Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1111,8 kbit/s
hodinový trend: +45,4%

CDMA U:fon: 822,6 kbit/s
hodinový trend: +12,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jarda   [IP: 194.228.228.XX]
napsáno: 15. září 2004 v 08:31
Problém s instalaci CDMA na notebook
Mám takový problém : při instalaci modemu na stolní PC s XP SP1 vše OK,když instaluji na notebook DELL Latitude /zkoušel jsem na 6 noteboocich/ tak to sice při zapojeni do USB najde zařízení napíše to správně o jaký typ modemu jde a vyžádá si CD s driverem ,pak ale nastává fáze "přelétání papírku" ,kdy by se měl nainstalovat ovladač. No a tato fáze nikdy neskončí /nechal jsem to běžet i 3 hodiny !!/ Zajímavé ale je že ve stolním docku pro notebook to nainstaluji ,ale mimo dock to již nefunguje.Stahnul jsem posledni driver z eurotelu,ale je to stejné. Nemáte někdo podobné zkušenosti při instalaci na notebook ? Klasika : u DELLu říkají - problém je v modemu,u EUROTELU : problém je v notebooku = je to jak o té slepičce s vodou :-) Help me !!
Myslíte si někdo že by to mohlo být USB portem nebo jeho napájením ......
Počet reakcí: 21, nejnovější: 9. leden 2007 v 19:09.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 9. ledna 2007 v 19:09
RE: Problém s instalaci CDMA na notebook
jeedině DEBIL by chtěl instalovat do notebooku cdma!!!!
-

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.96.XX]
napsáno: 8. ledna 2007 v 11:22
Dělá mi to taky řeším to USB hubem a pak to jede v pohodě.
-

odpovědět autor: brko   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 24. listopadu 2005 v 12:15
Uplne stejny problem na novem notebooku HP Compaq nc6120 - XPsp2. Pomohlo mi nainstalovat starsi ovladac G0 a slape jak hodinky. zdar.
- -

odpovědět autor: on   <nemam radeji>   [IP: 84.9.34.XX]
napsáno: 3. prosince 2006 v 03:57
HOSI, PORADIM VAM. PREINSTALUJTE SI WINDOWS NA XP UNTOUCHED, MAM NA MYSLI ORIGINAL WIN BEZ AKTIVACE, NEJLEPE VERZI PROFI. TAM VAM POJEDE VSE JAK MA. VERTE DLOUHOLETEMU INSTALATOROVI:-) WIN SEZENETE NA NETU KDEKOLI
- - -

odpovědět autor: ja   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 8. ledna 2007 v 00:46
Cau lidi mam stejnej problem pri instalaci modema na Notebook Acer Aspire 3690,nainstalue vporadku ale kdys dojde k aktualizaci Ovladace tak nekonecny kopirovany,tak pomohlo mi stahnout starsi ovladace 1.0.G.0 z O2 a je to vpoho,slape to jak hodinky........
-

odpovědět autor:   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 6. října 2004 v 16:36
To je jednoduché, bud pouzij ty nove ovladace G2, ale musis tam prdnout mezi to USB HUB nebo pouzij mene stabilni G0 a nemusis tam frkat ten HUB....tohle je jediny fakt!!! Vse ostatni jsou bludy....
- -

odpovědět autor: Lukáš Fiřt   <lukas.firt@centrum.cz>   [IP: 217.117.211.XX]
napsáno: 2. prosince 2006 v 20:49
RE: Problém s fujitsu siemens Amilo PI1556
Dobrý den,
zakoupil jsem si nový notebook Amilo Pi1556 a mám docela veliký problém, nevím na koho se obrátit. Počítač se mi někdy sám od sebe sekne a zobrazí se modrá obrazovka, že nefunguje správně hardware nebo software ale proběhne to strašně rychle, tak tam nic nepřečtu, mám nainstalované xp home originál co byli v balení a ovladače, které byli přiložené. Jestli to nedělá sata disk, protože jsem si nemohl nainstalovat ani windows xp profesional, protože mi napsal že nenalezl disk a abych vložil ovladače, ale nemám bootovací cd s raid ovladačem, nevím kde ho sehnat, sám si ho nevytvořím tolik tomu nerozumím. Nechci to reklamovat protože notebook potřebuju k práci a nemůžu čekat než mi ho vrátí. Nemůžete mi poradit, kde bych sehnal například nové ovladače na sata raid nebo něco co by mi pomohlo.
Děkuji předem za odpověď.
S pozdravem Lukáš Fiřt
- - -

odpovědět autor: Jaime Smith   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 2. prosince 2006 v 22:50
RE: Problém s fujitsu siemens Amilo PI1556
Řešení je nasnadě:

U většiny notebooků lze zapínat/vypínat sata režim v BIOSu. Takže to udělejte a nainstalujte windows. Pak to povolte a až se budou windows ptát na sata ovladače, stáhněte si je ze windows update. Problém s rychlou BSOD vyřešíte takto: ovládací panely - systém - upřesnit - spuštění a zotavení systému - selhání systému a zrušit "automaticky restartovat". Pokud problém nedokážete vyřešit, napište co si myslíte že zlobí a já Vám poradím.

P.S.: Jaký máte service pack??
-

odpovědět autor: Kokin   <jan.kokes@centrum.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 5. října 2004 v 23:03
Takze uplne ten stejny problem... Fujitsu/Siemens Lifebook E, Centrino... Instaloval jsem prvni modem pred mesicem a vsechno OK. Ted jsem dostal vlastni a malem jsem modem i notebook ve vzteku vyhodil... nakonec jste mi zachranili modem i notebook... Takze jsem sehnal od kamosa SW 1.0.G.0 novejsi nejedou... dik
-

odpovědět autor: hugoventil   <hugoventil@xko.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 16. září 2004 v 00:16
A za jeho roku mas ten notebook? U starsich modelu chybi podpora ACPI funkci - Dell i Toshiba mam vyzkouseno. U Dell Latitude 400CPi pomohl posledni BIOS. Toshiba se nepodarilo rozchodit, projevuje se to tim, ze ve win 2000 a XP nerozjedes nic pres pcmcia, muze to byt i na USB, jedina moznost je win98 nebo prepalit BIOS posledni verzi.

Hugo
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 22. března 2005 v 14:07
-

odpovědět autor: Michal Kadlec   <mkadlec@email.cz>   [IP: 62.240.191.XX]
napsáno: 15. září 2004 v 13:17
Instaloval jsem to na Acer Travelmate 220 s USB 1 rozhranim a zadnej problem. Dokonce i doma ve starym Dellu Optiplex 110 (stolni pc s chipsetem I815) pod W98SE mi to jede jak z praku.
-

odpovědět autor: JV   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 15. září 2004 v 12:57
Uz mi to jede - Toshiba 6100 - staci pouzit stary software,
1.0.F.0
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 194.71.85.XX]
napsáno: 15. září 2004 v 15:18
Kde se dá sehnat starší verze s pismenem F ,ja mám jenom verzi G /starší verze ovladače z EUROTELU /
- - -

napsáno: 17. září 2004 v 10:48
ovladace 1.0.F.0 jsem dal na j-a-r-d-a.wz.cz
ale zkuste i 1.0.G.0 z www.eurotel.cz, F.0 jen pokud nepojede
G.0
- - - -

napsáno: 17. září 2004 v 11:01
Tak se omlouvam, myslel jsem si ze to jsou ovladace F.0 (tak jsem je sehnal) ale inf i sys soubory jsou stejny jako G.0 .. takze G.0 by mela chodit
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 194.71.85.XX]
napsáno: 15. září 2004 v 15:34
Už nám to taky jede na DELL Latitude, taky se starším obladačem 1.0.G.0 (na webu u Eurotelu)... Lovu zdar
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 194.228.228.XX]
napsáno: 15. září 2004 v 13:35
jaký software máš na mysli - BIOS nebo ovladač na modem ?
-

odpovědět autor: Simago   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 15. září 2004 v 09:13
Chlapi stahnete si sisoft sandru a zjistete si verzi usb portu. zarucenne mate 1.0 na tom to zlobi prave temi ovladaci.
-

napsáno: 15. září 2004 v 09:03
zrovna bojuju s tim samym problemem .. na Toshiba Satellite 6100 GTRAN nejde nainstalovat ani pod W2k ani pod XP, kolega ma nejakou starsi Toshibu a taky ani tuk .. zda se ze GTRAN neni uplne standardni USB zarizeni .. nejnovejsi driver nepomaha .. na www eurotelu doporucuji USB hub - mam USB hub v LCD displeji a pres ten to chodi .. ale je mi to k nicemu, LCD s sebou tahat nebudu .. asi to bez usb hubu nepujde ..
- -

odpovědět autor: VS   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 16. září 2004 v 00:05
Na notebooku Dell D800 (USB 2.0) funguje jen ten starsi ovladac. Ten novejsi se zasekne. Proste spatne napsanej ovladac od modemu. Eurotel ho dal na sve stranky hned pod ten novejsi ovladac. Problem je, ze kdyz modem vypnu nebo dojde akumulator, dost casto spadnou WinXP SP1 i 2 do modre obrazovky....

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz