Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1028,7 kbit/s
hodinový trend: +142,9%

CDMA U:fon: 1089,1 kbit/s
hodinový trend: +352,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 10. května 2005 v 08:59
PCMCIA CDMA modem
kdyby ste měl někdo stejně blbej nápad jako já a pořídil si vlastní jinej modem než ten co dodává Eurotel, např. PCMCIA kartu do notebooku, kterou sem si nechal dovízt, tak Vám tuto blbost nedoporučuju :-) Sice teď mam doma PCMCIA kartu pro CDMA2000 1xEV-DO, ale je mně k ničemu protože ji do sítě Eurotelu nepřipojim a ani Eurotel mně ji neaktivuje. Jak sem se dozvěděl jiný modemy než ty který máme neplánujou
Počet reakcí: 14, nejnovější: 11. listopad 2007 v 18:58.
-

odpovědět autor: Honza   [IP: 195.122.217.XX]
napsáno: 2. června 2005 v 10:12
RE: PCMCIA CDMA modem
Když jsem před asi měsícem volal na linku MA zákazníků Eurotelu a ptal se jich jestli nebudou prodávat taky PCMCIA CDMA modem, že máme zájem o cdma, ale nikomu se nechce tahat se současným modemem, tak mi bylo sděleno, že prý nejsme jediní a prý někdy v druhém pololetí tohoto roku by se měl objevit PCMCIA CDMA modem
-

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 11. května 2005 v 14:59
No máte skutečně pravdu, jak sem zjišťoval, tak opravdu pro pásmo 450 MHz je jenom ten šmejd co nám prodává Eurotel a používaj ho ještě v Rumunsku.
Ale koukal sem, že se chystá ještě novej modem, který by se měl snad obejvit na trhu a údajně jej i Eurotel testuje
měl by to býte tento modem:
http://www.axesstel.com/fixed/broadband_evdo_modem.php?id= 1
-

odpovědět autor: PM   [IP: 193.85.149.XX]
napsáno: 10. května 2005 v 11:51
Tak ten tvuj modem je pro 800/1900 MHz, takze nemuze fungovat v siti 450MHz, proste je pro jinou CDMA 1xEVDO sit nez ma eurotel, pokud vim tak ten eurotelackej modem je jedinej sveho druhu pro 450 MHz, takze smula ze sis neoveril zakladni parametry.
- -

odpovědět autor: porez   [IP: 195.39.102.XX]
napsáno: 10. května 2005 v 14:14
tak to sem nezjistoval bo tu jeste nebyl typ modemu.Ale jestli je to teda na jiny kmitocet tak to je holt smula.jo stim notebookem je to docela vopruz a mohlo by byt i napajeni z USB.premejslim ze si to tak to napajeni sam udelam z druheho usb
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 11. května 2005 v 19:43
Napájení CDMA přímo z druhého USB portu notebooku mám a je je to mnohem lepší nežli s sebou tahat ještě nabíječku.
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 11. listopadu 2007 v 18:58
.
- - - -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 11. května 2005 v 20:02
máš návod jak na to ?
zjistil sem že když odeberu kryt modemu, tak se mně vejde zasunout do prostoru pro PCMCIA karty, tak jen vyřešit napájení
-

odpovědět autor: porez   [IP: 195.39.102.XX]
napsáno: 10. května 2005 v 09:42
ty totiz u ET nemuzes podepsat smlouvu bez toho aby sis u nich koupil ten modem jejich.A taky proc ze kdyz ho nikdo jiny nema.Ale ty sis ho sehnal a tak me napadlo co od nekoho prepsat smlouvu a pouzivat ten tvuj modem a ten GTRAN nechat treba v supliku.Protoze si myslim ze ty potrebujes heslo a jmeno ktere ti da eurotel jen kdyz uzavres smlouvu.Ale nevim jak by to bylo stim uz.jmenem bo se pouziva cislo modemu.jesli se vnecem mylim tak to napsite
-

odpovědět autor: Lumča   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 10. května 2005 v 09:28
A jaký důvod Et uvádí? Pokud je PCMCIA modem kompatibilní s CDMA nevidím jediný technický důvod, proč by to nemělo jít???
- -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 10. května 2005 v 09:58
Já mam s nima smlouvu i ten jejich modem, ale kdo má notebook tak ví že je to wopruz nosit sebou tu krabici, tak sm si nechal poslat od kámoše z USA PCMCIA modem GTRAN DotSurfer 6210, který je též CDMA2000 1xEV-DO.
Na Eurotelu se k tomu prostě nějak moc nevyjadřujou, jen stále říkají, že to nejde ale důvod neuváděj. Podle mně by to jít mělo, protože by jim mělo stačit ESN šíslo modemu a k němu pak přiřadí moje uživatelský heslo a tel číslo (601...) a mělo by to fachat. Jestli ale mají to tel číslo na pevno v sobě, tak pak to chápu ale to si nejsem jistej jak to maj.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 2. června 2005 v 10:40
Nejde to, protože DotSurfer 6210 se používal v síti Monet, a tedy umí jen 800/1900MHz - nikoli 450 MHz, na kterých CDMA běží v ČR.
- - -

odpovědět autor: obrbaz   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 10. května 2005 v 16:00
Ten modem není na 100% určrn pro 450MHz bo to jinde na této frekvenci není.
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 10. května 2005 v 16:12
je tusim jeste v rumonsku a par zemich.. ;-) ale usa to neni.. :-/
- - - - -

odpovědět autor: fraktik   <na gmail.com>   [IP: 194.149.96.XX]
napsáno: 6. října 2006 v 21:39
Ted jsem volal na jejich podporu (btw uz maj i pcmci versi, ale se slabsim prijmem) a tam mi rekli, ze cizy zarizeni nepodporujou, protoze do toho musi zapsat sve vlastni cislo (tj. prepsat firmware)...
:-/
Ale 7000 se mi jim fakt vyplaznout nechce...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz