Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1159 kbit/s
hodinový trend: +12,7%

CDMA U:fon: 569,8 kbit/s
hodinový trend: -91,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Alda   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 12. července 2005 v 19:30
Rychlost v Bohumíně.
Je tady někdo z Bohumína a okolí? Jakou máte rychlost? Mě to do neděle makalo přes 700 a od toho dne to jde s bídou tak 150. Nepomohlo přeinstalovat ovládače ani XP. Máte podobné zkušenosti? Na operátora jsem ani nezkoušel volat, vím, jak to tam chodí!! Předem THX!!!
Počet reakcí: 7, nejnovější: 20. červenec 2005 v 18:34.
-

odpovědět autor: domek   <domd@seznam.cz>   [IP: 85.160.87.XX]
napsáno: 18. července 2005 v 21:06
RE: Rychlost v Bohumíně.
Zdravím...ja si až tak nestěžuju...bydlím v lokalitě kde jinačí možnost nemám...nejméně mi to jede 320 a nejvíce 720...i tedka sosam filmek a jedu 400 a je to uložené na RapidShare...:)
-

odpovědět autor: Filip   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 17. července 2005 v 11:56
Já to provozuju v Rychvaldě a rychlost mám běžně tak do 250kb/s ... schválně nepíšu 256, protože tolik to běžně nemívá :-/
- -

odpovědět autor: Alda   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 17. července 2005 v 20:50
No jo, ale na jakou BTS jsi v tom Rychvaldě připojený? Mě to chodí den ode dne méně! Já jsem na bohumínskou BTS, mám totiž směrovou anténu Yagi.Ale vůbec jsem si všimnul, že to v celé oblasti Ostravska chodí dost pomalu! Je mi jen divné, že se to stalo v neděli 10. července, téměř přesně v 17 hodin. Od tý doby jsou problémy! ET pochopitelně nic neví!! Možná mají výpadek na nějakém zařízení nebo se mi něco stalo s modemem. Nevím..., co si o tom myslet! Ale stahovat rychlostí dial-up za 1.070 Kč se mi dál už moc nechce!!! A měnit modem po všech těch zkušenostech taky ne!!!!
- - -

odpovědět autor: Filip   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 20. července 2005 v 04:55
Já mám taky směrovou Yagi a mám ji natočenou na Ostravu (237° - tak mi to kdysi poradili u Eurotelu).
- - - -

odpovědět autor: Alda   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 20. července 2005 v 18:34
Tak to máš dobrý!! Já bohužel Ostravské BTS absolutně nechytám!! Jsem odkázanej jen na tu bohimínskou! A ta se od 10.7 rapidně zhoršila!!!! Nevím proč, ale je to tak!!
-

odpovědět autor: milan   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 16. července 2005 v 11:07
Ty windoze jsou furt takový shit, že když se sníží rychlost připojení k internetu, tak pomůže jejich přeinstalování?

Jsem doufal, že za ta léta se to už trochu zlepšilo...
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 16. července 2005 v 12:48
Jo někdy je to tak! záleží na registrech, jak jsou domrvené za dobu používání!!!

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz