Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1159 kbit/s
hodinový trend: +12,7%

CDMA U:fon: 569,8 kbit/s
hodinový trend: -91,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: AMIGOS   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 31. května 2005 v 21:37
LIMIT STAHOVÁNÍ
UŽ NĚKDO POCÍTIL ŽE MU TO JEDE JEN 200-256KBS,Dnes mi operátor sdělil že když stáhnu větší objem dat je možný že mi to omezej na 200-256...
Počet reakcí: 6, nejnovější: 2. červen 2005 v 18:53.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 62.240.183.XX]
napsáno: 2. června 2005 v 18:53
RE: LIMIT STAHOVÁNÍ
Od pristiho mesice je limit 0B, pri zachovani puvodni ceny sluzby. Sdelil mi to operator...
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 2. června 2005 v 14:13
Ahoj, komu jsi volal? Ja ted volal na infolinku a tam mi bylo receno, ze vsechna FUP, ktera jsou v testovacim provozu, nejsou nahlasovana ani zakaznikum, ani operatorum.
-

odpovědět autor: Fido   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 31. května 2005 v 21:44
Nepocítil jsem nic, ale jen díky tomu, že toto připojení považuji už jen za dočasné a končím s errortelem na věčné časy. Přes CDMA si stáhnu maily a používám www. Ničit si nervy s pokusy něco stáhnout už nemusím. Jsem téměř ideální zákazník této pokleslé firmičky :o)) Celý téměř rok dělají pokusy, jak okrást zákazníka. Ještě dva měsíce a adios Amigos :o))
- -

odpovědět autor: Ferda   [IP: 81.95.106.XX]
napsáno: 2. června 2005 v 18:47
No já to taky v srpnu balim a asi nebudu sám,vysokorychlostní internet si lidi pořizujou,aby mohly stahovat velký soubory-odkud to už je jedno.Kdo to chce jenom na načítání stránek,tomu bohatě stačí GPRS,takže asi tak.
- -

odpovědět autor: Edda   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 1. června 2005 v 16:36
heh v zari mi konci smlouvam..tak se tesim az se toho hnusu zbavim:D..a jinak nevite jakej je postup pri ruseni smlouvy s ET?dík
- -

odpovědět autor: amigos   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 1. června 2005 v 14:40
je to v pr... Pokusný králici=cdma uživatelé

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz