Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1159 kbit/s
hodinový trend: +12,7%

CDMA U:fon: 569,8 kbit/s
hodinový trend: -91,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Honza   <walker.johnek@post.cz>   [IP: 83.148.31.XX]
napsáno: 3. července 2005 v 12:49
Nejde se připojit k netu - chyba 721 (vzdálený počítač neodpověděl)
Poradí mi někdo s tímto problém, abych nemusel brát modem na reklamačku? Když se chci připojit, hodí mi to tuhle hlášku. Ze začátku probíhá připojení jako obvykle, ale jakmile ověří přihlašovací údaje, tak se modem odpojí a konec. Zkontroloval jsem všchna nastavení včetně hesla a jména, zkoušel jsem reinstalovat. Dokonce jsem to odnesl ke kolegovi na jiný počítač. Nic. Trvá to už druhý týden a na zákaznické lince mi akorát operátorka řekla, ze se se mnou spojí jejich technik do 2 hodin. Vykašlali se na mě. Díky
Počet reakcí: 20, nejnovější: 31. říjen 2006 v 15:25.
-

odpovědět autor: Coolman   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 30. října 2006 v 14:53
RE: Nejde se připojit k netu - chyba 721 (vzdálený počítač neodpověděl)
Pokud vám to hází 721 a máte starý modem GPC-6420 + PC s dvoujádrovým procesorem, jděte modem reklamovat - jedná se zde o vadu modemu projevující se nekompatibilitou GPC 6420 a systému s dvoujádrovýmm procesorem. Bylo tu na to i vlákno, je to obecně známá vada. Musíte uvést, že modem vám nejde, protože máte dvoujádro, jinak vám ho nevymění. Protože na jiných konfiguracích funguje. I já jsem měl stejný problém, trochu se kyslíci cukali, ale nakonec novej dali. Musíte být tvrdí a neustoupit - chtít nový modem.
Hodně štěstí a pevných nervů.
- -

odpovědět autor: Honza   [IP: 147.251.50.XX]
napsáno: 31. října 2006 v 15:25
Díky
-

odpovědět autor: Hondzikk   [IP: 88.102.169.XX]
napsáno: 23. října 2006 v 09:27
Jestliže se jedná o adsl připojení tak je to chyba v instalaci resp. chyba trapnyho telecomu a nejlevnejšiho modemu kterej existuje!!! Řešení : když naitalujete modem, poté se chcete připojit a hodí vám to tuhle hlášku (občas se to prohazuje s chybou myslím 698), dole v pravo v liště panelů nástroju se zobrazuje šipečka která ukazuje stav pripojení aäšeho modemu a hlavně detekaci modemu, když ji rozkliknete (další možnost je > pod startem, programama je ten modem a pod nim je soubor DSLMON je to vlasteně to samý) když je zobrazená tbulka stačí zmáčknout Alt+D zobrazí se další tabulka a tam v duhý záložce musí bejt VPI-8, VCI-48 a hlavně v Encapsulation Type musí být PPPoE. > problém vyřešen. Kdybyste neměli vysvícené tyhle požky tak to znamená že modem nereaguje a nemuze to zmenit asi resnout compa taky mi to dělalo:: Zatim Fucking Telefonica
- -

odpovědět autor: Honza   [IP: 147.251.50.XX]
napsáno: 30. října 2006 v 14:08
Používám CDMA delší dobu ,vše mi chodí v pohodě na různých PC,ale od doby co mám notebook ASUS A6JA mám
ty samé problémy ,připojím se třeba až po hodině.Stačí přejít ke starému PC a tam je to O.K. Myslím si ,že problém bude v USB portech ,ale nevím kde ...... Honza
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.46.XX]
napsáno: 23. října 2006 v 23:12
adsl?!?!? sakra tohle je forum o cdma!!!
-

odpovědět autor: Honza   [IP: 85.160.81.XX]
napsáno: 13. července 2005 v 19:40
Takže problém byl vyřešen. V prodejně mi okamžitě vyměnili modem za nový a vše funguje úplně perfektně. Pokud má někdo podobný problém dlouhodobého rázu, reklamujte. Děkuji všem za rady a příspěvky.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 11. července 2005 v 11:20
me to taky psalo a pak jsem zjistil ze mi to eurotel odojil protoze jsem nezaplatil jednu fakturu
-

odpovědět autor: Filek   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 10. července 2005 v 22:20
Chybu 721 mi to psalo, kdyz meli v Praze poruchu (asi tri dny), to ale na lince vedeli a ze ji usilovne odstranuji ...
-

odpovědět autor: Honza   [IP: 83.148.33.XX]
napsáno: 10. července 2005 v 09:13
Opravdu mi nepomáhá ani vypnutí a zapnutí modemu. Lokalita je Karviná, s velice dobrým signálem. Na Eurotel jsem volal, nikdo mi nepomohl, musím to zanést reklamovat. Nejede to už 3 týdny. Každopádně mi koncem listopadu končí smlouva, takže nashledanou eurotele...
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 10. července 2005 v 10:32
Chyba je na strane errortelu. Ve ZR uz to bezi od patku nic jsem stim nedelal a najednou to fakci. Errortel nikdy neprizna chybu :(((
- - -

odpovědět autor: Anonym2   <hejkal7@atlas.cz>   [IP: 213.195.230.XX]
napsáno: 23. října 2006 v 21:40
jen to zkousim, omlouvam se
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 4. července 2005 v 20:24
tuhle závadu mi odstranil program eurotel free dialer nechápu jak je to možné ale když používám tento program je vše v pořádku když se modem sám odpojí je do dvaceti vteřin opět připojen když jsem to zkusil mimo tento program tak mi to hned hlásilo 721 přes efd se to normálně připojilo !
-

odpovědět autor: Cíla   [IP: 83.208.60.XX]
napsáno: 4. července 2005 v 07:13
Stačí modem vypnout a zapnou a z 90% to stačí.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 217.197.158.XX]
napsáno: 3. července 2005 v 19:39
vykašli se na to! Sám to nezpravíš oni v Erortelu taky ne tak to prostě zabal a čau.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.87.XX]
napsáno: 3. července 2005 v 15:06
zavolejsi na eurotel mi to delalo taki
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 3. července 2005 v 14:12
Mě to občas dělá taky. Třeba to dvě hodiny nejde a potom už zase jo (nejspíš něco u Errortelu)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 3. července 2005 v 14:00
jaká lokalita?
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 3. července 2005 v 16:04
Ve Zdare uz 11 dny. Pripojim se za 20-60min a musim porad neco stahovat jinak by se odpojil.
- - -

odpovědět autor: Pepas   [IP: 85.160.181.XX]
napsáno: 4. července 2005 v 08:10
Jo, v ZR je to porad naky zacarovany... Neslo to pred cca pred 14 dny, pak to slo zhruba den a ted se to zase se*e, tak nevim.... Chyba 721 je chyba errortelu, ale maj na vsechno spoustu casu a prijde me to, ze v ZR uz to nikdy nebude chodit, jako kdyz sem si to poridil (listopad 2004) - 600kbps. ACH JO!!!!!!
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 4. července 2005 v 09:37
bohužel ve Zdare je to mrtvý, Eurotel s tím nic dělat nebude

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz