autor: Petr Helekal   <OLSEED.UNCOVICE@seznam.cz>   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 24. listopadu 2005 v 21:07
RE: BitLord
Problém je hlavně v tom, že jako uživatelé CDMA jsme napojeni na IP přes společnou tudíž neveřejnou IP bránu. Proto můžeš stahovat torenty pouze od klientů s vlastní tedy veřejnou IP. Pokud nemá tebou stahovaný torrent, stažený někdo s veřejnou IP, pak nemůžeš tento torrent stahovat. Stejné je to i při UPloadu, tedy nahrávání torrentu na server, opět jej od Tebe může stahovat pouze veřejná IP a pak samozřejmě se body za stahování přičítají tomu kdo má veřejnou IP. Ty dostaneš body pouze za torrent stažený majitelem veřejné IP. Tak to aspoň chodí u většiny trackerů, které jsem zkoušel
-

odpovědět autor: Fika   [IP: 62.177.79.XX]
napsáno: 24. listopadu 2005 v 16:58
Kdo mi muže poradit aby mi to šlo tak mi prosivás napište na pepa91cerny@centrum.cz dík mmoc
-

odpovědět autor: Tittana   [IP: 85.160.86.XX]
napsáno: 4. října 2005 v 18:36
podivej chlapce...tahas to blbe. pokud chces tahat pres p2p vedne musis vedet jak nato. jinak si neskrknes. ikdyz vis jak nato (jako ja) tak se dostanes maximalne na hranici 30KB/s a to jen v pripade ze dany torrent stahuje spousta lidi. nevim presne jake musi byt jejich specifikace ale musi jich byt vetsi mnozstvi. taky hodne zalezi na trackeru ze ktereho stahujes. tato problematika je dosti rozlezla a ja nejsem odbornik, staci mi to tak jak to mam. vprumeru 22KB/s vedne. vnoci jeto lepsi ale jak kdy nekdy se to nehejbe ani vnoci... co se programu tyce tak ti musim doporucit jedine BitComet stim sem dosahl vzdy nejlepsich vysledku a porovnaval sem ho s vetsinou znamych klientu...
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 5. října 2005 v 16:02
Pres noc v pohode pres 100KBs. Pokud je dost zdroju. A je pravda ze neni tracker jako tracker.
-

odpovědět autor: Harry   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 10. srpna 2005 v 22:42
Problem je v tom, ze neni pripojen k torrentu nikdo s verejnou IP.
- -

odpovědět autor: Fika   <pepa91cerny@centrum.cz>   [IP: 62.177.79.XX]
napsáno: 24. listopadu 2005 v 16:54
Nehce se mi to připojit čím to je dík!Kdyš tak mi to odešlete na mail
-

odpovědět autor: Tittana   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 10. srpna 2005 v 21:31
problem je hlavne vtom, ze to stahovani zkousis v 13:59 tedy v dobe kdy je uplatnovan FUP na p2p site takze je stahovani brutalne omezeno. Navic pokud je malo zdroju tak se nekdy nedostanes ani na 1KB/s..jinak doporucuji zkusit jiny bittorrent klient. napr azureus mi funguje vyborne
-

odpovědět autor: Smooth Michaael   <smara@centrum.cz>   [IP: 62.209.219.XX]
napsáno: 10. srpna 2005 v 11:12
Ahoj,nejsem si úplně jistý,ale možná je problém v tom,že žádný z klientů vlastnících torrent,který chceš stáhnout není připojený.Nebo ještě můžeš zkusit při kliknutí na torrent kliknout ne na uložit,ale na otevřít.Doufám,že jsem ti aspoň trochu pomohl.S pozdravem Smooth Michael.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 3. října 2005 v 19:13
Nejsem si jistej ale ted to du vyzkouset, melo by se dat nastavit port 80 coz je http takze to vlastne nasimuluje tahani z webu takze by to melo chodit i pres den.
- - -

odpovědět autor: Petr Helekal   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 24. listopadu 2005 v 21:12
FUP Ti to nedovolí a kdyby přece tak máš limit pro stažená data
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 4. října 2005 v 10:20
Na to zapomen.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz