Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1028,7 kbit/s
hodinový trend: +142,9%

CDMA U:fon: 1089,1 kbit/s
hodinový trend: +352,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: aligator   [IP: 147.228.110.XX]
napsáno: 12. května 2005 v 10:03
Mam modem bez signalu - Plzen
Od vcerejsi noci nemam na modemu signal a nemuzu se tak pripojit. Jsem Plzen-Doubravka a ted momentalne i Bory. Modem stale hlasi Neni signal a nic. V Eurotelu o nicem nevedeli a rikali, ze se mi odpoledne ozvou.

Nemate nekdo podobny problem? Asi ne, co?

Jak probiha reklamace, oni si ten modem vemou a mesic si ho nechaji? Nebo je nejaka jina alternativa? Ja se potrebuju dostat vekmi nutne na internet pres CDMA o vikendu, to mam asi smulu, co?

Jak to teda s tou pripadnou reklamaci presne vypada?
Počet reakcí: 11, nejnovější: 18. únor 2007 v 22:32.
-

odpovědět autor: coldwell bankers homes for sale   <aumhgyc@gmail.com>   [IP: 72.28.56.XX]
napsáno: 18. února 2007 v 22:32
coldwell bankers homes for sale
Result that many deaths occur even though the muscles of the extra adjustment and hence are not visible even though the two forks. coldwell banker commercial coldwell mortgage [url=http://iyz.ebiop.info/coldwell-mortgage.htm#coldwell+ mortgage]coldwell mortgage[/url] coldwell banker commercial real estate coldwell banker commercial property [url=http://iyz.ebiop.info/coldwell-banker-commercial-prop erty.htm#coldwell+banker+commercial+property]coldwell banker commercial property[/url] columbus ohio commercial real estate
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 213.211.39.XX]
napsáno: 1. prosince 2006 v 13:53
RE: Mam modem bez signalu - Plzen
chyba je rozhodne na tve strane a O2 za nic nemuze, jo a urcite se ti odpoledne ozvou, to tam totiz ti idioti rikaj kazdymu, pak prasknou ze sluchatkem a smejou se ti do xichtu a ty pak marne cekas, nez ti nekdo zavola zpatky
-

odpovědět autor: homes   <fkxbc@yahoo.com>   [IP: 70.233.146.XX]
napsáno: 30. listopadu 2006 v 13:10
homes
Assume that under the control of the primary principle of pain this however is not the place to examine. angeles term luxury renting apartments [url=http://xoomer.alice.it/top-blog/apartments/#apartment s]apartments[/url]
-

odpovědět autor: fan   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 13. května 2005 v 17:51
Měl jsem ten samý problém, chyba je v modemu. Přečti si:

http://www.cdma.cz/diskuze.php?vlakno=60097
-

odpovědět autor: Hankeys   [IP: 195.113.158.XX]
napsáno: 12. května 2005 v 11:34
po peti mesicnim neustalem pouzivani modemu mi taky zniceho nic zmizel signal (mel sem vzdy plnej), jen obcas problikl na jednu carku, takze sem reklamoval a dostal novej kram a zase to bezi v poho. Jestli to budes mit delsi dobu reklamuj, asi se nebude jednat jen o vypadek.
- -

odpovědět autor: aligator   [IP: 147.228.110.XX]
napsáno: 12. května 2005 v 11:37
OK, dik za info...

Jak dlouho to vyrizeni reklamace trva? Celej mesic nebo kratsi dobu? Celej mesic bez netu, to bych byl pekne v haji...
- - -

odpovědět autor: Hankeys   [IP: 195.113.158.XX]
napsáno: 13. května 2005 v 12:59
reklamoval sem v Brne, reklamace vyrizena do 10ti dnu... jinak mi zapujcili bezplatne (jen vratna zaloha 4000) jejich modem po dobu opravy.
-

odpovědět autor: Bercah   [IP: 194.228.31.XX]
napsáno: 12. května 2005 v 10:13
Mam stejny problem bydlim 10 km od Sokolova a rychlost byla kolem 350kb stahovani 40kb s a tedka mi to furt skace 5vterin jedna carka na modemu pak mito ukazuje neni signal a takhle furt a eurotel mi porad radi ze si mam koupit externi antenu jinak mi pry nepomuzou tak az na neco prides tak se ozvi na foru Zatim Cestik
- -

odpovědět autor: aligator   [IP: 147.228.110.XX]
napsáno: 12. května 2005 v 10:17
Mno, ja na ty Doubravce slapu jedine pres tu prutovku, pres tu malinkou antenku vetsinou ani ťuk.

Je mi ale divny, ze jsem jel mestskou presne pod teplarenskym kominem na Borech (kde teda je snad BTSka) a ani tam jsem nemel ani ťuk...

Je to proste v haji...
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 30. listopadu 2006 v 23:40
Pred rokem se mi to stalo taky,reklamoval sem to dost huste a tak mi ho vymnenili.
- - -

odpovědět autor: pajdys   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 13. května 2005 v 19:20
tohle mi udelal taky.. reklamuj ho.. ;-)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz