Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1111,8 kbit/s
hodinový trend: +45,4%

CDMA U:fon: 822,6 kbit/s
hodinový trend: +12,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Milan   <blond-web@seznam.cz>   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 2. srpna 2005 v 21:28
Rušení televize zesilovací anténou
Mám zesilovací anténu, která mi ruší televizi kdyz stahuju nebo hlavné když neco odesílám. Bohužel ji nemohu dát nikam jinam mám ji asi 3 metry od televizních antén a nasměrována je na jinou stranu než jsou tv antény. Neporadil by jste mi prosím zda by s anténou šlo něco dělat?
Počet reakcí: 6, nejnovější: 11. únor 2008 v 18:09.
-

odpovědět autor: Maverick   <f16t@seznam.cz>   [IP: 212.80.78.XX]
napsáno: 11. února 2008 v 18:09
RE: Rušení televize
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, zda by někdo nevěděl, co vysílá na frekvenci 199mHz Je tam TV Nova z vysílače Zlín a občas se mi tam nalobuje silné rušení ve stylu prskání a šrafů pod úhlem 45 stupňů. Před Vánocemi to bylo jen občas a teť to mám více než často. Předem děkuji.
-

odpovědět autor: D18   <d18@seznam.cz>   [IP: 85.160.81.XX]
napsáno: 2. srpna 2005 v 22:00
RE: Rušení televize zesilovací anténou
Zkusím hádat: máš nějakou "super extra širokopásmovou" TV anténu za 300,- z marketu.
Pokud to tak je, zahoď ji a kup si něco normálního.

Mám na stožáru 12 antén (včetně několika vysílacích) a žádné problémy s rušením nejsou.
-

odpovědět autor: josef   [IP: 85.160.69.XX]
napsáno: 2. srpna 2005 v 21:53
Dát před Tv který je postižen frekvenční zádrž s útlumem min. 20dB naladěnou na 464,8MHz.
Pokud systém obsahuje domovní ant. zesilovač, je vhodnější dát zádrž před zesilovač (aby se rušení nezesilovalo).Ale pomůže i před tv a hlavně je to rychlé. Zádrž nechat vyrobit a naladit ve firmě, která se zabývá antenní technikou. Zádrž je možno získat i od Eurotelu.
Je možné dát i dvě zádrže do série ( za sebou) pro zvýšení účinku.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 3. srpna 2005 v 10:32
Moc diky za tip. Ale teda ted jsem obtelefonovalva co slo a zkousel jsem takovou vec sehnat a je to docela velky problem.Nahodou nevis o nekom konretne? Volal jsem i do Eurotelu a ty mi rekli ze nic takoveho nedelaji atd. A jeste nevedel by jsi treba pribliznou cenu kolik by mohla takova vecicka stat?
- - -

odpovědět autor: Josef   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 4. srpna 2005 v 17:09
Tam kde je blízko BTS stanice a jsou problémy s rušením TV vysílání provozem CDMA dávají technici od Eurotelu zádrže zdarma. To musí vědět v každé firemní prodejně.
Zhotovit zádrž umí každá firma zabývající se montáží antén. Jen je třeba jim lépe vysvětlit o co jde.
Dá se to udělat také tak, že si koupíš zádrž na 21.Tv kanál.
Zádrž ovšem musí být přeladitelná .Tu si potom doladíš sám na nejmenší rušení přímo u televizoru. 21tv kanál a CDMA jsou frekvenčně téměř vedle sebe
- - -

odpovědět autor: Leoš   [IP: 62.245.110.XX]
napsáno: 3. srpna 2005 v 12:12
mám to za cca 220 CZK + DPH, prakticky vyzkoušeno na cca 100 případech s asi 90% účinkem, ne vždy se to podaří, ale rozhodně to výrazně pomůže, jak už výže někdo psal, je to zádrž která nepropustí signál z modemu, takže se to zařazuje do kabelu od TV antén, ne do CDMA !!!!
Brno, 608 700011

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz