Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1028,7 kbit/s
hodinový trend: +142,9%

CDMA U:fon: 1089,1 kbit/s
hodinový trend: +352,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: T0mik   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 13. září 2004 v 01:25

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Pokryti Kladno, kladensko jih, Beroun, berounsko sever, Rudna
Tak jsem v praci dostal CDMA modem s ukolem otestovat jej. Takze strucne o pokryti. Nejprve jej testoval sef v Rudne u Prahy. Udajne neni signal, coz mne udivuje. Tak nevim. Potom jsem testoval ja. Testoval jsem s magnetkou na strese auta a s notebookem. Rychlost erena na dsl.cz a zprumerovana a extremni hodnoty osekany. Tedy zhruba median. Takze vysledku testovani: Kladno, je pokryto dobre asi cele. Jsou tu 2 vysilace, v Rozdelove a u Hvezdy. Dale jen strucne: Velka Dobra - vychod (na kopci) 5 carek, rychlost okolo 700kb, VD vychod (pod kopcem) 3 carky, kolem 300kb. Valdek - 4-5 carek, Braskov kolem 3 carek, pod kopcem ze straci signal, Kysice - bohuzel pod kopcem, signal se ztraci, Horni Bezdekov vychod 1-2 carky kolem 100kb, zapad - signal se ztraci, Nouzov - signal jen v severni casti obce, pak uz asi konci dosah vysilace z Rozdelova, Hrebenka - bez signalu, chatova oblast Dedkuv vrch a okoli - signal poze na kopci, 1 carka (na plechove strese chaty 3 carky), rychlost kolem 64kb, chaty ktere nejsou na kopci nemaji sanci, Chynava, Libecov, Zelezna - signal zadny az jedna carka, Beroun - je pokryty velmi dobre, hned za Zeleznou se signal objevi a je az do Berouna... Pripominam ze me mereni je pouze orientacni! Zaverem bych rekl, ze vysilac v Rozdelove je dobre umisten, jen bohuzel na jih je jen jeden sektor a mam obavy z pretizeni. K ranu mi to jede z domova (2km od BTS, prima viditelnost) az 1,2Mb, jenze pres den tak 600, vyjimecne 800kb a bude to asi horsi. Myslim, ze kdo nepotrebuje mobilni pripojeni, je ADSL lepsi a na kladensku dostupne. Kdo potrebuje mobilni pripojeni pouze na web, tak GPRS. Kdo potrobuje mobilni (i kdyz mene) i na jine veci, treba VPN, vzdalena obrazovka (VNC apod.), tak je CDMA dobre. Jen ten pomalej upload mne stve :(
Počet reakcí: 7, nejnovější: 2. listopad 2004 v 22:41.
-

autor: Milan   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 2. listopadu 2004 v 22:41
RE: Pokryti Kladno, kladensko jih, Beroun, berounsko sever, Rudna
Ahoj nevim jak a kde jsi meril,ale v Chynave.Libecove i Podkozi je signal dobry.Provozuji CDMA na hranici Udoli Oddechu,z mista kde jsem nevidim ani na jednu vyse zminenou vesnici,ani na BTS Eurotelu smer Chynava - Nouzov (tam CDMA neni)a na magnetku ET mam signal 3 dilky na modemu a dle softu p.Drholce sila signalu 21%.Pro zlepseni rychlosti a signalu pouzivam antenu Yagi se kterou se dostavam na silu 40%.Signal je stabilni - DL 250 - 400 kbps , UL 80 - 140 kbps.Mereno na Chello nejvetsi vzorky.Mam CDMA od zacatku spusteni a je pravdou,ze asi ET ladil sit,protoze tak jak to chodi ted to nechodilo,ikdyz intenzita signalu je stejna od zacatku.
-

autor: GF   <gf@wo.cz>   [IP: 212.71.131.XX]
napsáno: 26. října 2004 v 23:07
Zdar. Docela by me zajimaly Tve zkusenosti s VNC, VPN a dalsi podobne sitove veci... Mam ted GPRS kartu, ale rad bych poridilneco "pouziteknejsiho". Jestli muzes napis.

Dik GF
ICQ 145 611 370
-

autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 25. října 2004 v 18:34
Že by konečně na Kladně posílily síť? Dneska mi to po zhruba měsíci zase jede přes 250kbps.
-

autor: tora   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 14. září 2004 v 13:44
Horní Bezděkov západní část, mírně z kopce, 4 čárky, síla signálu 25%. Kupuji Yaginu, smer, mezi BTS Rozdělov a Kročehlavy, důvod možné "přesměrování" z jedné BTS na druhou.
- -

autor: T0mik   [IP: 193.165.195.XX]
napsáno: 14. září 2004 v 13:54
Hmm, ja bydlim ve vychodni casti (teda bydlim jen o vikendech), jak jsem psal jen asi 2 carky kdyz je magnetka na aute nebo v prizemi v baraku na topeni. Vidim to tak ze koupim Yaginu a dam ji na pudu. Jenze ja chci spise mobilni internet nez tohle :( Ale co se da delat...
-

autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 13. září 2004 v 15:35
Hnidousy (u skoly) silnej signal.
- -

autor: michal   <pyfyk@seznam.cz>   [IP: 83.148.41.XX]
napsáno: 23. října 2004 v 17:58
hoj nevite jak je na tom kamenné zehrovice diky

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz