Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1159 kbit/s
hodinový trend: +12,7%

CDMA U:fon: 569,8 kbit/s
hodinový trend: -91,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: cedys   [IP: 194.108.65.XX]
napsáno: 30. května 2005 v 07:19
baterie
Zdravím kolegy cdma-ky.Po 5-ti měsícich provozu se mi nafoukla baterie ,modem se nadstardantně hřeje a vypíná.Když to napojím bez baterie,tak se taky vypíná.vypínaní je cca po 3 - 5 minutách.Poradíte co s tím?Děkuju.
Počet reakcí: 11, nejnovější: 30. srpen 2005 v 13:10.
-

odpovědět autor: AdminAF   <admin@forbidden.cz>   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 30. srpna 2005 v 13:10
RE: baterie
Řešení je jednoduché: Reklamovat, reklamovat a zase reklamovat. :-) Pokud se baterka nafoukla, tak to je určitě závada, stejně, jako to vypínání...... Pokud najdete solidní prodejnu, modem okamžitě vymění. Sebou doporučuji vzít modem, baterii, malou interní anténu a nabíječku a samozřejmě záručák a pokud možno fakturu... Mělo by to stačit. Já už měnil modem 3x a vždycky to bylo z ruky do ruky s vybavením, které jsem popsal výše.
-

odpovědět autor: Fragmaster   <webmaster@pokrevnibratri.cz>   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 29. srpna 2005 v 01:15
Baterie se nafoukne, kdyz je modem porad v nabijecce i s baterii. Stavalo se to driv i u baterii v mobilu. Pokud baterii treba aspon jednou tydne nechate uplne vybit a uplne nabit (takzvane zformatovat), tak by se nemela vubec nafouknout.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 31. května 2005 v 02:32
Ten problem nevi v baterii, ale v tom, ze modem neustale baterii pouziva i v dobe, kdy je napajen ze site. Staci si na modem (na baterii sahnout za provozu). Dle vyrobce by mel modem fungovat i bez baterie. Eurotel si vy upozorneni, ze pouze s baterii. Kazdopadne za jakekoli skody, ktere zarizeni zpusobi (poraneni vlivem vybuchu baterie, pozar apod.) odpovida Eurotel.

A byt Vami, tak vyjmu baterii z modemu a pokud se bude modem vypinat, jdete jej ihned reklamovat.

Ono obecne teplo baterii velmi skodi a zkracuje zivotnost. Tim velmi myslim treba 10x (dle odbornych studii).
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 31. května 2005 v 16:20
Ty ses dobrej cyp. A co baterie v noteboku? Vetsina lidi v kanclech je ma porad napojene v siti a neslysel jsem, ze by se nekomu nafoukl natas.
- - -

odpovědět autor: Dr.Easy   <Dr.Easy@seznam.cz>   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 28. srpna 2005 v 22:06
a ty ses machr.. podivej se, kdo vyrabi ty hloupe modemy.. a pak porovnavej a pomlouvej
-

odpovědět autor: Pepas   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 30. května 2005 v 20:28
Tak to se me stalo taky. Baterka se nafoukla a je 2x takova a do toho kvalitniho modemu od kvalitniho vyrobce, kterej sem koupil u kvalitniho operatora uz nejde docela kvalitne zavrit.. :o) Strasne me laka na to slehnout kladivem, pac by me zajimalo, jak se to rozstrikne. Ale asi jeste chvilu potlacim svuj vztek a pujdu si schladit zahu az nekam k pultu.
Tak zatim preju vsem spokojenejm zakaznikum peknej den.
-

odpovědět autor: hunter   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 30. května 2005 v 07:59
Me se to stalo take. Modem mam asi od zari 2004. Nakonec jsem ho pripojil na Asus 500g router a modem tim padem bezi 24 hodin denne. ale je nutne v nem mit i baterku, jiak se modem vypina po cca 5 hodinach. asi pred 2 tydny jsem s hruzou zjistil, ze je vyklopeny kryt baterie a ta je nafoukla. I kdyz jsem o tom jiz na foru cetl, dost jsem se divil. No vzal jsem baterku na prodejnu, tam na to koukali jako vrany, ale po chvili premysleni co s tim mi dali bez mrknuti oka novou. Tak jen doufam, ze ta uz chvili vydrzi.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 30. května 2005 v 07:46
Reklamovat akku. I když mají v záručáku nějaké kecy o záruce 1/2 roku na akku, tak jsou nuceni respektovat zákon, který (což se asi pánové od ET podivili) nestojí pod jejich ustanoveními.

Vem s sebou záručák a pro jistotu smlouvu + modem, zajdi na prodejnu a chtěj výměnu. Neuspěješ-li, použij jinou značkovou prodejnu. Nakonec uspěješ na výměnu na místě, bez čekání.
-

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 30. května 2005 v 07:45
pomuze ti jednine reklamace. A jak si ten modem provozoval? Mel si baterku stale v nem dohromady s nabijeckou? ... zajimalo by me ceho ce mam vyvarovat
- -

odpovědět autor: cedys   [IP: 194.108.65.XX]
napsáno: 30. května 2005 v 09:03
Nejdřív jsem jel jenom na nabitý akumulátor,ale modem se vypínal ,i když jsem byl jenom na internetu.Tak jsem to připojil na nabíječku i s akumulátorem a jelo to bez problémů celých 5 měsíců.Když to bylo na bíječce bez akumulátoru,tak se to hřálo a vypínalo.Jediné řešení,které bylo,aby jsem ten internet mohl pořádně využívat,bylo to mít napojené i s akumulátorem na nabíječku.Tak se to vypnulo jednou za 48 hodin,ale to resetoval eurotel.Zdar a hodně úspechů.Já jdu reklamovat.
- - -

odpovědět autor: vini   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 28. srpna 2005 v 17:04
Jak to tak přočítám, řekl bych, že mám úplně stejný problém jako cedys. Příspěvěk bych napsal takřka totožný.Takže to vidím na reklamaci :-((

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz