Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1159 kbit/s
hodinový trend: +12,7%

CDMA U:fon: 569,8 kbit/s
hodinový trend: -91,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: Tomas Mark   <tomas.mark@centrum.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 11. srpna 2004 v 21:42

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Jak se vysplhat alespon na 2 carky urovne signalu
Zdravim, mam tu mozna zajimavej poznatek.

Mam pujceny modem od kamose co ho ma pujceny od ET. Zitra se musim rozhodnout zda-li si to poridim nebo si necham gprs od ET. Misto Rotava, na mape bilej flek, Externi antena ukotvena primo v taliri satelitu kde chyta jednu carku. Nikde jinde signal neni. Dnes odpoledne jsem se dostal na 20 kilobajtu (pisu to tak schvalne aby se to nepletlo) za vterinu. Ted od 6 laboruju a nedostanu se nad 10kilobajtu za vterinu. Nevite nekdo kde splasit delsi antenu ? Jeslti by nahodou neslo vylest alespon na 2 carky ? Protoze zda se mi nefer kdyz nekdo za stejnou cenu ma to a druhy pomalejsi ono. (samozrejme by mi stacila i ta 10tka, ale kdyz tam to pasmo je, proc ten signal trochu nezkvalitnit aby to trochu litalo :-) Tomáš
Počet reakcí: 4, nejnovější: 11. srpen 2004 v 22:16.
-

autor: tark   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 11. srpna 2004 v 22:12
RE: Jak se vysplhat alespon na 2 carky urovne signalu
Kdybys mel nejakej starej comp s USB a firewallem (dobre nakonfigurovanym),tak by ti mozna slo nasdilet pripojeni a ty dva compy si muzes propojit treba wifi nebo ethernetem.
-

autor: xxx   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 11. srpna 2004 v 21:57
V Eurotelu ti prodaj externí Yagi anténu asi 6dB i s 10 metrovým kabelem asi za 1150Kč.Přibližně z tvojí jedny čárky udělá čtyři.
- -

autor: Tomas Mark   <tomas.mark@centrum.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 11. srpna 2004 v 22:16
Mno tak tahle odpoved mi docela zvedla naladu, abych ti rekl pravdu dal bych za ni i 2 táci jestli opravdu ten prijem zvedne. Ale jak rikam, mam tu malou antenku v centru satelitniho talíře, jinde se nechyta.

Tu rychlost mi vysvetlis ? Ted jedu max. 10Kilobajtu za vterinu.
- -

autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 11. srpna 2004 v 22:16
Mno tak tahle odpoved mi docela zvedla naladu, abych ti rekl pravdu dal bych za ni i 2 táci jestli opravdu ten prijem zvedne. Ale jak rikam, mam tu malou antenku v centru satelitniho talíře, jinde se nechyta.

Tu rychlost mi vysvetlis ? Ted jedu max. 10Kilobajtu za vterinu.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz