Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1159 kbit/s
hodinový trend: +12,7%

CDMA U:fon: 569,8 kbit/s
hodinový trend: -91,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: qwerticek   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 6. června 2005 v 15:24
???
Co si furt stezujete??? Dnes mereni v 15:18 http://qwerticek.wz.cz/rychlost2.JPG
Počet reakcí: 4, nejnovější: 7. červen 2005 v 11:17.
-

odpovědět autor: Tittana   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 6. června 2005 v 17:22
RE: ???
Taky sem mel pred dvema tydny 1mbit ale ted tu mam FUP na 256kbit a stezovat si teda muzu ne? Pockej az ho zavedou i tobe...uvidime co nato budes rikat :-)))
- -

odpovědět autor: FUP   [IP: 212.67.84.XX]
napsáno: 7. června 2005 v 09:34
Ten FUP je zaveden plosne uz davno. Sosaci jako ty, kteri prelezli tydenni kredit dostavaji bohuzel po papuli a jsou omezeni na rychlosti urcite rychlosti prenosu dat a to je pro HTTP 256 kbit/s.
- - -

odpovědět autor: Haha Binks   [IP: 194.213.192.XX]
napsáno: 7. června 2005 v 11:17
Hmmmm, co je to ten týdenní kredit? Přijel jsem po třech měsících z Německa a CDMA jsem pustil v pátek, filmy jsem nestahoval, a od neděle jsem si neškrtnul na streamu televize ani radia. Jediné, co teď funguje, je stáhnout si přes noc film a druhý den ho zkouknout... a pořád dokola. Už žádný zprávy z archivu asi neuvidím.
- -

odpovědět autor: Haha Binks   [IP: 194.213.192.XX]
napsáno: 6. června 2005 v 18:21
On na to nic říkat nebude, jeho cílem je stahovat testovací soubory z HTTP.... já mám na té DSL stránce přes 1 Mbps, ale když s CDMA pustím čt1 nebo jinou televizi, tak player detekuje rychlost cca 900kbps (asi taky přes http), začne bufrovat na 400kbps, a bufruje, a bufruje, a bufruje, a bufruje... a bufroval by dodnes, kdyby se rozumně počase nevypnul.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz